απο το τελευταιο ποστ μου το θρεντ πηρε πολυ δρομο
γενικα, καλα τα λεει ο μαγισοσκοτωστρας
βασικα οσοι δε γουσταρουν μανογουορ, πουλο απ οτο θρεντ γιατι δεν εχει νοημα
οι μανογουορ για τους πιο πολλους, (οχι για εμας τους τρου βεβαια) εδω και καιρο, πολυ καιρο εχουν καταντησει γραφικοι. αρα τι να περιμενεις απο δαυτους σε μια δισκοκριτικη?
οταν ομως οπαδοι τους αρχιζουν και λενε τι μαλακιες ειναι αυτες μωρε, ε τοτε κατι παιζει.
το ριπλει δεν ειναι καλο
τελεια και παυλα.
οι μειντεν ειχαν κανει ριμαστερ ολα τα λμπουμ τους αλλα το αποτελεσμα ηταν μια χαρα. αλλα καναν ριμαστερ. δε βαλαν το ντικινσον να ξανατραγουδα ξερω γω κιετς. διορθωσαν καποια πραγματα μιας και η τεχνολογια εξελιχθηκε και ολα οκ.
το ιδιο εκανα α και οι τουιστιντ σιστερ στο στει χανγκρι. μια χαρα και εκει. οχι ομως οι μανογουορ. επρεπε ολα απ οτην αρχη. πηραν ενα ρισκο, και τελικα τα σκατωσαν
τελοσπαντων, το αλμπουμ ειαι καο. αυτο ειναι αντικειμενικο.
εχουμε ομως το αυθεντικο οποτε στα αρχιδια μας. και οι ανωριμοι ξανα εγραψαν το ασε κατω το δικανο γιαγια και το γαμησαν. ενταξει τι περιμενεις? ειδικα οταν τοσα χρονια εχεις ταυτιστει με το πρωτοτυπο
τελοσπαντων
το θεμα ειναι αλλο
μπορουν να παιξουν λαιβ ελλαδα και να τα γαμησουν ολα οπως τη τελευταια φορα?(2006 αν θυμαμαι καλα)? με το ντραμερ αυτο δε νομιζω. αν ομως μπορουν ε τοτε σταρχιδια μου. ας παιζω ντραμς και εγω.
η ουσια μετραει
και το ποστ αυτο ειναι ανουσιο
απλα βαριωμουν και ειχα καιρο να γραψω μαλακιες