Πάνκη, εγώ θέλω να μου λύσεις την απορία:
Αφού ρε αγόρι μου πάνκης είσαι και γουστάρεις, γιατί ασχολείσε με το μέταλ? Κάνε ένα μπλογκ και πες γι αυτά που γουστάρεις, τί ξεκατινοιάζεσαι με το μέταλ και τους μάνογουορ και τον αρχίδα τον λέμμυ?
Πάνκη, εγώ θέλω να μου λύσεις την απορία:
Αφού ρε αγόρι μου πάνκης είσαι και γουστάρεις, γιατί ασχολείσε με το μέταλ? Κάνε ένα μπλογκ και πες γι αυτά που γουστάρεις, τί ξεκατινοιάζεσαι με το μέταλ και τους μάνογουορ και τον αρχίδα τον λέμμυ?
Warriors rise from the grave
Longships sailing The Wave
Bloodshed on every shore
Friction massing from war
Ναι ρε αρχηγέ, το ξέρω ότι κάνεις χαβαλέ, και εγώ για το χαβαλέ σου την λέω.
Εγώ ακούω μουσική γενικά. Επειδή μπορεί κάποιοι Νεάντερταλ να αποφασίσουν ότι δεν τους αρέσει η μάπα μου και θελήσουν να την ανακαινίσουν, τι; Νεάντερταλ είναι, τόσο τους κόβει, θα χτυπήσουν σαν γορίλες τα στήθη τους, θα νιώσουν ΑΝΤΡΕΣ, είτε το έκαναν στο αυτοοργανωμένο, είτε στους DRI (που πήγα και έκατσα πρώτη σειρά και δεν με ενόχλησε κανείς! ΟΙ ΦΛΩΡΟΙ!), είτε σε χρυσαυγίτες, είτε στο γήπεδο, το ίδιο Νέαντερταλ και κόπανοι είναι. Τι να λέει; Έτυχε και κάποιοι νιώθουν άντρες με το πάνκ, άλλοι με το γήπεδο, άλλοι με την "πολιτική" τους καραμέλα. Κατόρθωμα. Και είναι καλό αυτό τώρα. Να πλακώνεται ο κόσμος γιατί ακούει άλλη μουσική, υποστηρίζει άλλη ομάδα, γιατί έχει μακριά μαλλιά, γιατί είναι γουλί, γιατί είναι χαζός και φόρεσε Μπον Τζόβι μπλουζάκι στους Βάνδαλουπ, έγκλημα, να πεθάνει (αν την φοράει ειρωνικά;.
Γαμάνε οι Σιντερέλα.
Δεν σε ξέρω όντως. Εικάζω ότι είσαι πολύ καλύτερο γούτσου παιδί από τις παπαριές που γράφεις για κατεβασμένες μάπες για ψύλλου πήδημα απλώς. Και στο λέω γιατί ξέρω ότι στην σπάει![]()
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
μα...βαζω και αυτα που γουσταρω.Οι περισσοτερες αναρτησεις μου ειναι αυτα που γουσταρω.
Οσο αφορα τα αλλα,δεν καταλαβα?Υπαρχει κανεις που θα μου απαγορεψει να ειρωνευομαι και να κραζω?Και αν δεις,δεν εκραξα μονο μεταλ στο τελευταιο μου ποστ,αλλα και καποια πανκ.
Φορντ,δεν μου την σπαει καθολου ρε συ,ισα ισα.
Για το αλλο που λες,δεν μιλαμε για "κινδυνος"=κατεβασμενες μαπες επειδη δεν σου αρεσουν τα μουτρα καποιου.Αλλα για ενα κλιμα περιεργο ρε παιδι μου.
Αν την φοραει ειρωνικα μαγκια του ρε,και εγω μαζι του.
Δεν ειπα να πλακωνεται ο κοσμος για μουσικη,ομαδα ή οτιδηποτε,αλλα ειναι καλο να υπαρχει μια κοντρα που μονο σκοπο θα εχει την τρελη καζουρα.Πως εσυ ας πουμε λες σε φιλους σου βαζελες "Να δουμε θα στριψετε φετος στην Συγγρου",ενα τετοιο πραγμα ας πουμε.
Οι Σιντερελλα ειναι για τα σκατα.
Last edited by Reject; 15-02-2011 at 15:52.
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
"Πόσο ποιο κάτω?" το τελευταίο άρθρο.
0 χιουμορ, 0 φαντασία, 0 ουσία και απλά κράξιμο.
well done![]()
Kill the wise one!
Εγώ το περίεργο κλίμα το αντιλαμβάνομαι ότι είμαι σε έναν χώρο με τύπους που ψήνονται για καυγά. Δηλαδή για Νεάντερταλ, σίλβερμπακ γκορίλα κλπ... Αλλιώς τι περίεργο και επικίνδυνο; Και το 1990 που στην Σωκράτους έπηζε από κάτι πρεζόνια ντεθμέταλους έξω από το τρου τότε ροκ σίτυ, περίεργο ήταν το κλίμα.
Για καζούρα μέσα. animae, έλα, και χιούμορ έχει και φαντασία. Διαβάζεται νερό ο πάνκης και αυτό δείχνει ωραία πένα και ρισπέκτ.
Nasum: The band is as good as the drummer. This is law. Γενικά χαρντκορίζουν πολύ περισσότερο από ότι μεταλλίζουνε. Στο Massacre να δεχτώ ότι παίζουν κροσόβερ, αλλά γενικά ανεκτοί σαν μπάντα στα αυτιά μου είναι μόνο στο Beat the Bastards. Όχι ότι τους έχω εξαντλήσει κιόλας, έναν φίλο έχω πορωμένο (Athens Thrash Attack!) και μια ζωή προσπαθεί να με κάνει φαν, αλλά μόνο το Beat the Bastards έμεινε.
A, και σε αυτόν τον συνειρμό, μου είχε βάλει αυτό το πανκoειδές κομμάτι που μου άρεσε πάρα πάρα πολύ. Τρομερα κεφάτο ρεφρέν. Αυτό στο πανκόμετρο πού στέκεται; Σιχαμένο τρέντι; Καλό; Του σωρού; Για τον πούτσο; Πάντως δεν είναι κουλάδια του κερατά οπότε υποψιάζομαι ότι θα φάει θάψιμο
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
μπα,οχι ρε συ.Anti Flag μου αρέσουν,ειδικά αυτός ο δίσκος και ο επομενος (a new kind of army) ειναι πολυ καλα.Απο κει και μετα ομως πηραν την ψιλοκατιουσα.(να ξερεις,ο Αζορ τους κραζει χαχ)
Ρε συ..πανκ δεν σημαινει απαραιτητα και κουλος.Δλδ ας πουμε αν ακουσεις All,Minutemen,μονο κουλους δεν θα ακουσεις.
Κουλα ειναι ΜΟΝΟ τα αγγλικα πανκ 1982,και οσοι εχουν επηρεαστει απο αυτα(ασχετα αν τα γουσταρω καργα).
Οι Αμερικανοι ειχαν αλλη αντιμετωπιση της μουσικης αυτης.
Παραδειγμα (οχι αντιπροσωπευτικο,απλα πολυ γενικο).
πολυ δυσκολα θα εβγαινε απο Αγγλια μπαντα οπως αυτη:
και πολυ δυσκολα θα εβγαινε απο Αμερικη μπαντα οπως αυτή:
Οταν λεω περιεργο,εννοω το "γοητευτικα περιεργο".Αυτο που ας πουμε δεν θα υπαρχει σε ενα λαιβ του Alice Cooper,αλλο σε ενα των Napalm Death.Το ξερεις και εσυ,το εχεις νιωσει.Και δεν ειναι μονο ζητημα μουσικης,ειναι και κοινου...
Last edited by Reject; 15-02-2011 at 16:25.
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
Μόνο κοινού θες να πεις. Γιατί στους Napalm Death κινδύνευες να φύγεις αιμόφυρτος, ειδικά τότε που πλακώσανε οι φασίστες και έγιναν τα υπερμπάχαλα. Και στο Μπρίστολ που τους είδα κινδύνευες να φύγεις κουλός λόγω της βίας της μουσικής και του πιτ.
Και καταλαβαίνω ότι είναι πολύ συναρπαστικό να είσαι μέρος αυτής της φάσης, της επικίνδυνης όπως λες, αλλά μόνο στο βαθμό που επιτρέπω τον εαυτό μου να νιώσει λίγο ζώο, είτε είναι στο pit με good friendly violent fun, είτε νιώθωντας μια ηλίθια ικανοποίηση όταν είμαι ένας από τους χάληδες συγκεντρωμένος έξω από το λαϊβάδικο και με κοιτάνε περίεργα κάτι καθωσπρέπει φλώροι του κερατά. Αλλά αυτά δεν είναι να τα παίρνεις σοβαρά. Καθόλου.
Για ξέσπασμα και ξέδωμα ναι, όπως ξεσπάω όταν ξεβιδώνομαι σπίτι μου μόνος μου. Αλλά να ζυγίζω την καλή αντρίκεια μουσική με το κριτήριο αυτό, όχι, ούτε στα δεκατρία μου δεν το έκανα. Αφού είπαμε ρε πάνκη, το αξίωμα το είπε ο Ζάπας: Δύο είδη υπάρχουν, καλή και κακή. Άσχετα με τις προτιμήσεις. Σαν το φαΐ ρε παιδί μου.
Το ξέρω ότι δεν είναι όλοι κουλάδια. Σπόντα για σένα ήταν που δεν μπορείς να ακούς καλλιτέχνες, στην καλύτερη "μουσικούς" (που δεν είναι καλλιτέχνες γιατί έτσι!).![]()
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
afou den evales mpantes pou nai skata mousika apokleistika alla sixamenes sa fainomena. Oi u2 termatizoun ta konter se auto, poios den exei oneireutei ksypnios na plakwnei ton bono stis sfaliares? :]
ps, mpravo gia to zounds, de to eixa akousei kai me porwse.
an kai simfwnw mexri ena vathmo nomizw to salatopoieis ligo. to ti mousiki akous klp den einai to idio me to ti xrwma mplouzaki foras i' an exeis makria malia i' oxi. se ena diy live vandaloup px de tha eskage atomo pou na nai fanera fasistas i' gnwstos, i' dap-itis, roufianos klp. den exei mono mousiki diastasi ena tetoio live (auto egw to vlepw thetika). i mousiki den einai podosfairo, an katalavaineis ti thelw na pw.Έτυχε και κάποιοι νιώθουν άντρες με το πάνκ, άλλοι με το γήπεδο, άλλοι με την "πολιτική" τους καραμέλα. Κατόρθωμα. Και είναι καλό αυτό τώρα. Να πλακώνεται ο κόσμος γιατί ακούει άλλη μουσική, υποστηρίζει άλλη ομάδα, γιατί έχει μακριά μαλλιά, γιατί είναι γουλί, γιατί είναι χαζός και φόρεσε Μπον Τζόβι μπλουζάκι στους Βάνδαλουπ, έγκλημα, να πεθάνει
a cry for help, a hint of anaesthesia
στεναχωρήθηκα με queensryche και ειναι και απο rage for order η πικ![]()
INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO
http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty
ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Manowar και Ryche λέει...![]()
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
ελα μωρε τωρα ασχολειστε με τον πανκη και τις μαλακιες που γραφει
γαμω τον παοκ του μεσα...
Spoiler
μιας και αναφερθηκε ο πολυαγαπημενος ζαχαροπουλος...
απαιτω εκτενες αφιερωμα σε αυτον και γενικα στα μπουμπουκια του μεταλ ''βαρια βιομηχανια ζομπι'' χαμερ
μπορω να συνδραμω και με λαχταριστα σκανς
διαβασα πρόσφατα σε παλιό τεύχος για αδικημένες μέταλ μπάντες (νομίζω sanctuary ) και ανέφερε κάτι περί ''κρετινισμό του grunge''. θα σκαννάρω
INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO
http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty
ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ