Ρε Παύλε, θα τα πω σε σένα μιας και δίνεις την αφορμή.

Λοιπόν, αλήθεια, μα το Θεό που αγαπώ, ΔΕΝ θέλω να μου δίνονται πέναλτι πέτσινα. Μου χαλάει την ρομαντική καύλα που έχω στον Ολυμπιακό μου. ΟΚ; Νομίζεις ότι εγώ δεν θέλω η ομάδα μου ουσιαστικά να κερδίζει βάζοντας μια σένια γκολάρα αντί ένα μουφοπέναλτι; Τα έχω πει και ξαναπεί. Και με την διαιτησία δεν ασχολούμαι, όχι. Μπορεί κάποιοι με αντιληπτική ανικανότητα να καταλαβαίνουν κάτι τέτοιο από άλλα ποστς, αλλά δεν θα φορτωθώ εγώ την καθυστέρηση του κάθε μαλάκα που δεν καταλαβαίνει τι διαβάζει. (ωραιότατο παράδειγμα το ματς με τον ΠΑΟΚ)

Από εκεί και πέρα, βλέπω μπάλα γιατί μου αρέσει η μπάλα και όσο και να με χάλασε το κωλοπέναλτι, θα κάτσω να δω την ομάδα μου, όπως ακριβώς θα κάνουν όλοι.
Εκτός και αν κάποιος από εσάς αποχώρησε από το γήπεδο αηδιασμένος όταν ευνοήθηκε σε κάποια φάση η ομάδα του. Εγώ, το ομολογώ, είμαι τέτοιος τύπος, το ξεπέρασα νωρίς, ειδικά αφού έχασε και εκείνο το αλεπουδίσιο φάουλ ο Αστέρας, φερ ινάφ, έκατσα να δω την ομάδα μου.

Τι ακριβώς θες από μένα; Να μην σχολιάσω την μπάλα που είδα γιατί πήρα πέτσινα το ματς; Είπα άμεσα τι είδα και την ειλικρινή μου γνώμη. Να αυτομαστιγωθώ; να κάτσω να ακούω τις ΠΑΠΑΡΙΕΣ του κάθε ΚΑΗΜΕΝΟΥ που βρήκε αυτόν τον αγώνα για να πείσει τον εαυτό του ότι παίρνω πέτσινο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ; Που μεγαλύτερη ακυρότητα δεν παίζει, έχω πολύ καιρό να δω πρωτάθλημα με τόση εμφανή διαφορά δυναμικότητας.

Τέσπα, εγώ απογοητεύτηκα πολύ από το Αθλέτιξ, αντί για καζούρα ή μετριοπάθεια/μπαλοσυζήτηση έχει γίνει μνημείο κομπλεξικότητας και χολής, μικροειρωνείες της κωλάρας (Ντάφι, ξέρω μπάλα; Για τον μαλάκα τον Βιερίνια τίποτα ε; -τα ίδια και ο πάνκης, καλή κοτάρα και συ), οπότε στα τρανά μου παπάρια, το ξέρω και εγώ το τριπάκι. Χοντροπετσιά και ειρωνεία όπου αρμόζει και αφρός και μούτζες για να στανιάρουν οι τριτοδεύτεροι.