Quote Originally Posted by commissar View Post
ok, έχω φάει κόλλημα τώρα, αν θες βρίσε με. αλλά είπες ότι ήταν κατινίστικο το ποστ του κρουξ ενώ αυτά που έγραφε ο βλάκας στο ΦΕΗΣΜΠΟΥΚ σχετικά με το τι θα κάνει και το πως θα κινηθεί νομικά και τα σχόλια των φίλων του από κάτω που τον στήριζαν και τον παρηγορούσαν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές ΔΕΝ ήταν κατινίστικα;
νομίζω πως είναι πολύ κοινής λογικής σκέψη αυτό: 1) δεν εκφράστηκε δημόσια αλλά στο facebook σε προφίλ που είναι προσωπικό και το βλέπουν οι φίλοι του - αν κρίνουμε απ'το screenshot, δεν είναι και τόσο φίλοι μάλλον - και όχι σε forum or smthng και 2) δεν βλέπω να λέει κάτι για κάποιον ή αν είναι καλό κομμάτι η γυναίκα κάποιου. δεν θέλει πολύ μυαλό.

και επειδή αυτό με το κούγια με συγκλόνισε και δε θα μπορώ να κοιμηθώ ίσαμε 2 βδομάδες, πρέπει να εξηγηθώ άλλη μια φορά και ποστάρω αυτό που έγραψα σε πμ στον comissar:

απλά αναλύω με ποια λογική οδηγείται, αν οδηγηθεί, η καταστάση εκεί που πάει. δεν είναι απαραίτητα η δική μου λογική, αλλά λέω με τι λογική πράττει ο τάδε που δεν είναι στο forum, είναι εκτός κλίματος για να δεχτεί κάτι ως καλαμπούρι του internets, και με πιο ακραίες αντιδράσεις απ'ότι θα χα εγώ ή εσύ ή ο καθένας.

Dragon, έστειλε σε εμένα λέμε.

αυτά, πάω για τρου μεταλς, σαλούδος.