Page 11 of 19 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 151 to 165 of 277

Thread: Manowar 2010

Ράμπο του ΣΔΟΕ stam and the witches's Avatar

Προσωπικό ημερολόγιο ενός χίπστερ μπλόγκερ, γιατί δε μπορώ να τα εκφράσω με άλλο τρόπο:

Έχουν περάσει κοντά 10 χρόνια από το πρώτο μου μέταλ cd. Στην πορεία άκουσα εκτός των άλλων άπειρες μαλακίες που δεν ξέρω αν μου άρεσαν στα αλήθεια, όπως κάθε καυλωμένος έφηβος, θα ταν όμως τουλάχιστον δήθεν να πω ότι δε διαμορφώθηκα από τα θετικά αυτής της κουλτούρας. Δεν έχω μετανοιώσει για τίποτε κοινώς, δε φτύνω το παρελθόν μου, όπως ίσως δίνω τέτοια εντύπωση, αντίθετα υπάρχουνε στοιχεία τα οποία στογγυλοκάθησαν ως βίωμα στην (εκρηκτική μου ομολογουμένως) προσωπικότητα. Θα ακούσω ακόμα Entombed, θα τα σπάσω με Death Breath, θα καυλώσω τέρμα με τους θεούς Dead Congregation, θα βαρέσω τατουάζ Bolt Thrower (αλήθεια) κλπ κλπ. Αυτά όσον αφορά το πανέμορφο "δώσε μου 3 ακόρντα μέχρι να πεθάνω" του Πάνκη. Ένα πράγμα όμως το οποίο δε διαπραγματεύομαι είναι το να ακούω μουσική ως Άνθρωπος και όχι ως πελάτης. Τα βιώματά μου είναι προσωπικά και αδιαπραγμάτευτα, είναι πλήρως διαχωρισμένα από τον κάθε παπάρα έμπορο.

Βίωμα μπορεί να είναι είτε η εξέλιξη είτε η στασιμότητα. Witchkiller, όσο αγαπάς Sonny Boy Williamson, άλλο τόσο αγαπάω Lightnin Hopkins και πάει λέγοντας. Δεν υπάρχει εξέλιξη σε μία τέτοια στάση, το ξέρω πολύ καλά και σίγουρα το γουστάρω. Θα κάνω το βήμα παραπέρα όταν νοιώσω ότι πρέπει να γίνει, αυτά είναι πράγματα αυτονόητα. Εκεί τίθεται η διαχωριστική γραμμή με τους ΧΑΖΟΥΣ χεβυμέταλλους, δυστυχώς. Άκου Accept για μία ζωή, εγώ είμαι μαζί σου. Δείξε μου όμως ότι είσαι Άνθρωπος, ότι αυτό που κάνεις το βιώνεις, ότι είναι προσωπικό. Αν μου δείχνεις ότι η ευρύτερη στάση σου (όχι εσύ witch προφανώς - γενικά) είναι άμεση συνάρτηση εμπορικών δρώμενων (επανεκτελέσεις, reunion tour, κοινό λάιβ με Megadeth-Metallica για τους οπαδούς αυτού του ελεεινού reality που βάζει ακόμα χρήματα σε τσέπες και πολλά σχετικά παραδείγματα), τότε μάλλον θα ακούσεις και την ανάλογη κριτική, άσχετα αν δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι και αν γίνεται με ελαφρύ προβοκάρισμα. Αυτό το εμπορικό πανηγύρι δυστυχώς έχω την εντύπωση ότι συμβαίνει μονάχα στο μέταλ, αυτό το δέσιμο οπαδών με μουσικούς, λόγω ιδιομορφιών αυτής της μουσικής που μάλλον είναι άλλη κουβέντα.

Εν ολίγοις, εκεί τίθεται το ζήτημα της εξέλιξης για μένα: όχι τόσο στο πόσα καινούργια πράγματα θα ακούσεις, όσο στο πόσο θα έχεις την αυτοαναίρεση χέρι χέρι, την ιδιότητά σου ως Άνθρωπος να κρίνεις γενικά και να θωρακίζεις τα βιώματά σου. Λυπάμαι, αλλά ο χεβυμέταλλος στατιστικά (και όχι φυσικά ο warlord, witchkiller και λοιποί συμπαθέστατοι χρήστες) δε μπορεί να το κάνει αυτό, δε διαμορφώνεται ο ίδιος, περιμένει τις εξελίξεις να τον διαμορφώσουν, και το πιο τραγικό, υπερασπίζεται φανατικά το τελευταίο στάδιο διαμόρφωσής του.

Αυτά.
    Last edited by stam and the witches; 09-12-2010 at 21:51.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post
    Γενικά η σημασία που δίνει καθένας στη μουσική αφορά αποκλειστικά τον ίδιο και δε μπορεί να μετρηθεί κιόλας, άρα καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως σχέση ανάμεσα στη μουσική που ακούει κάποιος και το κατά πόσο είναι μονόπλευρος σαν άνθρωπος.
    Δε θελω να το παιξω εξυπνος, αλλα αυτα τα λεγαμε στο MetalBB (και εγω τασσομαι υπερ αυτης της αποψης) που ημασταν 20 χρονων και τωρα ειμαστε σχεδον ΤΡΙΑΝΤΑ (καποιοι τα πατησαν ηδη)

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post
    Γενικά η σημασία που δίνει καθένας στη μουσική αφορά αποκλειστικά τον ίδιο και δε μπορεί να μετρηθεί κιόλας, άρα καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως σχέση ανάμεσα στη μουσική που ακούει κάποιος και το κατά πόσο είναι μονόπλευρος σαν άνθρωπος.
    Δε θελω να το παιξω εξυπνος, αλλα αυτα τα λεγαμε στο MetalBB (και εγω τασσομαι υπερ αυτης της αποψης) που ημασταν 20 χρονων και τωρα ειμαστε σχεδον ΤΡΙΑΝΤΑ (καποιοι τα πατησαν ηδη)
    Και το πόιντ σου ποιο είναι Ioannis, από τη στιγμή που συμφωνείς κιόλας; Ότι δεν είμαι ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που το σκέφτηκε και έδωσε απάντηση σ'αυτό το τόσο σύνθετο ζήτημα; Ότι τα λέω με ύφος 20χρονου; Ότι ο κάρχαρτ ακόμα να καταλάβει αυτά που εσείς λέγατε πριν από 10 χρόνια; Ότι το μεταλββ ήταν προοδευτικό φόρουμ;

Γενικά δε σε πιάνω για να είμαι ειλικρινής.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Με πιανεις πληρως μαλλον! Η απαντηση ειναι ναι σε ολες τις ερωτησεις εκτος απο την τελευταια Alexandros.
    75% καλα ειναι για ατομο που δουλευει στη ΛΑΡΙΣΑ.

Quote Originally Posted by carheart View Post
    Αλλά δεν μπορώ να δεχτώ πως αυτοσκοπός είναι και το μοντέλου της αέναης μη προόδου, σε αυτό κολλάω.
    Στην ρομαντική τέχνη, η έννοια της προόδου, της λογικής, της παράδοσης σε 'κοινή γνώση' και κονσενσους, είναι εχθρική, οπότε το ζήτημα δεν είναι η 'μη πρόοδος', είναι να μην έχει να κάνει με πρόοδο το πράγμα. Η διαφορά είναι αισθητή, αντικαθίσταται ένα μοντέρνο σχήμα με ένα αρχαίο και η γλωσσά αλλάζει, δεν είναι συμβατή. Δεν μπορεί κάτι να κριθεί ως παλιό όταν δεν υπάρχει πια χρόνος. Δεν είναι εύκολο να το χωρέσει το μυαλό ενός σύγχρονου ανθρώπου που βομβαρδίζεται από την πρόοδο καθημερινά, αλλά γίνεται να προσεγγίσει κανείς την τέχνη σαν κάτι αποδεσμευμένο (ως έναν βαθμό - που και εκεί είναι το θελκτικό, το ότι δεν είναι ολοκληρωτικό και τρομακτικό) από τον μοντέρνο τρόπο ζωής και τον πεπερασμένο, γραμμικό χρόνο. Εκεί προκύπτει το δέος που καμιά φορά ακουμπάει το Heavy Metal, σε αυτό το μυστήριο.

σταμ με βρίσκεις σύμφωνο με πολλά από όσα λες (είναι τραγικό και στενάχωρο να γνωρίζω χεβιμεταλλους πωρωμένους που δεν ξέρουν καν γιατί είναι αυτό που είναι) αλλά περισσότερο εκτιμώ το ότι έκανες αυτό το ποστ. Ίσως να ξανασκεφτείς που αποδίδεις τα χρέη ΧΑΖΟΜΑΡΑΣ στην εξίσωση καταναλωτισμού-τέχνης, νομίζω το βλέπεις λίγο υπεροπτικά το πράγμα. Δεν είναι χαζοί οι άνθρωποι, κουρασμένοι είναι και τρομαγμένοι, ψάχνουν για ταυτότητα και ομάδα. Δεν είναι μόνο ο χεβιμεταλας έρμαιο της καθημερινότητας του ιδιώματος του, είναι και οι άλλοι στα άλλα ιδιώματα, το πως προωθεί κάνεις την ευαισθησία για αυτά τα ζητήματα δεν είναι σίγουρα με τις εύκολες κατηγοριοποιήσεις.
    Last edited by Helm; 09-12-2010 at 22:11.

Senior Member wom's Avatar

Πέρα από την συζήτησή σας τα πράγματα είναι απλά: υπάρχουν οι καλοί δίσκοι και οι υπόλοιποι ...

Α, υπάρχει και το battle hymns 2011 με αυτόγραφο και δώρο pdf!!

The vinyl picture disc, limited-edition version of "Battle Hymns 2011", the "reinterpretation" of MANOWAR's debut album, 1982's "Battle Hymns", can be personalized with your name and autographed by the band. Available for a whopping $199.95, it includes a numbered certificate of authenticity. According to a posting on MANOWAR's official webstore, The Kingdom Of Steel, if you pre-order now, you will also get the digital download immediately "for free," with a 16-page PDF booklet.

If you do not wish to spend $200 on the "autographed" version of the picture disc, the standard edition can be yours for "only" $49.95. This item can also be pre-ordered and includes the immediate "free" digital download as well as the 16-page PDF booklet. Shipping on both items is expected to begin around December 20.
    section .text
    global _start
    _start:
    xor ebx, ebx
    mov eax, ebx
    inc eax
    int 80h
    ret

Mazikeen Krux's Avatar

δεν έχει σταματημό η κατρακύλα...
    I'll bury you in your god's fucked garden

Vic Ford Prefect's Avatar

Πραγματικά, κάνει και ο ΝτεΜάιο κυριολεκτικά ό,τι μπορεί για να κάνει τους οπαδούς του να φαίνονται ηλίθιοι έτσι;
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Senior Member namiroth's Avatar
    Somewhere sticking my finger in a dike, wearing wooden shoes and smoking tulip bulbs

kai ta katafernei apo oti fenetai.,..
    Quote Originally Posted by Witchkiller View Post
    Α ,και πούστε ,για να μην την πατήσετε ,όσο thrash έπεξε η μπάντα έπεξε ...............

Senior Member 00i00's Avatar

τοσα ζαρκαδια βαραει ο Eric o Adams...γιατι δεν βγαζουν καμια εκδοσις με δωρο τα κερατα,κανα χιλιαρι ευρω ξερω γω

Senior Member warlord mkII's Avatar

wom, διάβασα το ποστ σου και μου ανέβημε το αίμα στο κεφάλι! Ρε τους τιποτένιους... Στη κατοχή θα ήσαντε μαυραγορίτες οι Μάνογορ.

Αλλά δυστυχώς θα υπάρξουν ζώα που θα τα σκάσουν και για αυτή τη παπαριά, μη μας πούνε και φολς οι αρμις οφ δι ιμορταλς...
    Ξερνάω.
    Warriors rise from the grave
    Longships sailing The Wave
    Bloodshed on every shore
    Friction massing from war

Member stelios_o's Avatar

ορντερ γιορ κοπι ναου

Senior Member warlord mkII's Avatar

the kingdom of steal
    Warriors rise from the grave
    Longships sailing The Wave
    Bloodshed on every shore
    Friction massing from war

Senior Member rage for order's Avatar

Quote Originally Posted by stelios_o View Post

ορντερ γιορ κοπι ναου
    3μιση το πρωί στην ΝΕΤ μετά τον K.C. και το Disco Fever.

Senior Member namiroth's Avatar
    Somewhere sticking my finger in a dike, wearing wooden shoes and smoking tulip bulbs

an parageilete sto epomeno tetarto kai mono tote pairnete dwro ena metaliko vraki to opoio me to pathma enos koumpiou ginetai kranos gia th mhxanh....
    Quote Originally Posted by Witchkiller View Post
    Α ,και πούστε ,για να μην την πατήσετε ,όσο thrash έπεξε η μπάντα έπεξε ...............