Ενι, μπορεί να είμαι ο μεγαλύτερος μαλάκας του κόσμου αλλά είμαι ντόμπρος. Στο χάμερ δεν θα επιβίωνα ούτε ώρα. Δεν μπορώ να πω καλή κουβέντα για maiden/metallica κλπ και να εκθειάζω αυτό που επιβάλλει η τάδε πολυεθνική.
Επίσης ποτέ δεν μπαίνω σε άσχετα τόπικς να κοροϊδέψω μουσικές που εμένα με αφήνουν αδιάφορο. Τώρα να πω ότι το καινούριο Nightwish/Amon Amarth/Ghost είναι μια μαλακία και μισή, το θεωρώ υποχρέωση μου και δεν θα το πω και κομψά. Δεν θα χαριστώ σε άτομα που λένε ότι ακούνε και μέταλ το 2011 και δεν πατάνε σε κανένα γαμημένο Live αν δεν παίζουν οι iron maiden (άντε και 2-3 μπάντες ακόμα), που εκθειάζουν τη καινούρια κυκλοφορία του κάθε ζόμπι ξεζουμισμένου πρώην μεταλλικού ήρωα (να πω όζζυ, να πω megadeth, να πω metallica και maiden πάλι?) και κλείνουν τα αυτιά τους σε αξιόλογες κυκλοφορίες του είδους. Δεν με νοιάζει αν γίνομαι αντιπαθητικός ή αν με λέτε κολλημένο.
Τα παραπάνω δεν τα γράφω με επιθετικό ύφος ε, απλά για μένα είναι από τις μεγαλύτερες προσβολές να μου πεις ότι μοιάζω μοιάζω με τους συντάκτες του χάμμερ.