Ε, οι καθυστερήσεις ήταν σωστές σαν χρόνος. 7 λεπτά γιομάτα. Αλλά το ματς τελείωσε με το βολέ του Καρνέζη, δεν υπάρχει κανένα νόημα να το αφήσεις να παιχτεί από εκεί, είναι σκάνδαλο, είσαι κόπανος, είναι ντροπή και είναι πιο ντροπή να βγες να μιλάς για 35 δευτερόλεπτα που καλώς κράτησε έξτρα. Μετά από ΟΛΑ όσα έχεις πει για το ματς το δικό μας.

Για τον Βύντρα, εγώ τον είδα να ψάχνεται κάπου να την δώσει, ακριβώς όπως ο Παντούρου μια άλλη φορά. Δεν νομίζω να έκανε σκόπιμα καθυστερήσεις. Επίσης είναι βλακώδες να αλλάζεις την ισορροπία του παιχνιδιού με τέτοια κάρτα. Δηλαδή επειδή μπορούσε (όντως) να δώσει μια κίτρινη στο α', θα αποφασίσει να ισοφαρίσει την απόφασή του με μια μαλακιάρα στο 80; Αστεία πράγματα.

Αλλά αυτά τα ολίγα καλά είχα να πω για τον βάζελο γιατί από σήμερα είναι ο ηθικός κυπελλούχος της καρδιάς μου, περήφανος. Ρε σεις, με ΔΕΚΑ μείνατε, όχι με πέντε, τι ΚΑΤΗΦΟΡΑ ήταν αυτή; Όσες φάσεις δεν έκανε όλη τη χρονιά η ΑΕΚ τις έκανε από το 80 και μετά.

ΠΑΟΚια, σας είπα μπράβο ρε μουνιά του ελέους, πάλι στη μούτζα; Τώρα με φωνάζατε όλο το βράδυ "πού είναι ο φορντ", όταν σας φώναζα εγώ, κοκοκο όλες σας.
Και ότι είστε δεύτερη είδηση στα μέσα, πρέπει να τσούζει πολύ, εδώ νικήσατε αντρίκεια τον (ε, μάλλον σίγουρα) πρωταθλητή Ολυμπιακό και όλοι ασχολούνται με τον Καρνέζη και τον πηδηγμένο Σισέ (άλλη ατάκα από εκεί, ε, ρε και να ταιριάξει στο Καραϊσκάκη, γλέντι, το βλέπω το τζιφ από τώρα). Ενώ αν νικούσαμε εμείς, πάλι με μας θα ασχολούνταν.

Α, και μιας και ξημέρωσε άλλη μέρα. Προφανώς δεν πρέπει να ξαναπατήσει πόδι κόσμος για 2 τουλάχιστον αγωνιστικές (υπότροποι), που σημαίνει ότι κανονικά με βάζελο πρέπει να είναι άδεια η Τούμπα. Ευελπιστώ ο Βαγγέλας να κάνει τα κουμάντα του και να γίνουν πέντε οι αγωνιστικές. Γαμώ το χωράφι σας, αυτό δεν ήταν γήπεδο, ξέχασα να το πω. Τσούλαγε η μπάλα και γκέλαρε, ούτε ο Παναργειακός τέτοιο γηπεδό. Βέβαια αν έγινε επίτηδες είναι Μουρινιά, δεν λέω.

Βολάρα all the way. Γαμώ τον Νικολακόπουλο.