Εμένα μου σκάνε γκόμενες που τους την έχω πέσει και δεν τις θυμάμαι καν.
Εμένα μου σκάνε γκόμενες που τους την έχω πέσει και δεν τις θυμάμαι καν.
Η' να μην πανε σινεμα αμα ειναι αρρωστοι;
It's 106 miles to Chicago, we got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
ή δεν χρειάζεται να είσαι άρρωστος για να φταρνιστείς πολλές φορές;
μου τη σπάνε όσοι δε βάζουν κενά μετά το σημείο στίξης, ή ακόμα χειρότερα όταν βάζουν το κενό πριν.
μπλοκ απ' το μειλ κατευθείαν.
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
χαχαχ πινκ σε ρατ ποιζον.
επισης μου τη δινουν απιστευτα οι γεροι και οι γριες στο λεωφορειο και γενικοτερα ολοι οσοι σε χτυπανε στον ωμο - Παντα Υπαρχει Ενας Τετοιος- και σε ρωτανε με χαζη φωνη "θα κατεβειτε?" ή "θα κατεβειτε στην επομενη?" ή "να περασω λιγο?" και μετα κανουν το ιδιο σε ΟΛΟΥΣ εναν εναν με παραλλαγες στην ερωτηση. Δδλ οκ, κατσε να φτασουμε και θα περασεις, σε ακουσαμε, δε χρειαζεται να ξεβολευτει ολο το λεωφορειο απο δυο στασεις πιο πριν για να κατεβεις στην παραεπομενη.
There is a light that never goes out
It's 106 miles to Chicago, we got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
Εχω κανει
Η' ζοριζεσαι ετσι τοσο γενικα ή φταρνιζεσαι συνεχεια σε ταινιες ε, δεν εχω αλλη εξηγηση.
μερικοί έχουν πρόβλημα με το αναπνευστικό. να κάθονται το μισό χρόνο μέσα?
ον τοπικ διευκρινιστική ερώτηση: όσοι/ες είπατε ότι σας τη σπάνε αυτοί που μιλάνε για ΜΠΑΛΛΑ, δε θέλετε να μιλάνε ΓΕΝΙΚΑ για μπάλλα ή συγκεκριμένα σε σας? γιατί δε νομίζω κάποιος που πρωτογνωρίζει την α Χ (τυχαίο παράδειγμα επειδή δεν της αρέσει η μπάλλα) να κάθεται να της μιλάει για τις επιλογές του φερέιρα ή για το χθεσινό άρθρο του καρπετόπουλου.
Rock or Nothing
εγώ πάντως θα μπορούσα να ακούω τη μορφιν να μιλάει για τη liverpool στο james joyce με τις ώρες![]()
Vielen Dank für alles was mal war
Άντρας που συνδυάζει ανοιχτό παπούτσι (σαγιονάρα, πέδιλο) με μακρύ παντελόνι έξω από το σπίτι του, έχει κερδίσει την αντιπάθειά μου από την πρώτη στιγμή.
Επίσης γυναίκα που ανοίγει κουβέντα για "σχέσεις και διαπροσωπικά προβλήματα και φάσεις που περνάμε" ενώ σε ξέρει ελάχιστα. Τι να σου πω μωρή πέρκα για "τυποποιημένες συμπεριφορές ανασφαλών ατόμων" όταν ξέρω μόνο το όνομά σου κι ότι έχεις ωραία βυζιά?
to prwto skelos de to katalavainw. giati na SKASW?
Γιατί θα υπερασπιστείς τις διχάλες.