Page 22 of 44 FirstFirst ... 12202122232432 ... LastLast
Results 316 to 330 of 657

Thread: http://punkfromthegutters.blogspot.com/

Quote Originally Posted by VirusXI View Post
    Dragon, έστειλε σε εμένα λέμε.
    ε εγώ θα έτρωγα τη μήνυση όμως. Τέσπα, γενικότερα όλο αυτό μου φαίνεται αστείο, δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς πετυχαίνει κάποιος με το να υποχρεώσει κάποιον να μην τον βρίζει στα ίντερνετς. Όπως το βλέπω εγώ αν σε βρίζουν τότε ή πρέπει να προβληματιστείς με την πάρτη σου, ή αν είναι γτπ άτομο αυτός που σε βρίζει τότε ακριβώς δεν πρέπει να προβληματιστείς γενικότερα. Δεν ξέρω αν σώζει κανείς την "τιμή" του με το να στέλνει μηνύσεις, αμφιβάλλω.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Anti-Hero Reject's Avatar

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Από κει και πέρα οι θέσεις όλων είναι γνωστές και από παλιότερα threads παρόμοιου τύπου και ύφους και γενικά. Απλά να επισημάνουμε πόσο κλασικά ΣΚΑΤΙΦΛΩΡΟΣ είναι ο χρήστης Χάρης Κρουξ που όντας και φιλαράκι με τους εν λόγω κυρίους έτρεξε να τραβήξει screenshots για να τα ποστάρεις στη νέα του παρέα στο ΕΡ και μόλις είδε ότι η κατάσταση έχει ψωμί και τσιτώνει εντιταρε τα ποστ του. Σενάριο από τα Κλασσικά Εικονογραφημένα.
    Ο Κρούξ πραγματικά αξίζει το βραβείο του Γλίτσα της δεκαετίας.Το "καλό παιδί".

Τα πάμε και με τον Dragonlord πάντως,τα φυτίλια στον ΒΑΣ-ΖΑΧ τα έβαλε λογικά η Μαρίκα ΚΟΤΟΠΟΥΛΗ του επικού ατσαλιού.....
    Last edited by Reject; 11-03-2011 at 17:25.
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

Ροβινσώνας Φρούσος bbq's Avatar

καλό θα είναι να σταλεί και ένα (τουλάχιστον) εξώδικο για τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς ΠΑΝΚΗ ΒΡΩΜΟΜΟΥΝΟ που έχουν κατακλύσει το er φόρουμ

δάκτυλοι Ζαχαράτου;
    ΠΑΣΟΚ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΩ ΘΕΛΩ ΗΛΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΟΥ ΑΠΑΝΩ
    Spoiler

Senior Member freak brother's Avatar

εχω αρχισει να αναμοχλευω και γω το e.r να δω ποιοι μου μιλησαν ασχημα η με κατηγορησαν για οτιδηποτε τα τελευταια 8 χρονια και θα κινηθω αναλογως.. ΘΑ ΣΤΑ ΦΑΩ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΝΟΥΛΗ..
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Senior Member 00i00's Avatar

Quote Originally Posted by bbq View Post
    καλό θα είναι να σταλεί και ένα (τουλάχιστον) εξώδικο για τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς ΠΑΝΚΗ ΒΡΩΜΟΜΟΥΝΟ που έχουν κατακλύσει το er φόρουμ

δάκτυλοι Ζαχαράτου;
    γαυροβαζελοχανουμικος δαχτυλος ειναι αυτος
    πουστηδες...τι να πεις

παντως Παυλε θελω να με τον γνωρισεις αυτονα τον ζαχαρο απο κοντα...θελω να του τραβηξω το μουστακι να δω αν ειναι με βελκρο

Vic Ford Prefect's Avatar

Νιώθω ότι έχω χάσει πολλά επεισόδια μιας απόλυτα συναρπαστικής σαπουνόπερας. Και θα ήθελα πάρα πολύ κάποιος να με ενημερώσει για αυτό που έχασα.

Για τον Β. Ζαχαρόπουλο, εγώ θα πω ότι παρόλο που δεν είναι ο αγαπημένος μου συντάκτης, τρελαίνομαι να διαβάζω τα σουρεάλ κείμενά του και ναι, βγάζει κακώς εννοούμενο ελιτισμό. Την τελευταία φορά που είχε με τον αδερφό του πλακωθεί με τους μισούς εδώ μέσα, στο τέλος έχασε το δίκιο του με την κίνηση που είχε κάνει στο σάιτ του χάμερ, ήταν πολύ δευτεράντζα και κοτίστικο.

Από την άλλη, υπάρχει μερίδα ΕΡιτών που το έχει βρει πολύ εύκολο να πετάει μεγαλόστομες μπούρδες και θαψίματα προς διάφορες κατευθύνσεις, που δεν θα τις έλεγε από κοντά πολύ απλά γιατί ΑΝ τις έλεγε από κοντά θα ήταν καθυστερημένοι κομπλεξικοί. Δεν πας σε έναν άνθρωπο να τον βρίζεις γιατί δεν γουστάρεις την δημοσιογραφία του και όλος αυτός ο πόνος και καημός για την διαφθορά που επιτελείται στα αγνά μεταλόπαιδια αναγνώστες του χάμερ είναι εξίσου γραφικά με (και πιο καθυστερημένα από) τα κείμενα του Β.Ζ. Προφανώς είναι δικαίωμά σου να το κάνεις αλλά τώρα συζητάμε σαν άνθρωποι και όχι σαν δικηγόροι.

Λογικό είναι αυτοί που είναι στην απέξω από το ΕΡ να μην θεωρούν δεδομένο ότι αποτελούμε ένα περιβάλλον με κυνισμό κοντά στο /b/ και επίσης χέστηκαν και καλώς κάνουν, διότι μικρός κόσμος είμαστε, ανώνυμοι δεν παραμένουμε για πολύ και συχνά αυτά που γράφονται ξεφεύγουν από τα όρια της απλής πλάκας. Εφόσον κάποιοι δεν γουστάρουν να αποτελούν κομμάτι του κόσμου του ΕΡ, δεν είναι παράλογο να μην γουστάρουν να διαβάζουν χολές επί του προσωπικού (υποπτεύομαι ότι κάποια χοντράδα ποσταρίστηκε πέραν των μπινελικίων του πάνκη, κρίνοντας από ποστ Σαμπρέλα και Βάιρους)

Γενικά, θα έπρεπε να σας λέει κάτι το ποστ του Σαμπρέλα ή του Παύλου, βγάζετε κατινιές για αληθινούς ανθρώπους και προσβάλλετε, δεν μπορεί δηλαδή να σας εφησυχάζει μια άκυρη επίκληση στην ελευθερία του ίντερνετ και "σιγά, ένα φόρουμ είναι", με αυτή τη λογική, όλα επιτρέπονται και κανείς δεν διαφωνεί σαν αρχή επ'αυτού, μιλάμε τώρα να είμαστε φυσιολογικοί άνθρωποι που όταν στενοχωρούμε έναν άλλον άνθρωπο πολύ, να μην το συνεχίζουμε ρε γαμώτο. Ως δημοσιογράφος, σαφώς και θα γίνει κριτική στα κείμενά του, δεν νιώθω τύψεις που επισημαίνω κάποια από τα σουρεάλ που γράφει, αλλά από εκεί και πέρα κάπου μπαίνει και η απλή ανόθευτη χολή και κακία.

Και εγώ δεν εγκρίνω καθόλου την τακτική του νομικού εκφοβισμού, δεν συνάδει γενικώς με πολλά πράγματα, αλλά από την άλλη (πάνκη και warlord) δεν έχει ο καθένας ούτε την όρεξη, ούτε την ώρα να κάθεται να ψάχνεται να συζητήσει με κάποιους που του βρίζουν την μάνα. Ούτε θα έπρεπε να είναι μεμπτό το γεγονός ότι δεν γουστάρει να πλακώνεται στο ξύλο, δηλαδή αυτή η γαμημένη εμμονή με το ΑΝΤΡΙΚΕΙΟ ΞΥΛΟ, και ΕΛΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΡΕ, είναι για ανθρώπους των σπηλαίων και η τελευταία λύση ενός στοιχειωδώς πολιτισμένου ανθρώπου (πάνκη).

Προφανώς για να τελειώνει στο μπαμ η ιστορία πετάει την νομική απειλή και φαντάζομαι ότι θα καρπωθεί και ο ίδιος την υστεροφημία, διότι το ξέρουμε καλά ότι από εδώ και μπρος θα βγει παραέξω ότι "ο Ζαχαρόπουλος απειλούσε με μηνύσεις κάποιους που τον έθαβαν στο ίντερνετ", αρχής γενομένης από το θρεντ. Οπότε νομίζω υπάρχει μια ισορροπία, όχι;

Αυτά, σαν πρώτη σκέψη διαβάζοντας τα ποστ, επιμένω, θα ήθελα κάποιος να με ενημερώσει με πμ για το παρασκήνιο και προλαβαίνοντας τον πάνκη που έχει τέτοια αντανακλαστικά γενικά, μα το θεό, δεν ξέρω προσωπικά κανένα, δεν χρωστάω σε κανέναν τίποτα, είμαι ένας άσχετος μαλάκας που ζει στην κρήτη.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Senior Member warlord mkII's Avatar

Ford κάνε έντιτ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ, εγώ δεν έβρισα ποτέ κανενός τη μάνα.

Και δε ζητάω εντιτ γιατί φοβάμαι εξώδικο από τον ζαχαρόπουλο, το θεωρώ πολύ προσβλητικό και ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ αυτό που έγραψες για το άτομό μου.

ΤΩΡΑ.
    Warriors rise from the grave
    Longships sailing The Wave
    Bloodshed on every shore
    Friction massing from war

Αν μου εστελνε ενα μήνυμα εδώ στο er (που έχει ΣΙΓΟΥΡΑ κρυφο λογαριασμό ή μπορεί να κάνει ρε παιδί μου) ο βασζαχ,να μου πει "ρε φιλαρακι,πραγματικα,γιατι με βριζεις τόσο χυδαια?πες μου τι εχω κάνει." θα ειχε ληξει το θεμα προ πολλου.
    Αν ήθελε να με συναντησει καποια στιγμη,για να του μιλησω,θα ημουν παλι ανοιχτος,και παλι το θεμα θα ειχε ληξει.
    Αλλα η νοοτροπια "θα το πω στην ΚΥΡΙΑ-θα σας δειξω εγω,θα δειτε τι θα παθετε" είναι νοοτροπία ΦΛΩΡΟΥ και ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ.

Δεν μιλησε κανεις για ξύλο χαζουλη Φορντ,ΝΟΗΜΩΝ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΕ.Εσύ λοιπόν είσαι απλά ένας μαλάκας από την Κρήτη,που βάζει λόγια που δεν είπαμε (γιατί εγω ΠΟΤΕ δεν μιλήσα για φάπες),και καλή καρδιά ρε παιδί μου με τα ΠΑΙΔΙΑ του Χαμμερ.
    Last edited by Reject; 11-03-2011 at 17:54.

Vic Ford Prefect's Avatar

Quote Originally Posted by warlord mkII View Post

Και δε ζητάω εντιτ γιατί φοβάμαι εξώδικο από τον ζαχαρόπουλο, το θεωρώ πολύ προσβλητικό και ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ αυτό που έγραψες για το άτομό μου.

ΤΩΡΑ.
    Ρε άνθρωπε, ηρέμησε επιτέλους, δέυτερη φορά που διαβάζεις ότι να'ναι. Είπα εγώ ότι έβρισες την μάνα; Αναφέρομαι συγκεκριμένα στο σχόλιό σου ότι θα έπρεπε ο Ζαχ να ψάχνει αυτούς που του βρίζουν την μάνα ή ό,τι.

Κανένα έντιτ, και ΜΑΘΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

ΤΩΡΑ.
    ...

Μέχρι να κάνει έντιτ προσπάθησε να καταλάβεις τι έγραψε.

έντιτ : Δεν έχω διαβάσει καθόλου το τόπικ, συγκεκριμένα δεν ξέρω καν για ποιο τόπικ μιλάμε, ούτε γνωρίζω προσωπικά έστω και έναν από όσους γράφουν σ'αυτό, απλά υποθέτω ότι δεν κατάλαβες κάτι σε κάποιο τόπικ (πιθανολογώ στο ηαρ) γι'αυτό και σχολιάζω.
    Last edited by Amnesiac.; 11-03-2011 at 18:00.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

Quote Originally Posted by 00i00 View Post
    Quote Originally Posted by bbq View Post

δάκτυλοι Ζαχαράτου;
    γαυροβαζελοχανουμικος δαχτυλος ειναι αυτος
    πουστηδες...τι να πεις

παντως Παυλε θελω να με τον γνωρισεις αυτονα τον ζαχαρο απο κοντα...θελω να του τραβηξω το μουστακι να δω αν ειναι με βελκρο
    Βαζέλικος είναι,του Σώτου δε πετσοκιλλερ,ετοιμάζω εξωδικάρα που θα μου εξασφαλίσει διακοπές στην εξωτική Καλλικράτεια.

Senior Member warlord mkII's Avatar

αλλά από την άλλη (πάνκη και warlord) δεν έχει ο καθένας ούτε την όρεξη, ούτε την ώρα να κάθεται να ψάχνεται να συζητήσει με κάποιους που του βρίζουν την μάνα
    Έτσι όπως το γράφεις, κάποιος που δεν έχει διαβάσει 22 σελίδες τόπικ μπορεί άνετα να βγάλει το συμπέρασμα ότι το έκανα κι εγώ, αντί να καταλάβει ότι εγώ υποστηρίζω ότι ο Ζ έπρεπε να το λύσει το θέμα με τον ίδιο τον πάνκη χωρίς δικηγόρους. Αυτά.

Επιμένω στο edit.
    Warriors rise from the grave
    Longships sailing The Wave
    Bloodshed on every shore
    Friction massing from war

perfect beast commissar's Avatar

Επιμένω στο edit.
    πάρε τηλ τον ντράγκονλορντ.

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

πράγματι, αν κάποιος διαβάσει κατευθείαν το tl;dr ποστ του βικ προσπερνώντας δέκα σελίδες κουτσομπολιά, μάλλον είναι αρκετά βλάκας και θα βγάλει αυτό το συμπέρασμα.

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Αν τελικά κάνεις έντιτ βγάλε και το κόμμα πριν το και.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.