Warriors rise from the grave
Longships sailing The Wave
Bloodshed on every shore
Friction massing from war
ρε Αμνήζιακ ειλικρινά από το Σάββατο είσαι για ψυχοθεραπεία παρέα με τον Φορντ.
το πρωτοσέλιδο του Γαύρου ξερωγώ ας πούμε το έριξες καμιά ματιά σήμερα? στα παρτάλια δίνεις σημασία? έχει σημασία αν είναι πράσινα, κόκκινα ή ασπρόμαυρα? δηλαδή οκ αυτά θέλετε να συζητάτε? αν οι δικοί μας ή οι δικοί σας ηλίθιοι είπαν πιο πολλές τυφλές αρλούμπες?
το γεγονός ποιό είναι?
έστησες ένα ματς, με τον χειρότερο και πιο άκομψο τρόπο, σε σημείο που να μην μπορείς ούτε τα προσχήματα περί λαθών να κρατήσεις, δημιούργησες πανελλαδική αηδία για την ομάδα σου και κατ' επέκταση για το ελληνικό ποδόσφαιρό ως θεσμό και δημιουργείς μια νέα γενιά οπαδών που το μόνο που τους νοιάζει είναι να έχουν ένα καλοθρεμένο μπούλη να μιλάει σαν λοβοτομημένος (ένας από αυτούς) και να κερδίζει, με όποιο τρόπο τον αντίπαλο.
αλλά κατά τ' άλλα, έχετε την καλύτερη ομάδα και παίζετε την καλύτερη μπάλα.
Last edited by Krux; 23-02-2011 at 11:37.
I'll bury you in your god's fucked garden
@ warlord. Δες και το βίντεο τώρα![]()
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Δώσε λινκ, για βίντεο έψαχνα και δεν το βρήκα γιατί το μόνο που πιστεύω είναι τα αυτιά μου και τα μάτια μου. Το λινκ το έβαλα για να φανεί ότι δεν το γράφει μόνο το leoforos ετσι.
Επίσης για μένα το εμετικό είναι η τελευταία πρόταση, που λέει "ε αφού τους δείραμε μετά τη λήξη, δεν τους τρομοκρατήσαμε"
Bloodshed on every shore
Αυτά για τις νέες γενιές οπαδών μπλα μπλα μπλα είναι δικές σου εικασίες, εδώ μέσα τουλάχιστον είδα όλους τους γαύρους να καταδικάζουν τα σαββατιάτικα. Αν θες να μιλήσουμε για τον κόσμο γενικά, ας μιλήσουμε για όλο τον κόσμο όλων των ομάδων και το πώς αυτός πορώνεται και οργίζεται και ποιοι τον πορώνουν και τον νευριάζουν. Αυτά που έγιναν το Σάββατο δε δίνουν άφεση αμαρτιών στους ουγκ όλου του υπόλοιπου κόσμου και όλο λέτε λέτε λέτε για τη νέα γενιά γαύρων που θα γίνουν δολοφόνοι/μουτζαχεντίν/εφοριακοί, αλλά οι άλλοι ξαφνικά δικαιολογούνται γιατί το Σάββατο έγιναν αίσχη.
Ναι. Στα παρτάλια δίνω σημασία γιατί αυτά γαμάνε το ποδόσφαιρο (ανεξαρτήτως χρώματος).
Το πρωτοσέλιδο δε το είδα, όχι.
Καλά πόσα ακκάουντς έχει ο τσόνος πια.
ευνοημένος ο βάζελος, λοιπόν![]()
Rock or Nothing
Πού κολλάει αυτό τώρα.
(Πάλι για ΟΥΛΑ θα αρχίσουμε να μιλάμε, το κόβω)
Εγώ στο φόρουμ το μετέφερα όπως το διάβασα σε ουδέτερο μέσο (όπως δηλαδή το δεύτερο κουόουτ σου). Φυσικά και έτσι είναι τρομερά αστείο αυτό που λέει, αφού κανονικά θα έπρεπε να ισχυρίζεται ότι ΕΙΧΕ σχέση με ριζουπολη το σκηνικό, καθώς η επίσημη γραμμή είναι ότι ούτε και τότε έγινε κάτι! Δηλαδή η διαφορά είναι ότι τότε ΔΕΝ έγινε κάτι ΠΡΙΝ το ματς, ενώ τώρα ΔΕΝ έγινε κάτι ΜΕΤΑ το ματς; Γελάει ο κόσμος. Ουσιαστικά παραδέχεται ότι κάτι έγινε τότε.
Και για να συνεχίσω με τον πουτάνας γιο που μου έριξε το μηχανάκι. Όταν του είπα ότι τον είδε μάρτυρας μου είπε ότι έλειπε με το αυτοκίνητό του εκτός Αθήνας και μετά συμπλήρωσε "κοίταξα και πίσω το αμάξι μου και δεν έχει σημάδια". Αφού έλειπες ρε ζώον, άρα αποκλείεται να ήσουν εσύ, γιατί κοίταξες το αμάξι; Όταν η φωλιά είναι λερωμένη, η γλώσσα καμια φορά ως λανθάνουσα, την αλήθεια λέει. Ελπίζω να κατάλαβες την ομοιότητα.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
Καλά ας μην ανοίξουμε κουβέντα για τις δηλώσεις του βλάκα, δεν αξίζει τον κόπο, αλλά είναι διαφορετικό να λες "κατηγορούμαι ότι τη σκότωσα γιατί με αγαπούσε" και διαφορετικό το "τη σκότωσα γιατί με αγαπούσε", το δεύτερο είναι ομολογία ενώ το πρώτο κατηγορία. Και επίσης η επίσημη γραμμή δεν είναι ότι δεν έγινε τίποτα απόσο έχω διαβάσει (ουτεγώ δεν έχω όρεξη να ασχοληθώ με το τι λέει επίσημα η ΠΑΕ αφού στάνταρ μαλακίες θα λέει), απλά ότι έγιναν λίγα (π.χ. "δεν προβλέψαμε την είσοδο των οπαδών και όσα ακολούθησαν")
Τεσπά.
Το όλο νόημα του κ/π μου ήταν πως σε μια κατάσταση που σε έχουν γαμήσει κανονικά και έχεις όλα τα δίκια με το μέρος σου, ε μην αρχίζεις και εσύ την προπαγάνδα, δεν έχει νόημα, ειδικά αν δε θες να φανατίσεις κι άλλο.
Αλλά τι λέω τώρα.
Σου έχω πει για το κακό που κάνεις (στον εαυτό σου κυρίως) που ασχολείσαι με τα οπαδικά σάητ. Το λεωφορος.τζιαρ θα έλεγε για τη διαιτησία και για τη ζούγκλα και τίποτα να μην είχε γίνει, περιμένεις να πει κάτι νορμάλ τώρα; Το τραγικό είναι ότι αυτή τη φορά, τα οπαδικά σάητ του ΠΑΟ είναι κοντά στην πραγματικότητα και για τη διαιτησία και για τη βία, κάτι το οποίο μας λέει πολλά για την πραγματικότητα.
Κι εγώ έχω σχολιάσει κατά καιρούς πχ πρωτοσέλιδα πρωταθλητη, αλλά πρώτον αυτό γίνεται όταν τα θεωρώ πραγματικά επικίνδυνα και με τη σημείωση ότι εδώ και πολλά χρόνια εκφράζουν τον επίσημο γαυρο (σε μας δεν υπάρχει ένας επίσημος ΠΑΟ για να εκφραστεί τόσο μπουδέλο που είμαστε).
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
Bloodshed on every shore
δεν ξερω ποιος πανηλιθιος αλλαξε τις δηλωσεις του Μωραλη και τι σκοπο ειχε, και πηγαν αλλοι 4243243243 καθυστερημενοι που δεν εψαξαν να δουν τι πραγματικα ειπε και ζηταγαν μυνησεις και ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ παε και παπαριες. Εγω την ακουσα λαιβ στον σκαι την δηλωσh και ειπε "μας κατηγορησαν οτι".
Last edited by freak brother; 24-02-2011 at 20:05.
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry