εδω ο δρομος καιγεται βαρκουλες ατενιζουν
εδω ο δρομος καιγεται βαρκουλες ατενιζουν
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Βασικά, ενίθαρμον, δεν περίμενα κάποιος να το πάρει τόσο σοβαρά αυτό το ποστ. Προφανώς αστεϊσμός ήταν, έχω σοβαρότερα πράγματα να κάνω από το να κολλάω τσίχλες σε ένα πεζοδρόμιο για να τη σπάσω σε μερικούς καθυστέρες. Μπορείς να κοιμάσαι ήσυχη λοιπόν, από μένα τουλάχιστον το πεζοδρόμιο δεν κινδυνεύει.
Εγώ πάλι πιστεύω ότι είναι καιρός να φτιάξουμε μια ΜΚΟ για να καθαρίσουμε τον τόπο από τη ΒΛΑΚΕΙΑ. Δεν θα 'ναι δύσκολο, μασώντας τσίκλες και πετώντας χαρτάκια αποδείξεων θα τους έχουμε εξοντώσει σε κάνα διβδόμαδο.
βασικα beyond within, πως ακριβως έκανες λιανα ότι ήταν αστεϊσμος; Κοινη λογική;
κατάλαβε ότι δε με νοιάζει το πεζοδρόμιο που θα ξαναγίνει μπουρδέλο έτσι κι αλλιώς, αλλά το γαμάτο υπεράνω υφάκι αστεϊσμου και το "σηκώνομαι από τον καναπέ μου μόνο άμα συμβαίνει κάτι πολύ σημαντικό" (για το βικοτνικ αυτο)
Vielen Dank für alles was mal war
...
τα σημαντικά πράγματα συμβαίνουν καθημερινά, δεν χρειάζεται να περιμένεις πολύ. και δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε παραπάνω, ο rat poison τα είπε όπως έπρεπε.
εμένα σαν να μου φαίνεται ότι είπες αρλούμπα και ψάχνεις να την μπαλώσεις πάντως ;p
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
εδώ και πολλές σελίδες λέτε τεράστιες μαλακίες μόνο και μόνο για να βγάλετε χολή
η ομάδα αυτή (με το χειρότερο όνομα στην ιστορία, δε θέλω καν να το γράψω) ήταν ιδέα κατοίκου του ιστορικού κέντρου, για να κάνει κάτι για τον τόπο του ο οποίος υποφέρει. Ούτε για το δήμο Χαλανδρίου ενδιαφέρεται ούτε για την Αγία Βαρβάρα ούτε για το γαμημένο Πειραιά. Δε μαζεύτηκαν για να λύσουν τα προβλήματα της Αττικής, αλλά του κέντρου της Αθήνας, το οποίο το έχουν όλοι χεσμένο, κι έτσι πορεύονται. Άμα στον Πειραιά έχετε πρόβλημα και ενδιαφέρεστε τόσο πολύ, μιλήστε με το δήμαρχό σας ή φτιάχτε τους πειραιίστας να σας τραβήξουν κι εσάς οι κάμερες. Το ίδιο και στο μενίδι και όπου αλλού έχουν κατηγορηθεί οι α******** ότι δεν πάνε. Δεν πάνε γιατί δεν είναι αυτός ο στόχος τους. Ξεπεράστε το και πάμε παρακάτω.
Φιλικά,
Φιλικά, ποιος;
ναι αλλά ΠΟΙΕΣ ΤΣΙΧΛΕΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΓΑΛΑΞΙΑ
κι άλλοι φύτεψαν πέντε δεντράκια, δεν τους είπε κανείς καθυστερημένους. αυτοί είναι προσβλητικά ηλίθιοι και προκαλώ οποιονδήποτε ερίτη να δηλώσει ότι όχι μόνο παίρνει χαμπάρι τους λεκέδες στα πεζοδρόμια, αλλά τον ενοχλούν κιόλας
δεν είμαι μέλος, αν αυτό ρωτάς
φυτεύουν δεντράκια, καθαρίζουν πεζοδρόμια, επισημαίνουν το παράνομο παρκάρισμα, πώς ακριβώς είναι τόσο κακό όλο αυτό και καθυστερημένο και δεν ξέρω τι, πιο καθυστερημένο μου φαίνεται να βλέπεις συμπολίτες σου να κάνουν κάτι για τον τόπο κι εσύ να τους βρίζεις, επειδή;
http://tvxs.gr/node/75402/459691
ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ![]()
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
http://www.atenistas.gr/stadiou/
Ναι το κέντρο της Αθήνας. Σταδίου. Από Ομόνοια ως Αιόλου. Αθηναίος δεν είμαι, αλλά ρε παιδιά, αυτό δεν είναι καμιά κατοσταριά μέτρα πεζοδρόμιο και αν;
Και λέει ότι ήταν 60 ατρόμητοι που δούλευαν πυρετωδώς χαμαλίκι 2 ώρες. Δηλαδή πέρα από καραγκιόζηδες είναι και άχρηστοι.
Τουλάχιστον φανταστείτε τι γέλιο πρόσφεραν στους μετανάστες που ζουν την Ομόνοια καθημερινά.
Και τι ουσιαστική συμβολή στο πρόβλημα της καθαριότητας, ε;
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
εγώ τώρα τι φταίω;
είπα δεν είμαι μέλος, παρακολουθώ τις πράξεις αλλά δε συμμετέχω, δεν έχω κανένα λόγο να υποστηρίξω με σθένος παρ' όλο που μένω κι εγώ στο κέντρο, αλλά μου τη δίνει και όλη αυτή η τσαντίλα από τύπους που δεν το σκέφτηκαν πρώτοι
Στο τέλος της ημέρας έχουν κάνει μισό καλό και κανένα κακό, αυτό μου αρκεί για να μην ασχοληθώ παραπάνω
Πάντως το χειρότερο με αυτούς είναι ότι τα ΜΜΕ τους προβάλλουν σαν ακτιβιστές οι οποίοι κάνουν κάτι πραγματικά σημαντικό για την αθήνα
τι κόλλημα φάγατε με τη σταδίου; έχουν πάει και αλλού. το σάητ εκεί είναι
και το θέμα δεν ήταν τόσο οι τσίχλες, αυτό μάλλον ήταν ένα πρώτο - συμβολικό - βήμα προς την αποκατάσταση του πεζοδρομίου, το οποίο είναι όντως άθλιο
δεν μπορείς να μιλάς για υποβάθμιση του κέντρου και να μην τα βλέπεις και αυτά, έτσι ξεκινάει η υποβάθμιση
ναι και τώρα θα πείτε, "εδώ ο κόσμος καίγεται κλπ", ναι συμφωνώ, αλλά δεν ενοχλεί και κανέναν η δράση αυτή ε. Και ούτε μπαίνει εμπόδιο σε οτιδήποτε άλλο