this thread has always been about dythor.
this is radio freedom.
Βαριέμαι τους τύπους που θέλουν να πουν 20 ατάκες σε μία πρόταση.
Κατα τ'άλλα, συμφωνώ με Λόκι. Οποιαδήποτε "ανοιχτόμυαλη" προσέγγιση περιλαμβάνει κάποιες δήθεν αντικειμενικές αρχιδιές τύπου "η κοινή αισθητική" κλπ δεν είναι παρά μία πιο ήπια εκδήλωση καθυστέρησης και ομοφοβίας.
Νταιθορ, εντελως φιλικα και ευγενικα, πρεπει να μαθεις καποια στιγμη να ξεχωριζεις το χιουμορακι απο τα σοβαρα ποστς.
Δεν τοποθετηθηκα στο θεμα περι ομοφυλοφιλιας και ρατσισμου γιατι με αφηνει παντελως αδιαφορο η κουβεντα που γινεται για τον φαεεναμαλακα που ειναι σιχαμενος οπως και να χει. Απλα θεωρησα λιγακι αστειο τη φατσα του Λοκι με το φορεμα κατω απο το ποστ που εκανε, και ειδικα με την εκφραση που εχει παρει. Χαλαρωσε λιγο, και μη γινεσαι παντα κρετινος. Αν μπορεις να το καταφερεις αυτο μερικες φορες, μπορει να γινεις και λιγο συμπαθης μεσω φορουμ σταδιακα, οπως με εχουν πληροφορησει ολοι πως εισαι απο κοντα και δεν εχω κανενα λογο να μην τους πιστεψω.
Ολα αυτα βεβαια εκτος κι αν τρολαρεις, γελωντας με τα φιλαρακια σου καθως ποσταρετε, σε περιπτωση κατα την οποια οκ, ρισπεκτ, αλλα ωριμασε λιγο.
Αν είναι να συνεχίσετε την κουβέντα για τις ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ πείτε να κάνω σπλιτ τώρα που είναι νωρίς γιατί είναι μπελαλίδικο μετά.
Spoiler
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
I'll bury you in your god's fucked garden
Αυτό φαντάζομαι είναι η ιντερνετική μετάφραση του "οκ ευχαριστώ πολύ, αν μπορείτε γράψτε μου το νουμεράκι σε ένα χαρτάκι...α εντάξει δε πειράζει, θα το ψάξω στο ίντερνετ"Πάω στο ταμείο για να κάνω αίτηση επανέκδοσης cash card και η καμπουριασμένη σκύλα που είχαν για υπάλληλο μου λέει: "Για επανέκδοση κάρτας πρέπει να καλέσετε την τηλεφωνική εξυπηρέτηση". ΟΧΙ ΚΑΜΠΟΥΡΩ! Σήκωσα το κουφάρι μου απ' τον καναπέ, το έσουρα μέχρι το Σύνταγμα, έχασα δέκα δευτερόλεπτα απ' τη ζωή μου περιμένοντας το πράσινο φωτάκι στον ηλίθιο θάλαμο αποσυμπίεσης που έχεις για πόρτα και πλέον είμαι στον χώρο εργασίας σου, αναπνέω τα γεμάτα χύσι χνώτα σου και ζητάω μια κάρτα ΑΤΜ. Για να μη μας βγάλει αύριο στο ρεπορτάζ του ο Πάνος Σόμπολος, θα σου δώσω τα στοιχεία μου, θα πάρεις ΕΣΥ την τηλεφωνική εξυπηρέτηση κι εγώ θα κάτσω εδώ και θα σου γλείφω την καμπούρα όπως κάνανε οι χανούμισες στον Εφιάλτη στους "300" γιατί μπορώ. Είμαι πελάτης. Όχι υπάλληλος!
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
εμετικος οπως παντα, πινκ στο αποπανω, πιθανοτατα ετσι και πιο θρασυδειλα εγινε
Τι σόι καθυστερημένο είναι αυτό; Και γιατί λέγατε όχι έχουν κάποιου είδους χιούμορ τα γραφόμενα του;
Ο τύπος είναι καταπιεσμένος ως τα μπούνια, νιώθει βασιλιάς όταν τον αποθεωνουν οι δεκαεφτά ακόλουθοι του.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
ειχε καποια πλακα στην αρχη, εδω και απειρους μηνες ειναι απλα γραφικος καθυστερας.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."