Quote Originally Posted by Odonian View Post
Quote Originally Posted by Ford Prefect View Post
3. Καλά κρασά. Από τα 4 λεπτά έπρεπε να παιχτεί το ένα. Γιατί έτσι.

5. Περιμένω εναγωνίως το αντικειμενικό και ουχί βαζελοκινούμενο καμπάκ σου.
Θα απαντήσω μόνο σε αυτά γιατί δεν έχει νόημα να χάνω το χρόνο μου.

1. Βασικά βλέπει ότι χάνει την μπάλα και πέφτει μόνος του από απειροελάχιστο τράβηγμα. Αν είναι να εφευρίσκουμε τέτοια, κι εγώ μπορώ να δω έναν αγκώνα στην πλάτη του Βύντρα στο αστείο πέναλτυ του Δαλούκα όταν παίξαμε με Άρη.

3. Είμαι περίεργος ποιος κανονισμός αλλάζει όταν μπαίνουμε στις καθυστερήσεις. Το γκολ πανηγυρίστηκε όπως όλα τα γκολ, είτε μέσα στα 90 είτε μετά. Θες ότι το παράκαναν λίγο; Να το δεχτώ, αλλά ήταν το (μάλλον) νικητήριο γκολ ενός δύσκολου αγώνα, με κανέναν τρόπο δεν είναι καθυστέρηση της ΑΕΚ. Αν για τους πανηγυρισμούς κάθε γκολ κρατούσαμε τις ανάλογες καθυστερήσεις, ένα ματς με σκορ 3-3 θα είχε 10 λεπτά μόνο από τα γκολ. Πέσανε και κάνα δυο παίκτες κάτω, αλλά έδωσε και τις καρτούλες του ο διαιτητής και δεν ισχύει σε κανένα πρωτάθλημα του κόσμου ότι όσος χρόνος χαθεί από τις καθυστερήσεις πρέπει να παιχτεί ακέραιος, ισχύει το ίδιο που ισχύει κατά τη διάρκεια του αγώνα - μερικά δευτερόλεπτα για κάθε διακοπή λόγω τραυματισμού κλπ. Προσπαθείς να κερδίσεις το επιχείρημα, αλλα λυπάμαι δεν βγαίνει.

5. Δυνατό επιχείρημα, με ρουμπωσες. Καθρεφτάκι.
1. Μάλλον δεν είδες καλά την φάση ή την βλέπεις με τα μάτια της θύρας 34. Την συγκρίνεις με την φάση του Βύντρα. Καληνύχτα.

3. Ε, πες το ντε, οι καθυστερήσεις είναι ξαφνικός θάνατος. Βάζεις γκολ σε δύσκολο ματς, γλέντα το ρε ομαδάρα, τελείωσε το ματς, τι θα πει 4 λεπτά εξτρά χρόνου, εννοούμε μέχρι να μπει γκολ, μετά πανηγύρια και τραυματισμοί, νο πρόμπλεμ.

5. Τι επιχείρημα; Περιγράφω αυτό που κάνεις: Γράφεις γιατί είσαι βάζελος και γιατί είμαι γαύρος. Ασχολείσαι κατά το ένα χιλιοστό έστω στα όσα γράφεις για οποιαδήποτε άλλη ομάδα; Γράφεις για την αγάπη σου για το σπορ τώρα θες να μου πεις; Καθρεφτάκι κάνεις ότι είμαι βάζελος;