Burnin, δεν σου τα παν καλά οι Sister στο "Still Hungry" επανηχογράφησαν ολάκερο τον αυθεντικό δίσκο.
Από 'κει και πέρα θέλω να πω το εξής: σέβομαι απεριόριστα "πάλιουρες" () οπαδούς της μπάντας στη φάση των Warlord και Guardian, παρόλα αυτά έχω να πω απ' την πλευρά μου ότι αυτό που ακούω είναι η καλύτερη στιγμή των Manowar τα τελευταία 10 γεμάτα χρόνια. Το όλο συναίσθημα δηλώνει "παρόν", οι δε παικτικές επιλογές είναι ε-ξ-α-ι-ρ-ε-τ-ι-κ-έ-ς. Κάποιες λέξεις του Adams που ακούγονται "κάπως" είναι εξαιτίας της ηλικίας του, όπως είπε κι ο Κώστας. Αυτό και μόνο εμένα μου φαίνεται βελτίωση. Δεν παραβλέπω το γεγονός ότι οι συνθέσεις είναι 30 χρονών (
), εστιάζω περισσότερο σε μια τεχνοτροπία που θεωρούσα ότι οι Manowar την είχαν ξεχάσει προ πολλού όποτε έμπαιναν στο studio. Το πιθανότερο είναι να αγορασθεί.
![]()

) οπαδούς της μπάντας στη φάση των Warlord και Guardian, παρόλα αυτά έχω να πω απ' την πλευρά μου ότι αυτό που ακούω είναι η καλύτερη στιγμή των Manowar τα τελευταία 10 γεμάτα χρόνια. Το όλο συναίσθημα δηλώνει "παρόν", οι δε παικτικές επιλογές είναι ε-ξ-α-ι-ρ-ε-τ-ι-κ-έ-ς. Κάποιες λέξεις του Adams που ακούγονται "κάπως" είναι εξαιτίας της ηλικίας του, όπως είπε κι ο Κώστας. Αυτό και μόνο εμένα μου φαίνεται βελτίωση. Δεν παραβλέπω το γεγονός ότι οι συνθέσεις είναι 30 χρονών (
), εστιάζω περισσότερο σε μια τεχνοτροπία που θεωρούσα ότι οι Manowar την είχαν ξεχάσει προ πολλού όποτε έμπαιναν στο studio. Το πιθανότερο είναι να αγορασθεί.