5 στους 13 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.
Ναι μανάρα μου, απλά εγώ όταν κερδίζω σε έχω χεσμένο, έχω την Θρυλάρα μου. Εγώ γουστάρω να μου έρχεσαι όλο χαρά και καμάρι, δηλαδή πόση επιβεβαίωση πια; Σαν το μέταλ, είσαι πάνκης και ασχολείσαι με το μέταλ πιο πολύ από εμένα. ΚΡΥΦΕΣ ΣΟΥ ΚΑΥΛΕΣ.
Εγώ γιατί να ενδιαφέρομαι ποιος θα πάει τελικό ρε; Αφού δεν πάω εγώ ας πάει και ο Φούφουτος. Προφανώς γουστάρω δαφνοστεφανωμένο να το σηκώσει, αν σου ρίξει και πέος εσένα, ακόμα καλύτερα. Βασικά, να τρως πούτσα από τον Ολυμπιακό Βόλου δεν είναι καθόλου άσχημη προοπτική, ξένα κόλυβα, δεν λέω, αλλά θα έχει μια χάρη.
(Μην μου ξαναπείς για παρεξήγηση βρε μαλάκα, γαμώ τον ΠΑΟΚ σας, να είσαι ακατάσχετος οχετός όπως αρμόζει στην "μουσική" που ακούς, μόνο μάνες δεν πιάνουμε). Και σιγά την κινητοποίηση εντωμεταξύ, άλλοπ ου δεν θέλατε και εσείς, πρώτο θέμα κλάψα για την κακιά την Αθήνα, όλος ο λαός αδερφωμένος και συστρατευμένος και ΠΑΛΙ ρε κανίβαλοι της μαλαματίνας, με άδειο γήπεδο του ρίξατε το γυαλί στην μάπα. Άσε τώρα ότι εξοργίστηκες, εδώ χτες-προχτές ανέβηκαν οι μετοχές πόσων καημένων με το αμείλικτο ύφος τους σε ράδια και τηλεοράσεις εκεί πάνω.
Μόγγολα!
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος