ντεγκιαλ, ΟΛΟΙ αμα ψαχτουν θα έχουν κάποιο πρόβλημα, δε λέει παράλογα πράματα ο κατώριμος.
φόσον ως καπνιστής έχω πολύ μεγαλύτερη πιθανότητα να χρειαστώ ιατρική φροντίδα για κάποιες παθήσεις. Όσο έχω την ελευθερία να επιλέξω ποιος θα είναι ο ασφαλιστικός φορέας μου σύμφωνα με αυτά που προσφέρει και ζητεί, για μένα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ή μπορώ κάλλιστα, με δική μου πρωτοβουλία, να κόψω το κάπνισμα για να κάνω κάποια καλύτερη συμφωνία με την ασφαλιστική.
και οι μη καπνίζοντες εξηγούν 60 σελίδες τωρα, ότι όταν κανίζεις μέσα στη μούρη του άλλου, του αφαιρείς αυτή την επιλογή. Το να μην κάνουν παρέα με καπνιστές είναι επιπέδου veggan λεσβιων, δε μπορώ να το σχολιάσω αλλιώς. Η ακόμα χειρότερα, στο μέλλον, να έχουμε όλοι ιδιωτική ασφάλεια, ένας μη κανπιστής να αρρωστησει από καρκίνο του πενύμονα και η ασφαλιστικη να μην πληρώσει τίποτα, γιατί τα τσακάλια της ανακάλυψαν ότι έκανε παρέα με καπνιστές και ας πρόσεχε (δε θα με εξέπληττε καθόλου ως επιχείρημα από πλευράς ασφαλιστικής πλεον). Για τέτοιο παραλογισμό μιλάμε στα ποστς σου