με τον κίνδυνο να γίνω σπαστικός γιατί μου πες να μην παω να βάλω autopsy και γω σου ρχομαι με death breath αλλά ορίστε ενα υπόδειγμα death metal παραγωγής που σου βγάζει και την θανατίλα & την grandila και κάθε ειδούς -ιλα με αποκορύφωμα την σκατίλα. τώρα θα μου πεις μα καλά φαντάζεσαι τους amon με τέτοιο ήχο; δεν τους φαντάζομαι, δε θέλω καν, θέλω απλώς να καταλάβω αν ενας οπαδος αμαν τους ακουγε έτσι θα είχαν το ιδιο ιμπακτ πάνω του και προσπαθώ να κατανοήσω το ποσο αγνά είναι τα μουσικά μας αισθητήρια. αν μου πεις καθόλου αγνά δεν θα διαφωνήσω, μια αποψη ειναι και αυτή, πεστην όμως ντε. ο άλλος κάνει λες και του βρίσαμε τους εισιντισι που τους θέλαμε πιο προγκ.
γενικά το θέμα παραγωγής είναι μεγάλο και διαφωνώ πως ακούγεται ωραία κάτι επειδή ακούγεται δυνατά. ναι όντως στο κομπρεσσιον είναι ολα τσίτα και το συζήταγα και χθες που με παρέπεμψαν στον μπαμπούλα της θεωρητικής ανάλυσης για μερικούς, πράγμα που χαρίζει αυτην την στιγμιαία απόλαυση την οποία και εσύ δέχεσαι. αλλά αμα δεν έχει ψωμί γιατί μια πονηρή και ύπουλη παραγωγή να μας στερήσει αυτή μας την διορατικότητα; γιατί είναι και πονηρές και ύπουλες και μαστίζουν το μέταλ χρόνια τώρα.
γενικά τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι αρκετά. χθες μάλιστα απάντησα μόνος μου στο ερώτημα της τσιτάτης παραγωγής όταν μπήκα στο τριπάκι να την συνδέσω με ένα βιντεογκεημ. ειδικά στη σημερινή εποχή τα βιντεογκεημς παραείναι φλασυ λουκινγκ αλλά το substance αμελητέο. εχει ρε παιδί μου ενα entertainment value όταν το παίζεις αλλά στον πυρήνα τπτ ιδιαίτερο που σε κάνει να το θυμάσαι καιρό. έτσι και αυτού του είδους οι παραγωγές. είναι γκαζάτες, δυνατές και ακούγοντε σε εναν αμυητο ως εντυπωσιακές, αλλά μετά από λίγο καιρό οταν ξεθωριάσει αυτή η πρώτη εικόνα μένεις με ένα κουραδάκι. μπορεί και να μην ειναι κουραδάκι βέβαια και να το κουραδιάζει η παραγωγή in the long run γεγονός που αποτελεί ακόμα ένα αξιοπερίεργο φαινόμενο. απλά ας το πούμε σαν άνθρωποι. θελετε βιντεογκεημ μεταλ ή σκατένιο που το παίρνετε χαμπάρι με τη μια; θέλετε καλές, οργανικές παραγωγές που ακούγοντε φυσικές; εγώ αρνούμαι να πιστέψω πως υπαρχει υποιδίωμα που σηκώνει αυτό το fully compressed αισχος των αμόνι. δλδ το κανει για να κρύψει τις αδυναμίες του πιθανότατα ή τέσπα γιατί αυτου του είδους η φόρμουλα είναι ελκυστική στους καταναλωτές. όπως και να χει θάνατος ή ζωή; συνειδητοποίηση ή άγνοια; αμόνι ή ντεθμπρεθ; χεντμπανκγιν ή δάκρυα ή μήπως δάκρυα χεντμπανγκινγ;