το κομμάτι, η μπάντα, ή και τα 2;
o sygekrimenos xaraktirismos itan gia to komati.
a cry for help, a hint of anaesthesia
σκεφτομουν στον υπνο μου αυτο το τραγουδι.
ας πουμε για το ποσο ψαγμενα τυπακια ηταν οι ορα μηδεν και ποσο γαμανε γενικοτερα.
this is radio freedom.
oi ora mhden itan psagmena tipakia me gamatous stixous kai wraia aisthitiki kai gamane genikotera.
a cry for help, a hint of anaesthesia
για νεο blood ceremony ειπατε??
με λιγο πιο μοντερνο ηχο απο το πρωτο
με την πρωτη ακροαση μου φανηκε καλυτερο απο το πρωτο και πιο γκρουβατο (krux?)!
στις πιο θυμωμενες καρεκλες
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Καινούριο Fern Knight, ωραιότατο, με διασκευή στο "Epitaph".
Can't get it down without crying
To Εpitaph των Sanctuary; Για δες!
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
H μαύρη αλήθεια είναι ότι δε σκέφτηκα ότι αν κάποιος άκουγε τον τίτλο "Epitaph" θα του πήγαινε το μυαλό στο κομμάτι των Sanctuary, οπότε δεν διευκρίνισα. Για το γνωστό "Epitaph" μιλούσα!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
φεηςπαλμ
Το καινούριο dropkick murphys είναι με διαφορά το πιο γκέι άλμπουμ που έχουν βγάλει.
Δύσκολα θα απογοητευτούν οι ευαίσθητοι. Να το ακούσετε όλοι δηλαδή.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Το γνωστό "Epitaph" λέει..
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ!
κατι το διαφορετικο ε!
εγω το ειχα αναγκη απο τους συγκεκριμενους