Μούτζωσα επειδή διάβασα το ποστ σου![]()
Μούτζωσα επειδή διάβασα το ποστ σου![]()
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
καλά τώρα τι λέτε είστε σοβαροί;
Η καθαριότητα είναι ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ. Το πληρώνουμε καθημερινά διπλά και τρίδιπλα. Αν το tea-party των atenistas θέλει καθαρή αθήνα να πάει να χέσει μέσα στο γραφείο του αντιδημάρχου καθαριότητας και να κρεμάσει το κεφάλι του κάτω από το λάβαρο της επανάστασης.
Ή κάτι λιγότερο δολοφονικό και ουσιαστικότερο. (αν και το dada του σκατού το θεωρώ απαραίτητο)
Γενικά κάτι τέτοιες πρωτοβουλίες είναι στοχευμένες τελείως λάθος, γιατί είναι οδηγούν σε έκπτωση του τι διεκδικούμε ως δημόσιο αγαθό. Αν θέλουν να αυτοοργανωθούν, με το να καθαρίζουν, ας πάνε στην Αγία Βαρβάρα ή στα Λιόσια ξερωγώ που έχουν πρόβλημα, όχι Σύνταγμα, τσιχλόφουσκα και φωτογράφιση για την Athens' Voice.
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
Για τα Λιοσια δεν ξέρω, αλλά Αγ.Βαρβάρα όσες φορές έχω περάσει, μια χαρά πεντακάθαρα είναι.
Γενικά ισχύει αυτό που λες για το ότι το έχουμε διπλο-τριπλοπληρώσει. Ναι μεν έχεις δίκιο, αλλά από την άλλη πχ το καθαρισμα σκουπιδιών, θα μπορούσε να κάνει άπειρο κόσμο έτσι και το δεί να σκεφτεί "lol ίσως δεν πρέπει να πετάω σκουπίδια κάτω".Που το κάνει ΑΠΕΙΡΟΣ κόσμος. Και γενικά τέτοια αλλαγή νοοτροπίας στα μικρά πράγματα φέρνει μια αλλαγή. Ειδικά όταν έχουμε μια ΣΚΑΤΟΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΝΑ οι αθηνέζοι(δεν μπορώ να μιλήσω για άλλες πόλεις), το να αλλάξει κάτι τέτοιο, είναι αρκετά μεγάλο γεγονός.
Από την άλλη το να καθαρίσουνε ένα πεζοδρόμιο από τις τσίχλες είναι εντελώς καθυστερημένο όντως, αλλά το κρίνετε πολύ περισσότερο απ όσο του αξίζει. Δηλαδή διάολε, οκ, κάνανε κάτι καθυστερημένο, δεν πείραξαν κάποιον ή κάτι για να ασχολούμαστε τόσο.
Kill the wise one!
μενεις σαντα μπαρμπαρα και ξερεις οτι εχει προβλημα; σε αλλα νεα ας πανε στην λιοσιων ξερω γω και οχι για το θεαθηναι. Αν και ο καθενας μπορει να διαθετει τον χρονο του οπως θελει, ωστοσο εσυ 12 αστερακια κοιτα να γνωριστεις με την μιλφαρα με τα μεγαλα βυζια.
στον ποντικοδηλητηριο πηγαινε η ερωτηση
1) e4, c5
2) Νf3
Θα μπορούσα να αρχίσω τα φιλελεύθερα για citizen involvement, private initiatives, κλπ. αλλά και στην σοσιαλιστική προσέγγιση δε καταλαβαίνω πώς η παροχή ενός δημόσιου αγαθού καταντά υποχρέωση που πρέπει να αναλάβει κάποιος άλλος (π.χ. ο αντιδήμαρχος) κι όχι μέλημα του συνόλου της κοινωνίας.
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
αν το πρόβλημά σας είναι το ότι δεν ξέρω και πολλά από αθήνα και έβαλα στην τύχη 2 υπβαθμισμένες περιοχές, τότε αλλάξτε ό,τι είπα με 2 περιοχές βρώμικες που σας αρέσουν εσάς.
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
Ναι οκ, απλά στο θέμα της καθαριότητας πέρα απαυτούς που πληρώνουμε διπλά και τριπλά για να καθαρίζουν τα σκουπίδια μας υπάρχουμε και εμείς που τα πετάμε. Όσο πρόοδος είναι να μαζεύει ο Δήμος τις τσίχλες μας, άλλο τόσο (και περισσότερο) είναι να μη τις πετάμε εμείς.
Επαναλαμβάνω ότι και μένα ψιλοαστεία μου φαίνεται σαν κίνηση, αλλά αν βρεθούν δυο άτομα που θα σκεφτούν "ας πετάω την τσίχλα μου στον κάδο δίπλα και όχι στο δρόμο", καλό θα είναι. Αν δε βρεθούν 2 άτομα (το πιθανότερο), κακό δεν κάνουν.
Και στην τελική δεν πήγαν να αδειάσουν τα σκουπίδια από τους κάδους, 10 τσίχλες μάζεψαν από το δρόμο, θα είπαν και καμιά μαλακία, θα ένιωσαν και ωραία, σιγά πια.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
for the record, δε τσαντιστηκα που κοροιδέψατε την "κίνηση" (κασερίνος και ικονοκλαστ σωστοι στις τοποθετήσεις), αλλά που γαμάμε και δέρνουμε και θα πάμε να το κανουμε πάλι σκατα το πεζοδρόμιο. Σα να φτιάχνει ο άλλος σπίτια από τραπουλόχαρτα και να πας να του κανεις φου!
ικονοκλαστ, εχω καλύτερο, να θυμηθώ να το βγάλω φωτογραφία. Σε μια γωνία έξω από μαγαζί, πινακίδα "μην αφήνετε τα σκυλιά σας να βρωμίζουν τη γωνία, σας παρακολουθούμε", και κοιτάς ασυναίσθητα να δεις αν έχουν βάλει καμια κάμερα
Vielen Dank für alles was mal war
αυτά τα μουνόπανα οι ατενίστας πάντως πέρα από το να ξεκολλάνε τσίχλες και να χτενίζουνε σπίνους συνηθίζουν να σβήνουν συνθήματα, ταγκιές και γκραφίτι από τους τοίχους.
ρε ένι ΑΣΤΕΪΣΜΟΣ ήταν, άλλη δουλειά δεν είχε κανείς από το να πάει να κολλάει τσίχλες...
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Αυτό κυρίως. Το πρόβλημα με τέτοιες κινήσεις είναι ότι γίνονται από 5 μαλάκες που μαζεύτηκαν (που καλώς μαζεύτηκαν) αλλά δεν βρήκαν κάποιον που να ΞΕΡΕΙ και να τους κατευθύνει στο τι να κάνουν. Ffs, υπάρχουν τόσοι οργανισμοί με χρόνια εμπειρία που μπορούν να σε βοηθήσουν, να έρθεις πχ στο γαμημένο Πειραιά που τα τελευταία 20 χρόνια είναι γεμάτος σκουπίδια και να μαζέψεις τίποτε, αλλά όχι, πρέπει να φτιάξουμε "ανεξάρτητη πρωτοβουλία" για να το παίξουμε εναλλακτικοί και γαμάτοι. Και αυτό κυρίως επειδή η οργανωμένες πρωτοβουλίες από οργανισμούς σαν αυτούς που ανέφερα θα είναι πολλή δουλειά χωρίς να μας δουν οι κάμερες, γιατί ποιος θα έρθει μέσα στις βρώμες να μας φωτογραφίζει; Lifestyle ηθικολόγοι.