View Poll Results: -

Voters
116. You may not vote on this poll
  • ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ 74-81

5 4.31%
  • ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 81-89

17 14.66%
  • ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ 90-93

9 7.76%
  • ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 93-96

2 1.72%
  • ΣΗΜΙΤΗΣ 96-04

16 13.79%
  • ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ 04-09

49 42.24%
  • ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 09

18 15.52%
Page 10 of 13 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 186

Thread: ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Νοικοκυραίος Moonspellheim's Avatar

Μπορω να αλλαξω τον Σημιτη και να βαλω τη σημερινη????

http://news247.gr/ellada/amyna/article772659.ece
    Remembrance of Things Past

I swarm deserted away, like glass...
    Warm, and as fevers,
    I am as flame.
    I am death...
    For I, I weave our blasphemies...

Wicthes painted me,
    Like the mysteries created me...
    Like where the poets breathe,
    I were woven into blasphemies.

Giagias me Jazzmaster Marillion's Avatar

Quote Originally Posted by casshern View Post
    αγαπούλα, βάλε μπιπ στο περεταίρω.
    είσαι ο πρώτος που με διορθώνει (το χω γράψει σε άπειρα κείμενα και το χω δει γραμμένο μπόλικες φορές). ετοιμαζόμουν να σου ζητήσω τα ρέστα αλλά μόλις άνοιξα μπαμπινιώτη και είδα ότι είναι περαιτέρω. είσαι μεγάλη λουκία δηλαδή και θα με είχες γλιτώσει απ'τον κόπο να ανοίγω λεξικά όταν ετοιμάζομαι να διαβάσω για ρευστομηχανική αλλά εντάξει σε πινκάρω γιατί έτσι γράφουμε όλοι λίγο πολύ.

γλιτώνω ή γλυτώνω εντωμεταξύ; μη με πεις να ξανανοίξω τον μπαμπινιώτη. και μη με πεις να γραφω με 'μου'.

INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO

http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty

ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
    ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Industrial Might & Magic casshern's Avatar

ήτανε μωρέ που έκανες σχόλιο για ορθογραφία στο ίδιο ποστ, γι'αυτό είπα να πικάρω με τη σειρά με(:ρ), αλλιώς σιγά.
    Resistance is useless

Defunct Economist

Quote Originally Posted by Weiss View Post
    Κατώριμε ελπίζω τώρα που επιστρέφεις στα θρανία να πηγαίνεις για εντατικά μαθήματα ορθογραφίας.

Σκέψου το, θα μπορείς να γράφεις σωστά και το "κωλοέλληνες".
    Για ποιό λόγο? Ελληνικά γράφω μόνο στο ΕΡ, αν είναι να μάθω κάτι μαλλον θα ξαναπιάσω τα γερμανικά. Είπαμε, αμα δε γουστάρετε, πείτε στον Ντράγκονλορντ να σας κάνει μοντ για να μου διορθώνετε τα ποστ.

Quote Originally Posted by KoiliaSamprela View Post
    εγώ να δεχτώ ότι η δουλειά μου αξίζει για 500 γιούρια , σιγά, δεν κάνω και κάτι φοβερό , θέλω όμως να μάθω γιατί πρέπει να έχω τα πιο ακριβά μακαρόνια, το πιο ακριβό ψωμί, και τις πιο ακριβές μπάμιες.

Η ουσία εκεί είναι , όχι στο πόσα παίρνεις , αλλά στο πόσα χαλάς, και δεν λέμε για κινητά ακίνητα και αυτοκινητάκια, αλλά για ένα πιάτο μακαρόνια με σάλτσα ντομάτα και λίγο μυζήθρα. Για το πόσα λεφτάς θες για το πετρέλαιο για να μην παγώσεις τον χειμώνα. Εμένα αυτά τα πράγματα με απασχολούν στον οικονομικό τομέα, και ο ΓΑΠ απλά δεν ενδιαφέρεται.

(και δεν βάζω καν στην κουβέντα την κατάργηση των εργασιακών σχέσεων έτσι? ούτε την μεθοδευμένη κατάργηση του κράτους πρόνοιας)
    Σύντομη απάντηση: Γιατι στην ελλάδα γίνεται του καρτέλ το κάγκελο.

Αμνέζιακ, η μυζίθρα είναι η μεγαλύτερη εφεύρεση ΕΒΕΡ και όποτε έρχεται φίλος για επίσκεψη απο Ελλάδα, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ περνάει απο τη μάνα μου για να παραλάβει ενα δίκιλο
    Last edited by katwrimos; 09-02-2011 at 00:59.
    Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influences, are usually the slaves of some defunct economist.
    J. M. Keynes.

Quote Originally Posted by freak brother View Post
    Quote Originally Posted by Weiss View Post
    Κατώριμε ελπίζω τώρα που επιστρέφεις στα θρανία να πηγαίνεις για εντατικά μαθήματα ορθογραφίας.

Σκέψου το, θα μπορείς να γράφεις σωστά και το "κωλοέλληνες".
    τιγκα ανορθογραφος , αλλα ειναι Ελληνας του εξωτερικου!

τι σα το Γιώργο που ήταν μετανάστης στη Σουηδία?? τέτοια φάση??

όσο για την ανεργία και το 5 ευρω, έχω αρχίσει να πιστεύω ότι τους συμφέρει να υπάρχουν υψηλά ποσοστά ανεργίας ως μέσο πίεσης προς αυτούς που εργάζονται δηλ. σκάσε πάρε τα 5 ευρώ διαφορετικά πάρε πούλο..η τρομοκρατία σε όλο της το μεγαλείο

"Society, have mercy one me
    i hope you're not angry, if i disagree..."

Δράκος ikonoklast's Avatar

Quote Originally Posted by nekrobutcher View Post
    όσο για την ανεργία και το 5 ευρω, έχω αρχίσει να πιστεύω ότι τους συμφέρει να υπάρχουν υψηλά ποσοστά ανεργίας ως μέσο πίεσης προς αυτούς που εργάζονται δηλ. σκάσε πάρε τα 5 ευρώ διαφορετικά πάρε πούλο..η τρομοκρατία σε όλο της το μεγαλείο
    BLAST!

Spoiler

PWNED SINCE 1865

άλλο να το διαβάζεις και άλλο να το ζεις στο πετσί σου

"Society, have mercy one me
    i hope you're not angry, if i disagree..."

Καλά ναι, σωστό.

Spoiler

PWNED SINCE 1883

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by katwrimos View Post
    εγώ να δεχτώ ότι η δουλειά μου αξίζει για 500 γιούρια , σιγά, δεν κάνω και κάτι φοβερό , θέλω όμως να μάθω γιατί πρέπει να έχω τα πιο ακριβά μακαρόνια, το πιο ακριβό ψωμί, και τις πιο ακριβές μπάμιες.

Η ουσία εκεί είναι , όχι στο πόσα παίρνεις , αλλά στο πόσα χαλάς, και δεν λέμε για κινητά ακίνητα και αυτοκινητάκια, αλλά για ένα πιάτο μακαρόνια με σάλτσα ντομάτα και λίγο μυζήθρα. Για το πόσα λεφτάς θες για το πετρέλαιο για να μην παγώσεις τον χειμώνα. Εμένα αυτά τα πράγματα με απασχολούν στον οικονομικό τομέα, και ο ΓΑΠ απλά δεν ενδιαφέρεται.

(και δεν βάζω καν στην κουβέντα την κατάργηση των εργασιακών σχέσεων έτσι? ούτε την μεθοδευμένη κατάργηση του κράτους πρόνοιας)
    Σύντομη απάντηση: Γιατι στην ελλάδα γίνεται του καρτέλ το κάγκελο.
    εκεί θέλω να καταλήξω πουλάκι μου, ότι δεν μπορεί το κράτος να προστατέψει τους πολίτες του και αυτόματα υπονομεύει "τα μέτρα " που παίρνει για την οικονομική -υποτιθέμενη- ανάκαμψη. Δεν μπορεί να μειώνεις τις παροχές και να μην ελέγχεις τις αυξήσεις στην αγορά , είσαι απλά άχρηστος και επικίνδυνος.
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

cowboy bebop 12 stars circle your brow's Avatar

Quote Originally Posted by Marillion View Post
    είσαι ο πρώτος που με διορθώνει (το χω γράψει σε άπειρα κείμενα και το χω δει γραμμένο μπόλικες φορές). ετοιμαζόμουν να σου ζητήσω τα ρέστα αλλά μόλις άνοιξα μπαμπινιώτη και είδα ότι είναι περαιτέρω. είσαι μεγάλη λουκία δηλαδή και θα με είχες γλιτώσει απ'τον κόπο να ανοίγω λεξικά όταν ετοιμάζομαι να διαβάσω για ρευστομηχανική αλλά εντάξει σε πινκάρω γιατί έτσι γράφουμε όλοι λίγο πολύ.

γλιτώνω ή γλυτώνω εντωμεταξύ; μη με πεις να ξανανοίξω τον μπαμπινιώτη. και μη με πεις να γραφω με 'μου'.
    σ'εχω διορθώσει κι εγώ σε κείμενο, απλά δεν στο λεω (πηγαινε να τσεκαρεις!)
    Throughout the times of perplexity and illusion
    We've got some last Gods left, worth keeping
    That go by such names as Kindness and Honesty.

I want us to hold swords again
    As in the years of the old tales.
    But this time, to fight for Dignity and Solidarity.

Against the waves of darkness and death
    I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.

Defunct Economist

εκεί θέλω να καταλήξω πουλάκι μου, ότι δεν μπορεί το κράτος να προστατέψει τους πολίτες του και αυτόματα υπονομεύει "τα μέτρα " που παίρνει για την οικονομική -υποτιθέμενη- ανάκαμψη. Δεν μπορεί να μειώνεις τις παροχές και να μην ελέγχεις τις αυξήσεις στην αγορά , είσαι απλά άχρηστος και επικίνδυνος.
    Ναι ρε, καμία αντίρρηση στο σκεπτικό σου. Το πρόβλημά μου με αυτό είναι οτι δεν νομίζω οτι ο μέσος Έλληνας διατίθεται να ζήσει χωρις αυτοκίνητο, χωρίς κινητό, χωρίς ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ, χωρίς ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ, χωρις κομπιούτερ κλπ. Γιατι ΟΚ ρε παιδί μου πες οτι ξαφνικά η ελλάδα ξεφορτώνεται τα καρτέλ, τοτε όντως κάποια βασικά αγαθά θα γίνουν πιο φτηνά αλλα τι γίνεται με τα άλλα αγαθά τα οποία είναι εξίσου απαραίτητα αλλα πρέπει να τα εισάγεις? Γιατι εκεί δεν υπάρχει καρτέλ, αμα θες τα αγοράζεις και απο το εξωτερικό. Για να παρεις αυτά τα αγαθά θα πρέπει να παράγεις κάτι με τα οποία θα τα ανταλλάξεις, η να δεχτείς οτι θα ζεις σε μια χώρα που δεν θα μπορείς να επωφεληθείς απο την πρόοδο της τεχνολογίας και αυτή μου φαίνεται πολύ καθηστεροάποψη για προφανείς λόγους.

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Quote Originally Posted by nekrobutcher View Post
    BLAST!

Spoiler

PWNED SINCE 1865

Χα, ο ΓΑΠ ήταν πρόσφυγας στη Σουηδία όμως! Η χούντα του έδοσε πούλο!

Τωρα αυτό που λες για την ανεργία παίζει. Αλλα παίζει σε όλο τον γαμημένο κόσμο, δηλαδή και στη Σουηδία και στη Γερμανία και στην Ολλανδία έρχεται ο εργοστασιάρχης και σου λέει "ξερεις αν δεν συμφωνείς με το μισθολογικό μου σχέδιο τα μαζεύω και πηγαίνω στην Πολωνία", όμως ο μέσος μισθός παραμένει σε αστρονομικά ύψη σε σχέση με την Ελλάδα. Γιατι? Γιατι παράγουν Αμστελ και Μπεεμβε και Έρικσον δύκτια και Φιλπς κλπ κλπ. Στη σουηδία μάλιστα δεν υπάρχει κατώτατος μισθός, μπορώ ΑΝΕΤΑ να παω σε σουηδική τράπεζα και να δουλέψω με 1 ευρώ το χρόνο. Το πρώτο ποιντ είναι οτι τα προβλήματα του καπιταλισμού ειναι ΕΝΑΣ απο τους πολλούς παράγοντες που η Ελλάδα είναι σε τέτοια κατάσταση και μάλιστα όχι ο μεγαλύτερος, ο μεγαλύτερος παράγοντας είναι η διαφθορά.

Όσον αφορά τον μαρξ, οκ θα αναφερθώ πιό εκτενώς στο τοπικ περι πολιτικής οικονομίας, αλλα επιγραμματικά σου αναφέρω το συμπέρασμα οτι αν υποθέσεις πως ο μαρξ ήταν σωστός σε ολα όσα είπε, καταλήγεις σε μια απο τις δύο επιλογές:
    Α. Όλοι πρέπει να έχουν τον ίδιο μισθό. Αλλα αυτό είναι μια βλακεία κατα τη γνόμη μου. Καταλαβαίνω τη φιλοσοφική βάση αλλα δεν είμαι διατεθημένος να δεχτώ οτι η εργασία ενος γιατρού πρέπει να αμοίβεται το ίδιο με την εργασία ενος μπάτσου. Δεν λέω οτι απαραίτητα είναι λάθος άποψη αλλα υπάρχουν πολλά λογικά κενα τα οποία θα πρέπει κάποιος να συμπληρώσει για να την επανεξετάσω.
    Β. Το κομμουνιστικό κόμμα αποφασίζει για τους μισθούς. Ε, οκ, αυτό το αποριπτω ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ. Κανένας λογικός άνθρωπος σε κανένα μηκος και πλάτος του πλανητη δεν μπορει να υποστηρίζει οτι το σωστό είναι να βάλουμε 100 άτομα να αποφασίσουν για το πως θα πληρώνονται όλοι οι άλλοι. Η Ελευθερη Αγορά εδώ κανει PΑWN το μαρξ ενυ αουρ οφ δε ντεη, ενυ ντευ οφ δε γουήκ. Οταν 10 εκατομύρια καταναλωτές αποφασίζουν να αγοράσουν αι-Φον αντι για Νοκια και το αποτέλεσμα είναι ο εργαζόμενος της Απλ να παίρνει αύξηση και της Νόκια μείωση, υπάρχει κάτι ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ σε αυτή τη διαδικασία. Γιατι μπορεί ο καπιταλιστής να είναι ένα διαβολικό γουρούνι, αλλα θα αγοράσει το πολύ 2-3 κινητά, δεν μπορεί δηλαδή να επηρεάσει τη ζητηση. Δεν λέω οτι είναι τέλειο σύστημα (εδω έχω γράψει αναλυτικά τα προβλήματά της) αλλα σε ερωτήματα του στυλ "τι θα παράγουμε και πόσο θα πληρωθούμε για αυτό που παράγουμε" ειναι απλός σε different league απο το να βάλεις 100 μαλάκες να αποφασίζουν για την τύχη σου.
    Last edited by katwrimos; 09-02-2011 at 12:23.
    Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influences, are usually the slaves of some defunct economist.
    J. M. Keynes.

Giagias me Jazzmaster Marillion's Avatar

Quote Originally Posted by 12 stars circle your brow View Post
    Quote Originally Posted by Marillion View Post

σ'εχω διορθώσει κι εγώ σε κείμενο, απλά δεν στο λεω (πηγαινε να τσεκαρεις!)
    ανται γαμεισου

INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO

http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty

ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
    ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η Ελευθερη Αγορά εδώ κανει PΑWN το μαρξ ενυ αουρ οφ δε ντεη, ενυ ντευ οφ δε γουήκ. Οταν 10 εκατομύρια καταναλωτές αποφασίζουν να αγοράσουν αι-Φον αντι για Νοκια και το αποτέλεσμα είναι ο εργαζόμενος της Απλ να παίρνει αύξηση και της Νόκια μείωση, υπάρχει κάτι ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ σε αυτή τη διαδικασία.
    Πρωσπερνάο τα ιπολειπα γοιατι ώλοι βαριούντε για να πό απλός "ΛΩΛ" σε αυτι τιν πρότασυ.

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

εχω μπει σε πειρασμο να διορθωσω κειμενο του κατωριμου, αλλα δεν εχει νοημα. Το οτι εισαι απο το 2003 εξωτερικο δε λεει κάτι, είμαι περισσότερο από σενα εξω και δε γράγω τόσο ανορθόγραφα, οπότε försöka hårdare.

για τη μη υπαρξη κατωτατου μισθους στη Σουηδία: αν υπήρχαν εργοδότες που πλήρωναν 300 ευρώ κατα συρροή, κάποια στιγμή θα υπήρχε ανάγκη για νομικη διευθέτηση αυτού. Οι εργοδότες προφανώς έχουν ακόμα κοινωνική συνείδηση και υπάρχουν αρκετές δουλειές ώστε να μη χρειαστεί να δουλεύεις για 1€/ώρα
    Vielen Dank für alles was mal war

Defunct Economist

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Η Ελευθερη Αγορά εδώ κανει PΑWN το μαρξ ενυ αουρ οφ δε ντεη, ενυ ντευ οφ δε γουήκ. Οταν 10 εκατομύρια καταναλωτές αποφασίζουν να αγοράσουν αι-Φον αντι για Νοκια και το αποτέλεσμα είναι ο εργαζόμενος της Απλ να παίρνει αύξηση και της Νόκια μείωση, υπάρχει κάτι ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ σε αυτή τη διαδικασία.
    Πρωσπερνάο τα ιπολειπα γοιατι ώλοι βαριούντε για να πό απλός "ΛΩΛ" σε αυτι τιν πρότασυ.
    Καλά οκ, προφανώς δεν ενοώ κυριολεκτικά το Ποουνινγ, αλλα το ποιντ μου παραμένει, το να αποφασίζουν οι καταναλωτές για το τι θα παραχθεί είναι απείρως προτιμότερο απο τους 100 μαλάκες που θέλουν να αποφασίζουν για μια ολόκληρη χώρα. Είναι βεβαια ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ η αγοραστική δύναμη του καθενός να αρκεί για να αγοράσει ένα αγαθό (πχ όντος ο μισθός μου είναι υπέρογκος γιατι τις υπηρεσίες του εργοδότη μου μπορεί να τις αγοράσει το 0.1% της σουηδίας, οποτε αμα έλεγα οτι αξίζω τα λεφτά μου γιατι μου τα δίνει η ελεύθερη αγορά θα ήμουν βλάκας - απο την άλλη ο εργαζόμενος της Απλ δικαιούται να λεει οτι αξιζει τα λευτά του γιατι ολοι μπορουν σε μια ανεπτυγμένη χώρα να αγοράσουν κινητο!). Όμως το πρόβλημα της αγοραστικής δύναμης λύνεται εύκολα μέσω της φορολογίας και της αναδιανομής, ενώ το πρόβλημα των 100 ζώων που θέλουν να αποφασίζουν λύνεται μόνο με σφαίρες και κρεμάλες, οπως είναι το σωστο για ΚΑΘΕ δικτατορα ΚΑΘΕ πολιτικης απόχρωσης, ναι?

Α και παρτε και ενα φαν κατωριμος τριβια: Δεν ήμουν πάντα ανορθόγραφος, στις πανελληνιες στην έκθεση είχα πάρει 17!! Ανορθόγραφο με έκανε η άτιμη κενονία που με έριξε στα ξένα χέρια!
    Last edited by katwrimos; 09-02-2011 at 12:45.
    J. M. Keynes.