Λάθος, ΣΚΑΤΑ ήθελα να πω. Τσακωμένος με τα drum fills, παίζει τα απολύτως απαραίτητα (νταπ ντουπ) σαν ΑΓΓΟΥΡΙ κλινικά αποστειρωμένος. Άμα θες αν παίξεις έτσι και να κλάσεις τα Ρέι Χάρτμαν τύμπανα (που δένουν άψογα με τα ριφ του Waters), τουλάχιστον παίξε με την φινέτσα και το προφέ του Mangini (που όσο τέρας και να είναι, δεν έβαλε φωτιά στο δρόμο στο τρίτο), ο Ράντι είναι απλά μετριότητα. Τι rhythm n' blues ρε μάστορα; Σιγά το shuffle να πούμε, αυτό εσύ το αποκαλείς δύσκολο; Για να είμαι ακριβοδίκαιος βέβαια δεν ευθύνεται μόνο ο Ράντι, και ο ήχος που έχει βγάλει ο Waters τον εκθέτει. 21! Καλά, άκου και το Knight Jumps Queen και σύγκρινε ήχο και παίξιμο (πάνω κάτω το ίδιο κομμάτι είναι έτσι κι αλλιώς!)
Έχεις ψύχωση με τις μέτριες δουλειές γαμάτων συγκροτημάτων ε; Ποιο Φόμπια ρε ΓΙΩΤΑ ΑΜΠΑΛΟΠΟΥΛΕ, τι συζητάμε να πούμε;Στο Phobia μήπως?
Α, τώρα μου την είπες. Κακοί δίσκοι αυτοί, τους γαμάει το King of the Kill! ΑΧΑΧΑΧΑ!Αυτά είναι τα μέτρια τύμπανα? Πάνε άκου το Arise και Show No Merci τότε να παραδειγματιστείς
Πολλάε; Μην μου αγχώνεσαι για τις εκφράσεις λατρεμένο αγόρι! Και ο άλλος ο λατρείας, ΟΚ, αγαπάτε αυτή την μούφα. Και εγώ αγαπάω Waters, γι'αυτό τα λέω, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ!
Δες εδώ τι ωραία που πάνε τα τύμπανα με το ίδιο σχεδόν ριφ με του ομώνυμου, και από μέτριο ντράμερ, που τουλάχιστον ξέρει ότι βαράει για μέταλ δίσκο!