Page 8 of 19 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 277

Thread: Manowar 2010

ρεταλι BURNIN AMBITION's Avatar

απο το τελευταιο ποστ μου το θρεντ πηρε πολυ δρομο

γενικα, καλα τα λεει ο μαγισοσκοτωστρας

βασικα οσοι δε γουσταρουν μανογουορ, πουλο απ οτο θρεντ γιατι δεν εχει νοημα

οι μανογουορ για τους πιο πολλους, (οχι για εμας τους τρου βεβαια) εδω και καιρο, πολυ καιρο εχουν καταντησει γραφικοι. αρα τι να περιμενεις απο δαυτους σε μια δισκοκριτικη?
    οταν ομως οπαδοι τους αρχιζουν και λενε τι μαλακιες ειναι αυτες μωρε, ε τοτε κατι παιζει.

το ριπλει δεν ειναι καλο
    τελεια και παυλα.
    οι μειντεν ειχαν κανει ριμαστερ ολα τα λμπουμ τους αλλα το αποτελεσμα ηταν μια χαρα. αλλα καναν ριμαστερ. δε βαλαν το ντικινσον να ξανατραγουδα ξερω γω κιετς. διορθωσαν καποια πραγματα μιας και η τεχνολογια εξελιχθηκε και ολα οκ.
    το ιδιο εκανα α και οι τουιστιντ σιστερ στο στει χανγκρι. μια χαρα και εκει. οχι ομως οι μανογουορ. επρεπε ολα απ οτην αρχη. πηραν ενα ρισκο, και τελικα τα σκατωσαν

τελοσπαντων, το αλμπουμ ειαι καο. αυτο ειναι αντικειμενικο.
    εχουμε ομως το αυθεντικο οποτε στα αρχιδια μας. και οι ανωριμοι ξανα εγραψαν το ασε κατω το δικανο γιαγια και το γαμησαν. ενταξει τι περιμενεις? ειδικα οταν τοσα χρονια εχεις ταυτιστει με το πρωτοτυπο

τελοσπαντων
    το θεμα ειναι αλλο
    μπορουν να παιξουν λαιβ ελλαδα και να τα γαμησουν ολα οπως τη τελευταια φορα?(2006 αν θυμαμαι καλα)? με το ντραμερ αυτο δε νομιζω. αν ομως μπορουν ε τοτε σταρχιδια μου. ας παιζω ντραμς και εγω.
    η ουσια μετραει

και το ποστ αυτο ειναι ανουσιο
    απλα βαριωμουν και ειχα καιρο να γραψω μαλακιες
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.

bi-curious The Good Son's Avatar

Witchkiller Από τους δίσκους που αναφέρεις, νομίζω πως μόνο το Load πούλησε ικανοποιητικά. Σε άλλα νέα, εάν διαβάσεις τα προηγούμενά μου ποστ, θα διαπιστώσεις ότι κάπου λέω στον warlord IIasdf mdk "Θα μου πεις ότι ταυτίζω την επιτυχία με το κέρδος...Όχι, επιτυχία σίγουρα είναι και το να ικανοποιήσεις μεγάλο μέρος του κοινού σου". Συγκεκριμένα μάλιστα η γενιά μου θεωρεί τους δίσκους που αναφέρεις πολύ καλούς. Εκτός από το turbo lover γιατί δεν το πρόλαβαν όταν έβγαινε και τους το πασάρανε ως "ξεπούλημα των Priest". Προσωπικά βέβαια το ομότιτλο κομμάτι είναι από τα αγαπημένα μου priest. Ξέρω επίσης πολλούς που λένε ότι το x-factor είναι το καλύτερο maiden ενώ προσωπικά εγώ θεωρώ το outlaw torn από το load, το αγαπημένο μου τραγούδι metallica. Δεν σου τα λέω αυτά για να σε πείσω ότι είναι καλοί δίσκοι, αυτό είναι γούστο. Απλά επειδή συμφωνώ με το ότι η υστεροφημία και η ιστορία κρίνει έναν δίσκο σου δείχνω αυτό που σου λέω παραπάνω. Ότι το "τί είναι καλό" διαμορφώνεται. Αλλά όλα αυτά είναι άσχετα γιατί μιλάμε για επαναηχογράφηση, όχι για νέο δίσκο. Δεν μπορείς να συγκρίνεις το ένα με το άλλο. Τα λέει και ο demaio στο promo video. Η υστεροφημία θα επηρεαστεί από την κίνηση. Η οποία είναι για τα φράγκα χαίρω πολύ καλά κάνουνε γιατί είναι ΕΤΑΙΡΙΑ, ΠΑΡΤΕΤΟΧΑΜΠΑΡΙ.

Επίσης αν διαβάσεις τι λές, μου ζήτησες ορισμό για τον "επίκαιρο hmetalά που ακούει hm με την καρδιά του" όχι τον "ξεχασμένο hmεταλλά που ακούει με την καρδιά του". Για τον δεύτερο μπορώ να σου δώσω:ορίστε.

Senior Member warlord mkII's Avatar

για το λινκ.

και δεν υπάρχει δίσκος turbo lover.
    Warriors rise from the grave
    Longships sailing The Wave
    Bloodshed on every shore
    Friction massing from war

α, επισης το τουρμπο που αναφερατε ειναι δισκαρα, το χ φακτορ σιγουρα δεν εινα ιτο χειροτερο μειντεν (εχουμε και το μπρειβ λολ) και γενικα αν ξεπερασεις τη φωνη του μπλειζ και καταλαβεις οτι κανουν κατι διαφορετικο πιο νταρκ κιετς και δεν εισαι μαλακοπιτουρας, ειναι καλο αλμπουμ, εμενα μου αρεσει αρκετα), και το λοαντ ριλοαντ ειναι σκατα. ειδικα το ριλοαντ ε.βεβαια σκατα θεωρω και το μισο μπλακ αλμπουμ οποτε...
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.

To Defend Our Steel Ra Pariah's Avatar

Burnin, δεν σου τα παν καλά οι Sister στο "Still Hungry" επανηχογράφησαν ολάκερο τον αυθεντικό δίσκο.

Από 'κει και πέρα θέλω να πω το εξής: σέβομαι απεριόριστα "πάλιουρες" () οπαδούς της μπάντας στη φάση των Warlord και Guardian, παρόλα αυτά έχω να πω απ' την πλευρά μου ότι αυτό που ακούω είναι η καλύτερη στιγμή των Manowar τα τελευταία 10 γεμάτα χρόνια. Το όλο συναίσθημα δηλώνει "παρόν", οι δε παικτικές επιλογές είναι ε-ξ-α-ι-ρ-ε-τ-ι-κ-έ-ς. Κάποιες λέξεις του Adams που ακούγονται "κάπως" είναι εξαιτίας της ηλικίας του, όπως είπε κι ο Κώστας. Αυτό και μόνο εμένα μου φαίνεται βελτίωση. Δεν παραβλέπω το γεγονός ότι οι συνθέσεις είναι 30 χρονών (), εστιάζω περισσότερο σε μια τεχνοτροπία που θεωρούσα ότι οι Manowar την είχαν ξεχάσει προ πολλού όποτε έμπαιναν στο studio. Το πιθανότερο είναι να αγορασθεί.
    Last edited by Ra Pariah; 08-12-2010 at 17:24.
    ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
    LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!

Senior Member

Quote Originally Posted by The Good Son View Post
    Witchkiller Από τους δίσκους που αναφέρεις, νομίζω πως μόνο το Load πούλησε ικανοποιητικά. Σε άλλα νέα, εάν διαβάσεις τα προηγούμενά μου ποστ, θα διαπιστώσεις ότι κάπου λέω στον warlord IIasdf mdk "Θα μου πεις ότι ταυτίζω την επιτυχία με το κέρδος...Όχι, επιτυχία σίγουρα είναι και το να ικανοποιήσεις μεγάλο μέρος του κοινού σου". Συγκεκριμένα μάλιστα η γενιά μου θεωρεί τους δίσκους που αναφέρεις πολύ καλούς. Εκτός από το turbo lover γιατί δεν το πρόλαβαν όταν έβγαινε και τους το πασάρανε ως "ξεπούλημα των Priest". Προσωπικά βέβαια το ομότιτλο κομμάτι είναι από τα αγαπημένα μου priest. Ξέρω επίσης πολλούς που λένε ότι το x-factor είναι το καλύτερο maiden ενώ προσωπικά εγώ θεωρώ το outlaw torn από το load, το αγαπημένο μου τραγούδι metallica. Δεν σου τα λέω αυτά για να σε πείσω ότι είναι καλοί δίσκοι, αυτό είναι γούστο. Απλά επειδή συμφωνώ με το ότι η υστεροφημία και η ιστορία κρίνει έναν δίσκο σου δείχνω αυτό που σου λέω παραπάνω. Ότι το "τί είναι καλό" διαμορφώνεται. Αλλά όλα αυτά είναι άσχετα γιατί μιλάμε για επαναηχογράφηση, όχι για νέο δίσκο. Δεν μπορείς να συγκρίνεις το ένα με το άλλο. Τα λέει και ο demaio στο promo video. Η υστεροφημία θα επηρεαστεί από την κίνηση. Η οποία είναι για τα φράγκα χαίρω πολύ καλά κάνουνε γιατί είναι ΕΤΑΙΡΙΑ, ΠΑΡΤΕΤΟΧΑΜΠΑΡΙ.

Επίσης αν διαβάσεις τι λές, μου ζήτησες ορισμό για τον "επίκαιρο hmetalά που ακούει hm με την καρδιά του" όχι τον "ξεχασμένο hmεταλλά που ακούει με την καρδιά του". Για τον δεύτερο μπορώ να σου δώσω:ορίστε.
    και πάλι δεν μου απαντάς πουθενά. Αυτούς τους δίσκους (που πούλησαν καμπόσο, όχι τρελά αλλά καμπόσο) δεν τους θυμάται κανένας τώρα (οκ, οι Metallica δεν μηνμονεύονται για τα load). Μη μου πεις για το πιο κομμάτι σ'αρέσει κτλ κτλ. Και 'μένα το αγαπημένο μου από Maiden είναι το bring your daughter... αλλά είμαι στους "απ'ώξω" γι'αυτή την επιλογή μου.Προφανώς και οι Maiden δεν γίναν maiden Για το bring your daughter...........

Τα περί εταιρείας τι τα βάζεις σε κεφαλαία? Ναι, το ξέρουμε ότι είναι εταιρεία.....εγώ απλά προσπαθώ να σου δώσω να καταλάβεις ότι αυτός ο δίσκος δεν είναι τόσο καλός όσο το αυθεντικό. Γιατί πολύ απλά ,όσο και να πουλήσει, το αυθεντικό θα μηνμονεύεται στον αιώνα των αιώνων. Θες να είναι αφιέρωμα στο epic? Θες να είναι στα 200,300,1000 καλύτερα? Θα υπάρχει. Αυτό, όχι η επανηχογράφηση. Απλά πράματα. Και φυσικά υπάρχουν και λόγοι που ΘΑ συμβεί αυτό. Τους ανέλυσα............

Αυτή η φώτο αντιπροσωπεύει ξεχασμένο μεταλά? Μάλλον ο εφήμερος μεταλλάς είναι πιο στυλάτος? Ωραίος................
    Last edited by Witchkiller; 08-12-2010 at 17:31.
    Ευχαριστώ Sabbattack για την προσφορά του στον πολιτισμό ,την κουλτούρα και την ΚΑΛΗ μουσική!

Quote Originally Posted by Ra Pariah View Post
    Burnin, δεν σου τα παν καλά οι Sister στο "Still Hungry" επανηχογράφησαν ολάκερο τον αυθεντικό δίσκο.

Από 'κει και πέρα θέλω να πω το εξής: σέβομαι απεριόριστα "πάλιουρες" () οπαδούς της μπάντας στη φάση των Warlord και Guardian, παρόλα αυτά έχω να πω απ' την πλευρά μου ότι αυτό που ακούω είναι από τις καλύτερες στιγμές των Manowar τα τελευταία 10 γεμάτα χρόνια. Το όλο συναίσθημα δηλώνει "παρόν", οι δε παικτικές επιλογές είναι ε-ξ-α-ι-ρ-ε-τ-ι-κ-έ-ς. Κάποιες λέξεις του Adams που ακούγονται "κάπως" είναι εξαιτίας της ηλικίας του, όπως είπε κι ο Κώστας. Αυτό και μόνο εμένα μου φαίνεται βελτίωση. Δεν παραβλέπω το γεγονός ότι οι συνθέσεις είναι 30 χρονών (), εστιάζω περισσότερο σε μια τεχνοτροπία που θεωρούσα ότι οι Manowar την είχαν ξεχάσει προ πολλού όποτε έμπαιναν στο studio. Το πιθανότερο είναι να αγορασθεί.
    an oi sister to eπανηχογραφησαν (δε το θυμομουν), τοτε ειχαν κανει γαμηστερη δουλεια γιατι το ακουγα αρκετα οταν βγηκε και μου αρεσε. πες μας και εσυ τη γνωμη σου πανω στην επανηχγραφηση των σιστερ για να δουμε τι ψαρια πιανουμε.

για το υπολοιπο κομματι διαφωνω αρκετα εως πολλλυυυυυυυυυυυυυυυυυ αρκετα οποτε δε μπαινω στη διαδικασια
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>

iola 11
    www.facebook.com/iola11

Μην σου πω ψέματα, στο σπίτι μου ακούω το αυθεντικό ("Stay Hungry") κι όχι του 2004 ("Still.."), κυρίως επειδή αυτό έχω κι αυτό εμπιστεύομαι. Όπου έτυχε να ακούσω το "Still..." μου άρεσε πάντως.

Μην σου πω ψέματα, στο σπίτι μου ακούω το αυθεντικό ("Stay Hungry") κι όχι του 2004 ("Still.."), κυρίως επειδή αυτό έχω κι αυτό εμπιστεύομαι. Όπου έτυχε να ακούσω το "Still..." μου άρεσε πάντως.
    συμφωνω ρε συ και εγω αυτο ακουω. ομως, αυτο που θελω να τονισω ειναι οτι οι σιστερ σεβαστηκαν το παρελθον τους. επαιξαν τα τραγουδια ακριβως οπως ηταν, και ετσι το αποτελεσμα ειναι ακρως ικανοποιητικο ασχετα που ειμαστε ολντσκουλ εμεις ε
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>

iola 11
    www.facebook.com/iola11

Quote Originally Posted by BURNIN AMBITION View Post
    το ριπλει δεν ειναι καλο
    τελεια και παυλα.
    οι μειντεν ειχαν κανει ριμαστερ ολα τα λμπουμ τους αλλα το αποτελεσμα ηταν μια χαρα. αλλα καναν ριμαστερ. δε βαλαν το ντικινσον να ξανατραγουδα ξερω γω κιετς. διορθωσαν καποια πραγματα μιας και η τεχνολογια εξελιχθηκε και ολα οκ.
    το ιδιο εκανα α και οι τουιστιντ σιστερ στο στει χανγκρι. μια χαρα και εκει. οχι ομως οι μανογουορ. επρεπε ολα απ οτην αρχη. πηραν ενα ρισκο, και τελικα τα σκατωσαν
    To τραγικό της φάσης είναι ότι το 2001 έκαναν remaster στο συγκεκριμένο και κυκλοφόρησε με το εξής εξώφυλο:

Προφανώς το τσίμπησα κάπου τότε και γαμάει.

Για την επανηχογράφηση γελάει ο κόσμος, ακόμα και οι οπαδοί.
    Στην τελική, άμα γουστάρεις κάτι τέτοιο, βγάλε δίσκο και δίνε το σαν 2ο cd μαζί με αυτόν.
    Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια και δυστυχώς σαν μπάντα ορίζουν νέα επίπεδα πάτου όσο περνάει ο καιρός...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ: ΣΤΙΣ 15/01/2011 ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ ER ΘΑ ΑΚΟΥΣΘΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ALBUM ΚΑΙ Η ΠΛΕΥΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ (Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΔΙΑ ΒΟΗΣ) ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΟΤΑ ΤΗΣ ΤΖΑΜΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΒΡΙΣΙΕΣ/ΜΠΗΧΤΕΣ ΤΥΠΟΥ "ΑΚΟΥ ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ADAMS TO 2010, ΠΑΛΙΟΞΕΚΩΛΙΑΡΗ" 'Η "Ο ORSON WELLS ΣΒΗΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ RE-RECORDINGS ΚΑΙ REMASTERS TΩΝ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΩΝ ΚΟΣΜΩΝ" ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΑ ΘΕΜΙΤΕΣ

3 είναι οι εκδόσεις

Quote Originally Posted by JnB View Post
    Quote Originally Posted by BURNIN AMBITION View Post
    το ριπλει δεν ειναι καλο
    τελεια και παυλα.
    To τραγικό της φάσης είναι ότι το 2001 έκαναν remaster στο συγκεκριμένο και κυκλοφόρησε με το εξής εξώφυλο:
    [img]http://1.bp.blogspot.com/_0045QUb87l...20/2whqd88.jpg[/img]

Προφανώς το τσίμπησα κάπου τότε και γαμάει.

Για την επανηχογράφηση γελάει ο κόσμος, ακόμα και οι οπαδοί.
    Στην τελική, άμα γουστάρεις κάτι τέτοιο, βγάλε δίσκο και δίνε το σαν 2ο cd μαζί με αυτόν.
    Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια και δυστυχώς σαν μπάντα ορίζουν νέα επίπεδα πάτου όσο περνάει ο καιρός...
    pwww paw na to psaxw an exeis kana link dwse kai swse
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>

iola 11
    www.facebook.com/iola11

Senior Member atom_smasher's Avatar

παρόλα αυτά έχω να πω απ' την πλευρά μου ότι αυτό που ακούω είναι η καλύτερη στιγμή των Manowar τα τελευταία 10 γεμάτα χρόνια. Το όλο συναίσθημα δηλώνει "παρόν", οι δε παικτικές επιλογές είναι ε-ξ-α-ι-ρ-ε-τ-ι-κ-έ-ς. Κάποιες λέξεις του Adams που ακούγονται "κάπως" είναι εξαιτίας της ηλικίας του, όπως είπε κι ο Κώστας. Αυτό και μόνο εμένα μου φαίνεται βελτίωση. Δεν παραβλέπω το γεγονός ότι οι συνθέσεις είναι 30 χρονών (), εστιάζω περισσότερο σε μια τεχνοτροπία που θεωρούσα ότι οι Manowar την είχαν ξεχάσει προ πολλού όποτε έμπαιναν στο studio. Το πιθανότερο είναι να αγορασθεί.
    1. παραπανω απο 10 χρονια...
    2. βελτιωση που γυρισαν 30 χρονια πισω; σου λεει κατι οτι απλα επαναλαμβανουν τους εαυτους τους χωρις να σημαινει επ ουδενι πως ξαναθυμηθηκαν την τεχνοτροπια που ειχαν;

Ξερναω στην ιδεα της επανηχογραφησης. Φτυνω στα μουτρα τους και τους πεταω ενα 10ευρω για την συνταξη.

Αν το δουμε οπως το βλεπουν ομως αυτοι, καθαρα μαρκετινιστικα, εχει λογω υπαρξης. Αλλα οχι για μενα. Για τους πελατες τους μονο.
    1) e4, c5
    2) Νf3

Senior Member warlord mkII's Avatar

πινκαρα ατομ
    Warriors rise from the grave
    Longships sailing The Wave
    Bloodshed on every shore
    Friction massing from war