ποιος ο λογος να επαναληφθει το παιχνιδι?
ποιος ο λογος να επαναληφθει το παιχνιδι?
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
outws i allws den provlepetai ...
When did I realize I was God? Well, I was praying and I suddenly realized I was talking to myself.
Hi, I 'm a signature Virus. Plz add me to your sig and help me conquer the world.
ALERT! Signature Infected by Unknown Virus.
Click Me
αφενός λόγω των πολλών διακοπών που σίγουρα επηρέασαν την ποιότητα και την έκβαση του παιχνιδιού, αφετέρου ναι μεν "διορθώνοντας" τα λάθη μετά το πέρας του παιχνιδιού έχουμε τεχνητά μια νίκη του παναθηναικού αλλά αν το δεις ποδοσφαιρικά δε μπορείς να κάνεις υποθέσεις για την αντίδραση της κάθε ομάδας μετά τη θεωρητική επίτευξη ενός γκολ. κοινώς μου φαίνεται σαν μέση λύση. γιατί να κατοχυρωθεί νίκη του παναθηναικού δε μου φαίνεται ρεαλιστικό, δεν ξέρω αν γίνεται κι αν έχει γίνει ποτέ κάτι τέτοιο δηλαδή.
edit. εντελώς προσωπικά πάντως δεν έχω πρόβλημα και να μετρήσει σα νίκη του παναθηναϊκού
Last edited by dopefiend; 22-02-2011 at 17:47.
We work in the dark. We do what we can to battle the evil that would otherwise destroy us. But if a man's character is his fate, this fight is not a choice but a calling. Yet sometimes the weight of this burden causes us to falter, breaching the fragile fortress of our mind, allowing the monsters without to turn within. We are left alone staring into the abyss, into the laughing face of madness.
ότι έγινε - έγινε. τουλάχιστο οι δύο τελευταίοι μίλησαν σωστά.
Rock or Nothing
παιχνίδι δεν θα ξαναγίνει , ούτως η άλλως είναι ψιλοάκυρο κάτι τέτοιο
χώρια που με το δεδικασμένο ,στο μέλλον θα γίνει πανικός με διάφορες ΠΑΕ να ζητούν να ξαναγίνουν παιχνίδια που "αδικήθηκαν"
πάντως το πιθανότερο είναι και τώρα να μην γίνει τίποτα........
οι παράγοντες δεν αισθάνονται ντροπή και είναι και πολλά τα λεφτά
don't break the fucking circle
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Για μένα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να αλλάξει ο βλαμμένος πειθαρχικός κώδικας της ΕΠΟ. Αυτά που έγιναν τιμωρουνται λιγότερο από το αν πηγαινε ένας παλαβός και χτυπούσε έναν παίκτη στο άσχετο λίγο έξω από το γήπεδο, αρκεί ο παίκτης να μάτωνε ξερωγω. Διαχωρισμοί σε ευρείας κλίμακας, εκτεταμένα και άλλες μπούρδες, διαχωρισμός της ποινής αν το ματς διεκόπη ή όχι (τρομερό: δεν προβλέπεται αγωνιστική για το κέρμα στον τρυφωνα γιατί δεν διεκόπη το ματς όταν το έφαγε!) κλπ. Όλο τρύπες και ασυναρτησίες. Ας βάλουν τίποτα σοβαρούς δικηγόρους, να μελετήσουν τι έχει συμβεί ως τώρα τα τελευταία 10 χρόνια στα γήπεδα και να φτιάξουν έναν κώδικα να δουλεύει.
Είμαι κατά επανάληψης, είναι κακό προηγούμενο. Θα τη ζητάνε όλοι για την παραμικρή μαλακία.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
Μόλις διάβασα την ανακοίνωση του Φορέα. Οτιναναι. Ζητάνε 100 ανέφικτα πράγματα και ουσιαστικά απειλούν. Αυτά δε θα γίνουν και είτε θα πραγματοποιήσουν κάποιοι τις απειλές (οπότε θα είναι εγκληματίες και μαζί εγκληματική η ανακοίνωση) ή δε θα κάνει κανείς τίποτα και ο Φορέας γίνεται περίγελος. Εντάξει, δεν έχουν τα παιδιά την επικοινωνιακή υποστήριξη της γαυρικης μηχανής, αλλά πέρασαν αρκετές μέρες για να το σκεφτούν καλύτερα.
Μιλας για ενα συνολο οπαδων που αγεται και φερεται απο παραπληγικους καθυστερημενους, μιλας για τον ΟΑΚΚΕ των οπαδων.
Καλα κρασια.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Έλα βρε μαλάκα Μιτς. Άμα είναι να μιλάς, κάνε ένα σοβαρό ποστ. Πες κάτι.
η αποψη μου για την ηγεσια του φορεα ειναι καθετη και καθολου κοροιδευτικη.
"Τι χτυπαω??"
Βρε και οριζόντια μπορεί να είναι. Το θέμα είναι ότι μπαίνεις στη διαδικασία να σχολιάσεις κάτι και είναι αυτό;;
δεν εχω ορεξη να πω κατι αλλο, αληθεια.
"Τι χτυπαω??"
Έλα ντε. Και ο,τι έγραφα καλά λόγια για το εμπάργκο σου. :ρ
Ντροπή να είναι αυτό το πρώτο πράγμα που λες για το ντέρμπυ και να μην ακούσω ότι τα άλλα είναι αυτονόητα γιατί νομίζω ότι για σένα και αυτό το ίδιο είναι.
Δηλώσεις Μώραλη όπως μεταφέρθηκαν από το leoforos.gr :
"Αλλά από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει τίποτα προμελετημένο και δεν έχει καμία σχέση με αυτά που ακούω περί Ριζούπολης. Εκεί, υπήρχε στόχος να τρομοκρατηθούν οι παίκτες και να χάσουν. Εδώ δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο γιατί απλά το ματς έχει ήδη τελειώσει."
Δηλώσεις Μώραλη όπως μεταφέρθηκαν απ'όλα τα υπόλοιπα Μέσα :
"Αλλά από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει τίποτα προμελετημένο και δεν έχει καμία σχέση με αυτά που ακούω περί Ριζούπολης. Εκεί, κατηγορηθήκαμε ότι υπήρχε στόχος να τρομοκρατηθούν οι αντίπαλοι και να χάσουν. Εδώ δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο γιατί απλά το ματς έχει ήδη τελειώσει. "
Κόκκινη προπαγάνδα![]()
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.