οι Εχπλοιτεντ ειναι ενα ματσο σκατα.Υπαρχουν κανενα εκατομμυριο πανκ μπαντες να ακουσεις,ακομα και πιο μεταλλικες,και εσυ μου μιλας για Εξπλοιτεντ.Καλα,και τα μεταλλικα τους ειναι τα χαλια τα ιδια.θελεις να ακουσεις μεταλλικο πανκ που να σερνει?τσιμπα.

Αν δεν το καταλαβες,εγω βγαζω χαβαλε βρε κοπανε.Ειτε με τα απειλητικα που μου στελνουν ("η μπλακ μεταλ μαφια θα σε εξοντωσει ανικανε πανκη"),είτε με πιο σοβαρους που μου στελνουν "ε μην κραζεις".
φυσικα και μου αρεσει το Ρητζ φορ ορντερ,και το gayful inheritance.Αυτο που εκραξα είναι το και καλα... "μεταλ του σκεπτομενου".
Για τον βλακα τον Ζαχαροπουλο δεν μου καιγεται καρφι.Ο ανθρωπος ειναι αρχιδας.
Κινδυνος μπορει να μην ειναι πλεον το πανκ,αλλα αν παει η αφεντια σου σε ενα αυτοοργανωμενο live πχ των Βανδαλουπ,και αραξεις,μονο απο τις φατσες που κυκλοφορουν και απο το ολο κλιμα θα νιωσεις αβολα ρε παιδι μου.Για εσενα μιλαω.Δεν θα σε κοιτανε στραβα,αλλα θα υπαρχει ο κινδυνος ανα πασα στιγμη ολα να γινουν κωλος,απο ενα τσαφ.
Το ιδιο πχ αν πας να δεις και τους D.r.i.
Αλλα πέρα από αυτο,ναι,καποτε ηταν επικινδυνο.Στιχουργικα,εικαστικα.Και ακόμα έχει την ιδια σταση,περα απο το οτι ειναι τετριμμενη και πλεον δεν ακούγεται "επικινδυνη".
Δεν ειναι Cinderella ρε παιδι μου.
Τα αλλα που λες περι ποζεριας,ασχολιαστα.Δεν με ξερεις.Μπορει να ειμαι σνομπ απεναντι σε καποιον πχ με μπλουζα Μπον Τζοβι(οπως και πολλοι εδω μεσα πιστευω..),αλλα στα αρχιδια μου για το τι μαλακιες ακουει.Ειναι μαλακιες,τερμα και τελος.
Πολυ το φιλοσοφησαμε.

Rudie το πιστευεις?με πηρε τηλ φιλος και μου ειπε "10/10 μεσα,αλλα λειπουν οι U2 ρε μαλακα".Δεν θα μπορουσα να τους βαλω,εχουν βγαλει 2 δισκαρες αρχες 80ς,ειδικα το πρωτο σχεδον ανυπερβλητο ποστ πανκ...