Το 'και γω' με μπερδεύει λιγάκι, εγώ πάντως δεν ήμουν. Θυμάμαι όμως πόσα λεφτά από στοιχήματα έβγαλα που όλοι υποστηρίζαν Μπαρτσελόνα...Μάιο 94 δε πέθανε και ο Σένα;
Το 'και γω' με μπερδεύει λιγάκι, εγώ πάντως δεν ήμουν. Θυμάμαι όμως πόσα λεφτά από στοιχήματα έβγαλα που όλοι υποστηρίζαν Μπαρτσελόνα...Μάιο 94 δε πέθανε και ο Σένα;
σε αγαπάω, απορώ πώς ξέχασα τον τελικό του ουέφα και το nedved. μπουνιές στο πάτωμα με εκείνη την κίτρινη στον ημιτελικό και πανηγύρια στους εμετούς που μοίρασε ο ντελ πιέρο σ' εκείνο το γαμημένο γκολ που ακόμα να βρω.
χαχ, 4-0 ήταν και υπέροχος καναπές για την ομάδα του ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. μετά πήγαν οι μαλάκες κι αποκλείστηκαν από το μουρίνιο στη χρονιά του τελικού των άμπαλων (πόρτο μονακό). πάρε δω φάσεις, που πλέον με τις παλτοομάδες χωρίς προσωπικότητα περιμένουμε πώς και πώς να δούμε κανά ματς σαν το μπάρτσα-άρσεναλ δυο φορές το χρόνο. στο σουτ του ρουί κόστα στο τέλος, ρίγος.
επίσης ξέχασα τη γαλλία ο βλάκας, PSG λοιπόν. ούτε που θυμάμαι γιατί, μόνο κάτι γκολ στην εβδομαδιαία εκπομπή του eurosport. μπαρτέζ, παουλέτα, ανελκά, ροναλντίνιο για λίγο. παίζει να διάλεξα μέσα μου όταν πήραν κάτι πρωταθλήματα στα mid-90's.
liverpool giati eixame kasetes spiti me ti megali omada '76-77-78 kai tis eyropaikes poreies. exontas ginei loipon aek kai liverpool (idies me ton aderfo mou ws edw) eprepe na dialleksw antipales stis ypoloipes xwres gia na exoume logo na malwnoume alla kai gia to fifa95 opote egina inter kai barca.
telos sympathw k dortmound giati palia eksw apo ti n.f. poulousan skoufia dortmound kai exw parei ena
before i pine away
άρσεναλ συμπάθησα μετά τις φορές που την πετύχαμε στο τσ λ με τον παναθηναϊκό, το αήττητο πρωτάθλημα του 2004 και τα γνωστά, διάβασα και το υπερτάτσινγκ fever pitch με τις ιστορίες για το νταμπλ του '71 και έδεσε.
παίζει να είμαι και ο μοναδικός εδώ μέσα, αλλά η ρεάλ μαδρίτης του 96-02 ήταν από τις πιο στυλάτες ομάδες που έχω δει.οι παντοτινοί κατσαπλιάδες αμυντικοί, ζαμοράνο, μακμάναμαν, μιγιάτοβιτς, σούκερ, κάρλος, ραούλ, ιέρο, μακελελέ, ζιντάν και βολ πλανέ με τη λεβερκούζεν, 2-3 στο ολντ τράφορντ με τρίπλα φερνάντο ρεντόντο στον μπεργκ, ωραία πράγματα γενικά.
τα τελευταία χρόνια και κυρίως με τους γκαλάκτικος της σφαλιάρας είναι έως αδύνατον να τη αντέξεις αλλά βαδίζουμε με το δόγμα του ότι δεν αλλάζουμε ομάδα μετά από κάποια ηλικία γενικά.
edit: ξέχασα τον πιο βασικό λόγο να γουστάρει κανείς την άρσεναλ από τότε που πρωτοείδα μπάλα και δώθε.
Ντενις.Μπεργκαμπ.
Last edited by Griffith; 21-03-2011 at 00:11.
Oh, come, come be my waitress and serve me tonight
serve me the sky with a big slice of lemon.
εγω ειδα γυμνο στον υπνο μου τον ελβετο θεουλη να παρτουζιαζει γκομενακια με φανελες σαλκε και εγινα μπορουσιαρα
Spoiler
Liverpool, Barcelona.
Λίβερπουλ λόγω θεούλη Γκρόμπελαρ γιατί έπαιζα και τέρμας μέχρι την Τρίτη δημοτικού και λόγω Νταλγκλίς, τον οποίο αγαπάγαμε οικογενειακώς λόγω Σκωτίας που μέναμε 3 χρόνια (για τον ίδιο λόγο ξέχωρη θέση στην καρδιά μας έχει και ο Στράχαν). Για τον ίδιο λόγο που ήμανε Λίβερπουλ είχα και αντιπάθεια μέγιστη στην Γιουβέντους, για το καραπέτσινο του '85 και το πανηγύρι του Μπόνιεκ μετά την κουτρουβάλα στην περιοχή (ποιος παπουτσέλης).
Μπάρτσα είναι πολύ απλά τα πράγματα: Έρικ Καστέλ. Δεν είχα δει ποτέ μου ισπανικό ποδόσφαιρο εκτός Μουντιάλ.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
before i pine away
ναι αλλα αναφερει (ξανα) Ερικ Καστελ!
επισης προφανως οι δεσμοι μου με την Γιουβε ραγισαν στο ματς που αναφερει ο Φορντ
με το πεναλτυ του Μπονιεκ
(τι παικταρας ομως)
Mόνο pinks για αυτό που έγραψες για Dalglish!!!
Και όσο για τον πέτσινο Μπόνιεκ, πέρα από το γεγονός ότι ξεκίνησε να πέφτει έξω από την περιοχή, ο τίμιος Gary Gillespie δεν τον ακούμπησε καν
Θεός ο Ian, αλλά η παντοτινή λατρεία είναι ο Kenny
p.s. Eulogy εδώ και καιρό θέλω να γράψω πόσο τα σπάει το avatar σου
Brotherhood Without Banners
.