Η απάντησή σου είναι στο να το συγκρίνεις με άλλα περιοδικά παρόμοιας ύλης. Περιμένω το αντίπαλο δέος. Συνεντεύξεις έχει, συνήθως με ενδιαφέρουν οι μισές. Δισκοκριτικές διαβάζω με πολύ αλάτι, αλλά τις διαβάζω. Κάποιοι έχουν καλή έως πολύ καλή πένα. Ανταποκρίσεις από λάιβ (το ίδιο αλάτι), κάνα αφιέρωμα, ο Κήπος του Προφήτη (καλύτερο από μικρό κθούλου). Ποτέ δεν με ένοιαξε το εξώφυλλο ή η αφίσα. Γενικά, δεν το παίρνω για ενημέρωση, απλά περιέχει ύλη που με ενδιαφέρει και διαβάζεται ευχάριστα. Αν ΔΕΝ διαβάζεις γενικά περιοδικά τέτοιας ύλης, μεγειά σου. Εμένα είναι 4.50 ευρώ το μήνα που πιάνουν τόπο. Και ναι, έχει και καλούς συντάκτες. Ο Καραολίδης ακόμα γράφει, μου αρέσει ο Τσούνταρος, ο Γιοβανίτης (που δεν συναντιώνται και τα γούστα μας σχεδόν ποτέ) και ο Κετιγένης είναι μεν υπερενθουσιώδης αλλά γράφει μια χαρούλα και λίγο που τα έχουμε πει στο φόρουμ εκεί, μια χαρά συζητούσαμε. Ο Ζαγγογιάνης τα τρου τα καλύπτει τίμια, τις καφρίλες τις καλύπτουν, ξέρω γω; Αξιοπρεπέστατο το λέω ρε Σταμ. Έχεις διαβάσει Κεράνγκ τελευταία χρόνια; Χάμερ αγγλικό; Hit Parader; E, με αυτά τα δεδομένα, μια χαρά το βρίσκω.
Το Ροκ Χαρντ το έχω πάρει τρεις φορές και ήταν το Invader με ανανεωμένη φάτσα. Γενικά συμπαθέστατα και τα παιδιά του Invader και με μεράκι, αλλά το περιοδικό ήταν σαφέστατα κατώτερο του Χάμερ. Ε, αυτά.