Kαλή χώνεψη...
![]()
Kαλή χώνεψη...
![]()
Brotherhood Without Banners
ffff, στο 2ο δεν παίξαμε άσχημα, αλλά Λάμπαρντ ανύπαρκτος (είχε φανεί από πέρυσι ότι δεν του ταιριάζει το σύστημα) και μπροστά θέλουν λίγο χρόνο να δέσουν, σε πολλές φάσεις μπλόκαρε ο ένας τον άλλον. Ο Ανελκά εκεί λίγο πίσω απ'τους επιθετικούς που παίζει κάνει εκπληκτικές εμφανίσεις αλλά όσο ο Ντρογκμπά είναι σε τέτοια χάλια ίσως είναι καλύτερο να το γυρίσει στο κλασσικό 4-3-3 με Μαλουντά αριστερά και Τόρρες κορυφή.
Απ' τη Λίβερπουλ ο Λούκας τρομερός (έφτασε η μέρα που λέω κάτι τέτοιο) και ο Μειρέλες τώρα τελευταία έχει ανέβει πολύ. Ο Κάρολ πότε γυρνάει από τον τραυματισμό;
εγω παλι μολις συνειδητοποιησα οτι εχασα ΚΑΛΗ τριαδα απ την παρωδια του Νιουκαστλ.
ΦΜΛ.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Τελεια τα λεει, κι ας πηρε καυλι σημερα.Λίγες ώρες πριν την έναρξη του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Τσέλσι, το κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης, Φερνάντο Τόρες, έριξε κι άλλο λάδι στη φωτιά, δηλώνοντας ότι ποτέ δεν υπήρξε οπαδός των Reds και εξηγώντας ότι ο ρομαντισμός στο ποδόσφαιρο έχει πεθάνει.
"Ποτέ δεν φίλησα το σήμα της Λίβερπουλ. Βλέπω κάποιους να το κάνουν μόλις μια εβδομάδα από τη στιγμή που παίρνουν μεταγραφή. Είμαι οπαδός της Ατλέτικο, είναι ίσως το μοναδικό σήμα που θα φιλούσα. Δεν είμαι ούτε Τσέλσι, ούτε Λίβερπουλ.
Ο ρομαντισμός στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει πλέον κι εμένα δουλειά μου είναι να βάζω γκολ. Επειδή σέβομαι όμως την παλιά μου ομάδα και τους οπαδούς της, δεν θα πανηγυρίσω, αν καταφέρω να στείλω την μπάλα στα δίχτυα", ξεκαθάρισε ο ισπανός διεθνής.
ΣΤΗΜΠΟΥΤΣΑ μου σας γραφω, μουτζωστε, σας βριζω προκαταβολικα, ειστε ΓΙΔΙΑ
Δεν τα ξέρεις καλά. Ο κόσμος δεν τον αγάπησε μόνο επειδή ήταν μεγάλος παίχτης.Μέχρι και πριν λίγες μέρες δήλωνε την αφοσίωση του και την αγάπη του για την ομάδα, τον κόσμο, την πόλη. Εδώ περιέγραφε την πόλη στην αυτοβιογραφία του λες και ήταν 10 Παρίσια.
Και έχει κάνει και δήλωση ότι δεν πρόκειται ποτέ να παίξει για άλλη αγγλική ομάδα.
Αυτά που quotάρεις είναι απλώς κωλοτούμπες
Last edited by mrmaiden; 06-02-2011 at 23:42.
k eksallou his armband said he was a red
o el konio pxianei pato mera me ti mera
Αν ειχε κατσει 10 χρονια στη Λιβερπουλ θα το καταλαβαινα.
Με 3 χρονια, δεν το καταλαβαινω πως δεθηκε τοσο ο κοσμος μαζι του.
Επισης δεν καταλαβαινω γιατι να τον βριζει κανεις επειδη ηθελε να φυγει.
Επρεπε να μεινει στη Λιβερπουλ για παντα?
Γενικα ποτε δεν καταλαβα την ολη φαση "προδοτες" στο επαγγελματικο ποδοσφαιρο.
Το γεγονος οτι αγαπησε την ομαδα στην οποια επαιζε, και τη ζωη του εκει περα, δε σημαινει οτι πρεπει να το κανει για παντα.
Δεν εχω παει στο Παρισι ποτε και ετσι δεν ξερω αν ειναι το προτυπο της πολης, αλλα δεν το νομιζω κιολας (ξερω καποιον που διαφωνει).
O κόσμος τον αγάπησε , δίοτι έδωσε την εντύπωση ότι είναι ένας από μας και όχι απλά κάποιος που βάζει γκόλ.
Θα ήταν έντιμο εκ μέρους του να έλεγε στην αρχή της μεταγγραφικής περιόδου στη διοίκηση: θέλω μεταγγραφή τώρα ή το καλοκαίρι γιατί δεν πιστεύω ότι το club έχει προοπτική, γιατί θέλω να πάρω τίτλους κτλ. Θα στεναχοριώμουν, αλλά θα το καταλάβαινα.
Τώρα τον κράζουμε, γιατί έκανε ότι έκανε στο τέλος της μεταγγραφικής περιόδου με αποτέλεσμα να τρέχουμε να υπογράψουμε παίκτη τελευταία στιγμή, χωρίς δυνατότητα διαπραγματεύσεων, επιλογών κτλ. Κοινώς μας κρέμασε και έκανε και κοκοκο, γιατί αν είχε αρχίδια θα έβγαινε δημόσια σε συνέντευξη τύπου να πεί ότι είχε να πεί. Και εγκατέλειψε το καράβι και έφυγε νύχτα.
Για το Παρίσι συμφωνώ μαζί σου![]()
α, δεν το εχω δει το ματσακιον, δε θελω να τα ριξω στη διαιτησια απαραιτητα.
αλλα 0-4 στο 24' και 4-4 τελικο ειναι καπως.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."