2 στους 3 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Originally Posted by
Amnesiac.
Δηλώσεις Μώραλη όπως μεταφέρθηκαν από το leoforos.gr :
"Αλλά από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει τίποτα προμελετημένο και δεν έχει καμία σχέση με αυτά που ακούω περί Ριζούπολης. Εκεί, υπήρχε στόχος να τρομοκρατηθούν οι παίκτες και να χάσουν. Εδώ δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο γιατί απλά το ματς έχει ήδη τελειώσει."
Δηλώσεις Μώραλη όπως μεταφέρθηκαν απ'όλα τα υπόλοιπα Μέσα :
"Αλλά από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει τίποτα προμελετημένο και δεν έχει καμία σχέση με αυτά που ακούω περί Ριζούπολης. Εκεί, κατηγορηθήκαμε ότι υπήρχε στόχος να τρομοκρατηθούν οι αντίπαλοι και να χάσουν. Εδώ δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο γιατί απλά το ματς έχει ήδη τελειώσει. "
Κόκκινη προπαγάνδα

Εγώ στο φόρουμ το μετέφερα όπως το διάβασα σε ουδέτερο μέσο (όπως δηλαδή το δεύτερο κουόουτ σου). Φυσικά και έτσι είναι τρομερά αστείο αυτό που λέει, αφού κανονικά θα έπρεπε να ισχυρίζεται ότι ΕΙΧΕ σχέση με ριζουπολη το σκηνικό, καθώς η επίσημη γραμμή είναι ότι ούτε και τότε έγινε κάτι! Δηλαδή η διαφορά είναι ότι τότε ΔΕΝ έγινε κάτι ΠΡΙΝ το ματς, ενώ τώρα ΔΕΝ έγινε κάτι ΜΕΤΑ το ματς; Γελάει ο κόσμος. Ουσιαστικά παραδέχεται ότι κάτι έγινε τότε.
Και για να συνεχίσω με τον πουτάνας γιο που μου έριξε το μηχανάκι. Όταν του είπα ότι τον είδε μάρτυρας μου είπε ότι έλειπε με το αυτοκίνητό του εκτός Αθήνας και μετά συμπλήρωσε "κοίταξα και πίσω το αμάξι μου και δεν έχει σημάδια". Αφού έλειπες ρε ζώον, άρα αποκλείεται να ήσουν εσύ, γιατί κοίταξες το αμάξι; Όταν η φωλιά είναι λερωμένη, η γλώσσα καμια φορά ως λανθάνουσα, την αλήθεια λέει. Ελπίζω να κατάλαβες την ομοιότητα.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club