Page 85 of 154 FirstFirst ... 3575838485868795135 ... LastLast
Results 1,261 to 1,275 of 2309

Thread: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2010 - 2011.

Δηλαδή η απάντηση σε αυτό το ερώτημα έχει να κάνει μόνο με τη διαφορά; Είχα παρανοήσει τότε εντελώς την κουβέντα μας για το περσινό πρωτάθλημα. Όπως το είχα καταλάβει εγώ, έλεγες ότι πέρσι το "χάσατε", δεν το "κερδίσαμε", γιατί δεν ήμασταν και πολύ καλοί, απλά εσείς αυτοκτονήσατε. Δεν είχα καταλάβει ότι το πρωτάθλημα "κερδίζεται" όταν η διαφορά είναι 10+ (9+, 8+ πες εσύ), ενώ "χάνεται" όταν είναι μικρότερη. Να με συμπαθάς τότε, θα περιμένω τελική βαθμολογία.

Τι λες.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

1 στους 1 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Quote Originally Posted by nothingman View Post
    Quote Originally Posted by Odonian View Post
    Άλλος ένας που δεν κατάλαβε.
    α όχι, μπορεί να είμαι γαύρος αλλά μια σταλιά νοιώθω καιγώ και κατάλαβα μια χαρά, απλά ο φορντ θα έπρεπε να προστατευθεί κάπως από προβοκατόρικες διατυπώσεις τύπου ( . ) "στα ίσα με το μεγάλο σας πέος"

γιατί ενοχλήθηκες από την αναφορά στο λεωφόρος.γρ; νομίζω είναι στην ίδια λογική με την οποία βγάζουμε το ψωμάκι μας στο αστεία πρωτοσέλιδα θρεντ.
    Τι σχέση έχει όλο αυτό που λες με αυτό που ρώτησα. Ειλικρινά.

γκεστάλ nothingman's Avatar

λέω βρε παιδάκι μου ότι για έναν άθρωπα που δηλώνει μη_οπαδός και σκεπτόμενο τυπάκι που δεν ψάχνει εύκολες δικαιολογίες και όλα αυτά, το να κάνει αμέσως μετά μια τέτοια ερώτηση και μάλιστα με πουτσοειρωνικές αναφορές σε πέη (χοχο) δηλώνει μια μικρή αντίφαση.

δε μου απάντησες για το λεωφόρος όμως =(
    ~
    "Why didn't it kill him?" she said.
    "Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
    ~

Vic Ford Prefect's Avatar

0 στους 6 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Ελα, δεν είναι δύσκολο το κόνσεπτ. Πέρυσι είμασταν εμφανώς ανύπαρκτοι. Το ξέρεις, το ξέρω, το ξέρουν όλοι. Και παρόλα αυτά δεν μπορούσες να ξεφύγεις με τίποτα. Μπάλα δεν έπαιξες της προκοπής, ό,τι έκανε ο Σισέ. Τα ίδια και φέτος, αλλά εμείς φέτος έχουμε παίξει και μπαλίτσα και όπως βλέπεις έχει μέλλον να κάνουμε και άλλη διαφορά. Αν μας είχες ρίξει πέρυσι δέκα πόντους δεν θα έλεγα προφανώς ότι το έχασα μόνος μου, δεν μπορεί να σταθεί κάτι τέτοιο. 9 βαθμοί και πάνω προφανώς είσαι εύκολα ο καλύτερος.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Ναθινμαν ποστάρεις για να ποστάρεις. Ο Φορντ κατάλαβε και απαντάει, δε νομίζω ότι ενοχλείται από τις ειρωνείες και τα τέτοια. Όσο για το λεωφορος, θα έλεγα το ίδιο αν έμπαινε ένα δικό μας παιδί (!) και σπάμαρε το γαυρος τζι αρ εδώ μέσα. Τα πρωτοσέλιδα είναι στο τόπικ τους, μπαίνει μια φορά το ένα (όχι 5 κουόουτ από κάθε άρθρο του πρασινοφρουρου) και είναι αστεία γιατί είναι εικόνα. Αυτα που πόσταρε ο αμνίζιακ είναι χιλιάδες κάθε βδομάδα και είναι πιο θλιβερά απότι αστεία. Αν μπεις και διαβάσεις το τελευταίο μου ποστ στα πρωτοσέλιδα (που έχω ελάχιστα) θα δεις ότι σχολιάζω ποιο πρωτοσέλιδο πραγματικά βρίσκω αστείο (ένα κίτρινου τύπου!).

Φορντ, αν παίζαμε και οι δυο μεγάλη μπάλα και το παίρναμε στο +2, πάλι θα το είχατε χάσει εσείς; Αφού τελικά όλα σχετικά είναι και όλο αυτό είναι ανούσιο. Η ομάδα του ΠΑΟ η τωρινή μπορεί να έπαιρνε το πρωτάθλημα του 93 (τυχαίο ε) και η περσινή σας να έπαιρνε οποιοδήποτε των πέτρινων χρόνων. Ο περσινός ΠΑΟ μάζεψε αρκετούς πόντους για να είναι πρωταθλητής σε κάμποσες από τις τελευταίες χρονιές, έκανε πορεία πρωταθλητή. Και το πήρε. Έτσι θα το πάρετε φέτος και θα το χάσουμε εμείς, το ένα χωρίς το άλλο δε γίνεται.

Vic Ford Prefect's Avatar

Quote Originally Posted by Odonian View Post

Φορντ, αν παίζαμε και οι δυο μεγάλη μπάλα και το παίρναμε στο +2, πάλι θα το είχατε χάσει εσείς; Αφού τελικά όλα σχετικά είναι και όλο αυτό είναι ανούσιο.
    Είπα, ότι αν ήταν στο όριο, ισχύουν και τα δύο, μην επαναλαμβάνομαι γιατί δεν έχει και νόημα άλλωστε: Εμείς πέρυσι δεν παίζαμε μεγάλη μπάλα, αλλά σκατά. Εσείς δεν παίξατε μεγάλη μπάλα αλλά είχατε Σισέ. Φέτος δεν παίζετε μεγάλη μπάλα και έχετε Σισέ αλλά εμείς έχουμε παίξει και μια χαρά μπαλίτσα σαν μέσο όρο, με κακά ημίχρονα αλλά και εμφατικά καλής μπάλας. Επίσης σκοράρουμε πολύ και κάνουμε πολλές ευκαιρίες και τελικές. Γενικά είναι απλό το θέμα, δεν υπάρχει κάτι σχετικό.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Τι να σου πω, εμένα μου φαίνονται βλακείες όλα αυτά. Στατιστικά ο περσινός ΠΑΟ έκανε 70 βαθμούς και αν δεις όλα τα τελευταία πρωταθλήματα (δικά μας και δικά σας) στους 70-71 βγαίνει ο πρωταθλητής. Δεν είχαμε την πιο ελκυστική ομάδα που έχει περάσει, αλλά ο δίκαιος πρωταθλητής βγαίνει από τα ποντάκια που μαζεύει και από δαύτα πήραμε αρκετά. Αν είχαμε κάνει 64 βαθμούς και το παίρναμε πάλι, θα δεχόμουν ότι ο γαυρος το έχασε από μια ομάδα που δεν το άξιζε, αλλά για πέρσι όχι. Αυτά και σταματάω. Στο +6 σταμάτησε η διαφορά πέρσι πάντως ε.

0 στους 3 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

εγώ γενικά προτείνω τα πιέμς όπου όλα είναι πιο κόζυ, πιο προσωπικά, πιο ζεστά, που ξεφεύγουν από το κλίμα αποξένωσης των σύγχρονων μεγαλουπόλεων. έξω από το άγχος, τις κοινωνικές συμβάσεις, τα ταμπού. για όλα τα άλλα προτείνω να δεχόμαστε και αν κάποιος ξεκάρφωτος λέει την αποψάρα του χωρίς να ζητάει την άδειά μας αλλά μην ξεχνιέσαι, πρωτίστως πιέμς.
    και ναι ρε φίλε, ΚΑΙ στο λεωφόρος.γρ.
    ~
    ~

3 στους 3 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Όταν κάποιος λέει την αποψάρα του, ο κάποιος να μένει ανοιχτός στο ενδεχόμενο να κριθεί η αποψάρα και να απορριφθεί καυστικά, χωρίς να κάνει πικραμένα αστειάκια με λεξιλόγιο έκθεσης πρώτης λυκείου, απαφτές με τις λίγες λέξεις για να μην κουράζεται η οπαδίζουσα νεολαία.

Α και ποτέ δε δήλωσα μη_οπαδός. Είμαι οπαδός του ΠΑΟ, εκτός αν οπαδός σημαίνει "οργανωμένος" ή "δέρνω γαυρους" ή "σκέφτομαιόλημέρατηνομάδα".

ye, εγώ στάζω πίκρα (η πουτάνα).
    ~
    ~

Κι εγώ γράφω στο λεωφόρος τζι αρ. Όλα καλά.

Senior Member thymios13's Avatar

2 στους 19 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΑΣ ΤΟ ΔΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

12 στους 12 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

ΟΚ ΦΙΛΕ, ΑΚΟΥΣΤΗΚΕΣ. ΚΛΕΙΣΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

Senior Member thymios13's Avatar

16 στους 17 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

poia grammh? Den katalavainw

fleshdiver regularpaul's Avatar

7 στους 7 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

αδικημένοι χτες από τα 2 πέτσινα πέναλτυ είναι ο ΠΑΟ (επειδή πήρε 2 βαθμούς άδικους ο ΟΣΦΠ)
    ή ο ΟΣΦΠ (επειδή πήρε 1 άδικο βαθμό ο ΠΑΟ)?

εχω την εντυπωση οτι αδικηθηκε καποιος Αστερας Τριπολης και καποιος Πανιωνιος, μπορει και να σφαλλω