View Poll Results: -

Voters
116. You may not vote on this poll
  • ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ 74-81

5 4.31%
  • ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 81-89

17 14.66%
  • ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ 90-93

9 7.76%
  • ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 93-96

2 1.72%
  • ΣΗΜΙΤΗΣ 96-04

16 13.79%
  • ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ 04-09

49 42.24%
  • ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 09

18 15.52%
Results 1 to 15 of 186

Thread: ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Defunct Economist

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Quote Originally Posted by katwrimos View Post
    Η Ελευθερη Αγορά εδώ κανει PΑWN το μαρξ ενυ αουρ οφ δε ντεη, ενυ ντευ οφ δε γουήκ. Οταν 10 εκατομύρια καταναλωτές αποφασίζουν να αγοράσουν αι-Φον αντι για Νοκια και το αποτέλεσμα είναι ο εργαζόμενος της Απλ να παίρνει αύξηση και της Νόκια μείωση, υπάρχει κάτι ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ σε αυτή τη διαδικασία.
    Πρωσπερνάο τα ιπολειπα γοιατι ώλοι βαριούντε για να πό απλός "ΛΩΛ" σε αυτι τιν πρότασυ.
    Καλά οκ, προφανώς δεν ενοώ κυριολεκτικά το Ποουνινγ, αλλα το ποιντ μου παραμένει, το να αποφασίζουν οι καταναλωτές για το τι θα παραχθεί είναι απείρως προτιμότερο απο τους 100 μαλάκες που θέλουν να αποφασίζουν για μια ολόκληρη χώρα. Είναι βεβαια ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ η αγοραστική δύναμη του καθενός να αρκεί για να αγοράσει ένα αγαθό (πχ όντος ο μισθός μου είναι υπέρογκος γιατι τις υπηρεσίες του εργοδότη μου μπορεί να τις αγοράσει το 0.1% της σουηδίας, οποτε αμα έλεγα οτι αξίζω τα λεφτά μου γιατι μου τα δίνει η ελεύθερη αγορά θα ήμουν βλάκας - απο την άλλη ο εργαζόμενος της Απλ δικαιούται να λεει οτι αξιζει τα λευτά του γιατι ολοι μπορουν σε μια ανεπτυγμένη χώρα να αγοράσουν κινητο!). Όμως το πρόβλημα της αγοραστικής δύναμης λύνεται εύκολα μέσω της φορολογίας και της αναδιανομής, ενώ το πρόβλημα των 100 ζώων που θέλουν να αποφασίζουν λύνεται μόνο με σφαίρες και κρεμάλες, οπως είναι το σωστο για ΚΑΘΕ δικτατορα ΚΑΘΕ πολιτικης απόχρωσης, ναι?

Α και παρτε και ενα φαν κατωριμος τριβια: Δεν ήμουν πάντα ανορθόγραφος, στις πανελληνιες στην έκθεση είχα πάρει 17!! Ανορθόγραφο με έκανε η άτιμη κενονία που με έριξε στα ξένα χέρια!
    Last edited by katwrimos; 09-02-2011 at 12:45.
    Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influences, are usually the slaves of some defunct economist.
    J. M. Keynes.