<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Πω, θυμάμαι φάση τρίτη λυκείου, να ανεβαίνω βραδάκι με συνομήλικούς μου τη Θεμιστοκλέους και στο τότε Underworld να έχει κάποιο live και να είναι τίγκα κόσμο απέξω, ηλικίες κυρίως γύρω στα 35. Οπότε ρωτάω έναν "ποιοι παίζουν" και η απάντηση που πήρα ήταν "είστε πολύ μικροί για να τα ξέρετε αυτά, τότε είσασταν αγέννητοι". Ρε καριόλη το όνομα σε ρώτησα, πόσο δύσκολο είναι.
όχι ακριβώς ον τόπικ, αλλά μεγάλο ξενέρωμα:
Έχεις καιρό να δεις κάποιον που συμπαθούσες, σε παίρνει τηλέφωνο για καφέ, ευχάριστη έκπληξη, πας ορεξάτος για καφέ και αφού είπατε τα περισσότερα, ξαφνικά σου βγάζει το φάκελο της χ-ψ-πυραμίδας-ασφαλιστικής και σου μιλάει για τις γκόμενες που δεν πήδηξες ποτέ αλλά θα ήθελες και το αμάξι όνειρο που μπορείς να αποκτήσεις... φίλε, απολύσου-παραιτήσου και ίσως τα ξαναπούμε κάποια μέρα....
η αβάσταχτη πλαδαρότητα του αδυνατισμένου θράσερ
Δεν εννοω αυτο, αυτο το κανω κι εγω αν και γενικα θυμαμαι σχεδον ολα τα ονοματα οσων γνωριζω, αλλα εννοειται πως μου χει τυχει αυτο που λες. Αυτο που περιγραφω κυριως το καταλαβαινεις τη μερα που γνωριζεις το συγκεκριμενο ατομο, κι οχι οταν τον ξαναδεις. Ειναι γλοιωδης ρε παιδι μου και φαινεται πως σε εχει σταρχιδια του αλλα παρολα αυτα το παιζει σουπερ φιλικος.
Αν το έκανε κάποιος στα πρώτα πέντε λεπτά που τον γνώριζα θα τον έκανα κολλητό μου!
(το τρόλλινγκ δεν έχει να κάνει, εδώ μιλάμε για γνήσιες περιπτώσεις κακίας/βλακείας)
Όλη δική σου![]()
οφφτοπικ μιστερ. αλλά γαμάτος ειδικά τα καλοκαιρια
INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO
http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty
ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ginaikes pou lene i mia stin alli 're pousti', 'malaka mou', klp.
a cry for help, a hint of anaesthesia