Results 1 to 15 of 751

Thread: Premier League 2010 - 2011

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    lcsgp FIXXXER's Avatar

0 στους 2 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Καταρχας, η φωτο που ποσταρες, σιγα το οπαδιλικι ε. Δευτερον, αν ειπε οτι παει σε μια μεγαλη ομαδα επιτελους, οκ μαλακια εκανε γιατι μαλλον δεν ξερει την ιστορια της Λιβερπουλ, εστω κι αν τα τελευταια 5 χρονια στην Αγγλια η Τσελσι ειναι πολυ μεγαλυτερη ομαδα. Οποτε μαζι σου σε αυτο, μαλακισμενη δηλωση. Εγω ομως αναφερθηκα στην αλλη του δηλωση, και οχι σε οποιαδηποτε δηλωση εχει κανει στη ζωη του, ουτε ποσταρα "συμφωνω με Τορρες οτι και να πει" ε?

Κατα τα αλλα, οχι, δεν παιζω τον χαζο, ποτε δεν καταλαβα το δεσιμο αυτο με τον Τορρες, να μου πεις Τζεραρντ το καταλαβαινω, ποιος Τορρες μωρε, μεσα σε 2-3 χρονια εγινε σημαια? Και οκ, αν ειχε γαμηθει να σκοραρει και να γαμαει ξερω γω, οκ, θα το εβρισκα πιο κατανοητο, αλλα φετος και περυσι ειναι τοσο ντεφορμε που δεν το βλεπω (και εδω που τα λεμε, σε σχεση με Ατλετικο, ακομα και τις πρωτες του χρονιες στη Λιβερπουλ, ποτε δεν προσαρμοστηκε τελεια στην Πρεμιερσιπ ο Τορρες).

Με λιγα λογια, οκ καταλαβαινω πληρως your point of view. Ψιλοσταρχιδια μου κι ο Τορρες, δεν τον αγαπησα ποτε ως παικτη αν και τον θεωρω φοβερο και με τρελες δυνατοτητες, απλα μιας και δεν επαιξε ποτε σε ομαδα συμπαθη σε μενα (ουτε τωρα), δε με καιει το τι κανει γενικα. Απλα λεω πως ισως θα πρεπε κι εσεις να τον γραψετε στα αρχιδια σας.

ΥΓ. Εγω με το "κουλ" υφακι μου ειπα γιδια οσους μουτζωσαν χωρις να ποσταρουν (αρα οχι εσενα και τον mrmaiden ), γιατι αλλο να μουτζωνεις μια μαλακια που λεει καποιος, κι αλλο να μουτζωνεις ενα ποστ που καποιος λεει οτι συμφωνει με καποιες (σωστες) δηλωσεις ενος ποδοσφαιριστη, απλα μονο και μονο επειδη you ll never walk alone, I will give you a moutza for the team.
    Last edited by FIXXXER; 07-02-2011 at 07:23.