Page 8 of 33 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 484

Thread: fae ena malaka

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

τσάμπα οι μπύρες του χαπι άουρ δηλαδή
    Rock or Nothing

Member

wannabe h gamias?
    http://asximia.blogspot.com
    auton p exi to asximia enoo

314222 Mitsmann's Avatar

ηλιθιος η βλακας?
    αυτον που εχει το ανφακμε εννοω.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Member

Quote Originally Posted by Mitsmann View Post
    ηλιθιος η βλακας?
    αυτον που εχει το ανφακμε εννοω.
    kai ta 2 eimai
    metafrase an 8es to nick name m!simeni ksegamise me
    PANO APO OLA O 8ANATOS SAS

314222 Mitsmann's Avatar

δε το ειχα σκεφτει.
    "Τι χτυπαω??"

Δράκος ikonoklast's Avatar

Quote Originally Posted by freak brother View Post
    Anonymous said...
    Το ER αποτελείται από νευροτικές νυμφομανείς,μπουληδες φλωρους,ξερολες που στην κανονικη ζωη δεν εχουν ουτε εναν ανθρωπο να μιλησουν,καμμενους μεσηλικες που δουλευουν σε καφετεριες και η ζωη τους ειναι τα μπαχαλα,ημιμαθεις κουλτουριαρηδες,χιππηδες που την πινουν ολη μερα,οικολογους που χλαπακιαζουν στα γυραδικα.
    Μπορεις μονο να γελας με αυτους,τα παιδακια οριζουν την αλλοτριωση που εχει επιφερει ο καπιταλισμος στα μυαλα της νεολαιας
    Αυτό να μπεί κάτω απο το logo σε φάση "είπαν για το er".

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Δε μασανε τετοιοι τυποι ρε, ειναι τοσο αισχρος και μισανθρωπος που δε θα σταματησει. Τα ειπε καλα ο πιτσαδορος σε προηγουμενο ποστ, το χειροτερο ειναι οτι νομιζει πως ειναι αστειος και δε θα του αλλαξει η αποψη γιατι ειναι ψωνισμενος και βλακας.
    0. Φιξερ, είσαι ο ορισμός του ανήμπορου να μιλήσει για χιούμορ λόγω της άποψής σου για τους monty python. Εγκατάλειψε το.

1. Δείτε τα μπλογκς των χρηστών του ερ. Ντεγκιαλς, φιξερς, dythors, καντιρουδες.
    2. Φανταστείτε πως θα είναι τα μπλογκς αυτών που δεν έχουν μπλογκ.
    3. Δείτε το μπλογκ του φανταγκο. (ειδική κατηγορία)
    4. Αναλογιστείτε πόση ώρα και πόσες λέξεις έχουν σπαταληθεί για να "τρολλαριστεί" η φαλαινοκομικ φάλαινα και πόση χαρά έδωσε στα μικρά παιδιά το ότι κατέβασε το γκεστμπουκ της.
    5. Αναλογιστείτε πόσο δε μπορείτε να τρολλάρετε τα κομμεντς του φαεναμαλάκα και πόσο σας ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΣΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ όταν είπε τα εξής απλά πράγματα:

στην περίπτωση του blog, πραγματικά ισχύει! Δε γελάς με αυτά που γράφω; Φτιάξε δικό σου blog και γράψε καλύτερα. Είναι ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΥΠΟΘΕΣΗ! Κι εσύ θα μου κάνεις κρέας το παραπάνω επιχείρημα κι εγώ θα έχω ένα αστείο site να μπαίνω και να περνάω καλά. Όλοι κερδίζουν. Δυστυχώς όμως, το πιθανότερο είναι να γράψεις ένα σίχαμα μισή παράγραφο για το πόσο έχεις βαρεθεί να ακούς το Last Christmas ή για τον Αλβανό που ήταν μπροστά σου στο ΠΡΟ-ΠΟτζίδικο και, επειδή ήθελε να παίξει στο ΤΖΟΚΕΡ τα γενέθλια των παιδιών του, κατέληξες να περιμένεις στην ουρά πεντέμισι ώρες. Γι' αυτό σκάσε.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Με επιχειρήματα παρακαλώ!

lcsgp FIXXXER's Avatar

εισαι βαρετος δεν ξερω απο που να ξεκινησω, γενικα θα μπορουσες να εχεις στο μυαλο σου οτι δεν φτιαχνουν ολοι μπλογκ για να ειναι αστειοι, και αυτοι που το προσπαθουν τοσο πολυ οσο ο φιλαρακος σου καταληγουν να ειναι γραφικοι σαν εσενα

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

ikonoklast σε αγαπώ σε εκτιμώ αλλά και εσύ και ο φαεναμαλάκας λέτε βλακείες. Όταν κάποιος λέει ότι δε του αρέσει κάτι δε σημαίνει απαραίτητα ότι πιστεύει ότι αυτός θα το έκανε καλύτερα. Αν φας ένα φαγητό που είναι σκατά δε σημαίνει ότι εσύ θα το μαγείρευες καλύτερα ούτε ότι πρέπει να μάθεις να μαγειρεύεις για να αποδείξεις ότι καλά έκανες και δε σου άρεσε. Αντίστοιχα παραδείγματα άπειρα, με βιβλία που δε σου αρέσουν, με φωτογραφίες που δε σου αρέσουν, με οτιδήποτε.

Ο φαεναμαλάκας και ο οποιοσδήποτε μπλόγκερ σαυτό τον κόσμο που ζούμε φτιάχνει ένα μπλογκ γιατί πιστεύει ότι έχει πράγματα να πει, σε κάποιους αρέσουν, σε άλλους όχι, δε χρειάζεται να αποκτήσουν όλοι το προσωπικό τους μπλογκ για να έχουν άποψη.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post
    Αν φας ένα φαγητό που είναι σκατά δε σημαίνει ότι εσύ θα το μαγείρευες καλύτερα ούτε ότι πρέπει να μάθεις να μαγειρεύεις για να αποδείξεις ότι καλά έκανες και δε σου άρεσε.
    Δεν είναι τόσο απλό. Αν κάποιος τρώει κάθε μερά σκατά σκύλων και έχει συνηθίσει και γουστάρει και εγώ του δώσω τους λαχανοντολμάδες της μαμάς μου που είναι το ΤΟΠ ΓΚΟΥΡΜΕ και μου πει ότι είναι μαλακία επειδή δε μοιάζει με τα ΣΚΑΤΑ που τρώει αυτός ο ΜΑΛΑΚΑΣ και γυρίσει η μάνα μου και του πει του "κάντο εσύ καλύτερα μωρέ ΜΑΛΑΚΑ" τότε δεν εννοεί ακριβώς ότι χρειάζεται να φτιάχνει λαχανοντολμάδες τόσονκαλά όσο η μαμά μου αλλά κυρίως ότι αν τρώει ΣΚΑΤΑ και είναι ΜΑΛΑΚΑΣ τότε καλύτερα να το βουλώνει να πούμε γιατί παρατράβηξε. Εν προκειμένω ο άλλος βρίζει τους monty python και έχει και άποψη για το ποιός είναι αστείος, δηλαδή ότι τι, δεν είναι προφανές αυτό που λέω;
    Last edited by ikonoklast; 02-01-2010 at 06:02.

Καράτε! μόνο neverdie's Avatar

Όχι.

Άλλο το "κάντο εσύ καλύτερα μωρέ ΜΑΛΑΚΑ" που είπε η μάνα σου, και άλλο το "από τα σκατά που τρως καλύτερο είναι" που μάλλον εννοούσε.

Ο αμνήζιακ δεν μιλάει για το '0' της λίστας σου αλλά μάλλον για το '5'.

Νομίζω
    Κατ' αρχάς, πως είσαι έτσι;

A rock, an island Drumsick's Avatar

Πάντως, πρέπει πραγματικά να ήταν το πιο φέιλ πέσιμο έβερ.

Και για τον εξυπνάκια που και καλά αναγνώρισε τα πόστς μου, 3 ήταν όλα κι όλα. Αν τα βρείς, κερδίζεις λεφτα για παγωτό.

314222 Mitsmann's Avatar

εγω παντως αμα εκανα μπλογκ, θα ελεγα για το ποσο σκατα ειναι το Λαστ Κριστμας. Πρεπει να λεγεται καθε μερα και παντου για να εμπεδωθει.
    "Τι χτυπαω??"

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post
    Αν φας ένα φαγητό που είναι σκατά δε σημαίνει ότι εσύ θα το μαγείρευες καλύτερα ούτε ότι πρέπει να μάθεις να μαγειρεύεις για να αποδείξεις ότι καλά έκανες και δε σου άρεσε.
    Δεν είναι τόσο απλό. Αν κάποιος τρώει κάθε μερά σκατά σκύλων και έχει συνηθίσει και γουστάρει και εγώ του δώσω τους λαχανοντολμάδες της μαμάς μου που είναι το ΤΟΠ ΓΚΟΥΡΜΕ και μου πει ότι είναι μαλακία επειδή δε μοιάζει με τα ΣΚΑΤΑ που τρώει αυτός ο ΜΑΛΑΚΑΣ και γυρίσει η μάνα μου και του πει του "κάντο εσύ καλύτερα μωρέ ΜΑΛΑΚΑ" τότε δεν εννοεί ακριβώς ότι χρειάζεται να φτιάχνει λαχανοντολμάδες τόσονκαλά όσο η μαμά μου αλλά κυρίως ότι αν τρώει ΣΚΑΤΑ και είναι ΜΑΛΑΚΑΣ τότε καλύτερα να το βουλώνει να πούμε γιατί παρατράβηξε. Εν προκειμένω ο άλλος βρίζει τους monty python και έχει και άποψη για το ποιός είναι αστείος, δηλαδή ότι τι, δεν είναι προφανές αυτό που λέω;
    Φιλε ικονοκλαστ, ολα τα επιχειρημα ακυρα, προκειμενου να κρατηθεις απο κατι θα σκαρφιστεις το οτιδηποτε για να κερδισεις εντυπωσεις σε αλλον εναν ιντερνετικο καυγα. Αμα μου βρεις και το σημειο στο οποιο εβρισα τους Monty Python θα ειναι ολα πολυ καλυτερα για την παρτη σου, εκτος κι αν στο λεξικο σου το "υπερεκτιμημενος" ειναι βρισια ξερω γω ή το να λες οτι δε γαμανε και ολα οσα εχουν κανει και οτι εχουν και μερικες κρυαδες απιστευτες (που ειναι και η αληθεια). Παρτην γιατι σου αξιζει τελικα
    Last edited by FIXXXER; 02-01-2010 at 11:33.