Σαν κακοι σπινταρισμενοι Sentenced του Down ακούγονται.
Σαν κακοι σπινταρισμενοι Sentenced του Down ακούγονται.
Can't get it down without crying
Κλασικομεταλλικούρα με μασίφ ήχο και Warell Dane στη φωνή οι Lake of Tears σας;;; Για δες!!!![]()
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
Πόσο απαράδεκτο κομμάτι όμως.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Καταρχάς, να ξεκαθαρίσουμε ότι συζητάμε για το κομμάτι που διατίθεται ολόκληρο προς ακρόαση, έτσι; Τα δείγματα των 30 sec του Amazon είναι ανέκδοτο! Ε, αυτό λοιπόν εγώ δεν το βρίσκω καθόλου απαράδεκτο! Κλασικό κομμάτι που στηρίζεται σε μια ιδέα (το ρεφραίν), όπως τόσα και τόσα κλασικά άσματα! Η μουσική είναι λιτή και ακορντίστικη, τα φωνητικά όμως απ' την άλλη είναι πολύ μέγάλο συν. Βασικά τώρα που το ξανασκέφτομαι είναι 50% Blackie Lawless και από 25% Warell Dane και Danzig, αντίστοιχα. Μακάρι, οι μπάντες που 'χουμε ξεγραμμένες να μας σερβίρουν τέτοια όμορφα κομμάτια..![]()
Εγώ εξακολουθώ να το βρίσκω απαράδεκτο αλλά μου θύμησες να ξεθάψω το Zoon οπότε ευχαριστώ.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Εγώ το βρίσκω συμπαθητικό. Δεν πιστεύω να περιμένει κανείς να βγάλουν το νέο headstones ή forever autumn, έτσι; Τα καλύτερα τους χρόνια έχουν περάσει προ πολλού. Ξεγραμμένοι ήταν όπως λέει και ο ρα παραια.
Ε ναι ρε παιδι μου, αλλά ο ρομαντικός μέσα μου που άκουγε το Crimson Cosmos στα 15 του, δυσκολεύεται να δει με συμπάθεια τέτοιες προσπάθειες.
Can't get it down without crying
ΓΑΜΗΣΕ. Όλοι γνωρίζαμε για τη λεπτή νοητή γραμμή. Μπράβο τους κτλ.
Eloi Eloi Lama Sabachthani
Στα ίσα, γιατί μούτζα?
Eloi Eloi Lama Sabachthani
Εγώ μούτζωσα επειδή δεν μου αρέσει η αρμονία που σχηματίζουν οι δυο κιθάρες. Θα μπορούσαν να κάνουν καλύτερη δουλειά τα παιδιά κιθαριστικώς. Κατά τ' άλλα, η αφήγηση στη μέση ειδικά γάμησε.
δεν είχα ακούσει ούτε ημιτόνιο απο Vreid, δεν έχω ιδέα ποιοί ήταν οι Windir, κάτι καλόπαιδα με κέρασαν ένα λινκ και το V είναι χαλαρά μέχρι στιγμής ο δίσκος της χρονιάς.
![]()
I'll bury you in your god's fucked garden
το σκεφτόμουν τις προάλλες για πιθανή ανανέωση των tags του music discussion
δεν κατέληξα κάπου, πείτε και σεις