Page 61 of 154 FirstFirst ... 1151596061626371111 ... LastLast
Results 901 to 915 of 2309

Thread: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2010 - 2011.

3 στους 3 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Μυγιάζεσαι γιατί δεν έγραψα πουθενά ότι έχετε καλύτερη διαιτησία από τους άλλους, μάλλον μοιρασμένα λάθη έχουν γίνει ως τώρα μαζί με μερικές πολύ κακές διαιτησίες, όπως πέρυσι άλλωστε. Για να μην σε πιάσει παράκρουση, φέτος έχουμε ως τώρα καλύτερες διαιτησίες από σας.

Αυτό που γράφω είναι ότι οι διαιτητές βρίσκονται υπό καθεστώς τρομοκρατίας από όλους τους παράγοντες, με μπροστάρη τον εκπρόσωπο της λίγκας μαρινακη, με αποτέλεσμα να μη σφυρίζουν αυτά που βλέπουν και μπορούν, αλλά ανάλογα με το χαρακτήρα του ο καθένας (από φόβο στον παράγοντα ή την έδρα, από διάθεση να δείξουν ότι δε μασάνε, από διάθεση να κάνουν πολιτική για να γίνουν διεθνείς κλπ), κάτι που και παλαιότερα ήταν πρόβλημα αλλά φέτος έχει παραγίνει. Το ξαναλέω γιατί είσαι γαυρος: Δεν είναι οι διαιτησίες καθεαυτές η ξεφτίλα, είχαμε και χειρότερες στο παρελθόν, αλλά το γενικότερο πανηγύρι γύρω τους ήταν πολύ μειωμένο πέρυσι και για την όξυνση αυτή ευθύνεται κυρίως ο μαρινακης και οι γύρω του (εφημερίδες κλπ).

Κακώς δεν σχολιάζεις τον Καρπετόπουλο, λέει αυτά που λέω καλύτερα από μένα στη συγκεκριμένη περίπτωση (ναι ξέρω, θα το προσέξω) και από τη στιγμή που τον κάνω quote είναι μέρος τον επιχειρημάτων μου. Ο μαρινακης κατάφερε να αλλάζει ο επόπτης σε ένα ματς που έκανε ένα λάθος σε οριακή φάση, να κόβεται ο Δαλούκας για τον ίδιο λόγο (ενώ σίγουρα δεν είναι ο χειρότερος διαιτητής που έχουμε) για εγκλήματα κατά της Ελλάδας, με αποτέλεσμα οι διαιτητές να μην κρίνονται αντικειμενικά, αλλά με το αν ενοχλουν τον μαρινακη. Ε μετά λογικό είναι να σκούζει ο αδαμιδης, να φωνάζει ο τσακιρης κλπ και τελικά να δημιουργείται ένα κλίμα που σίγουρα επηρεάζει τους διαιτητές και τους οπαδούς. Ειλικρινά άξιζε κανένα από τα παιχνίδια των δυο μεγάλων της Αθήνας αυτή τη φασαρία; Αμφιβάλλω.

Δε σε πιάνω τι εννοείς με το "Αλλά μόνο ο Ολυμπιακός το έκανε θέμα. Με τον Τέλη τις μεγάλες αδικίες που έγιναν είς βάρος του, ασχολείται το σύμπαν. Κλασικά. Επανήλθε η τάξις.". Φέτος το συνήθειο να ασχολείται κάποιος με τις μαλακισμένες λεπτομέριες των αγώνων του αντιπάλου το ξεκίνησε ο πρόεδρός σας στην πρώτη αγωνιστική. Δεν είδα κανέναν από τον ΠΑΟ να κάνει ανακοίνωση για το ματς με εργοτελη. Αν εννοείς τις πρασινες και τα ρέστα, αυτοί θα το κάνουν μια ζωή και σίγουρα ΔΕΝ είναι το "σύμπαν" που λες. Σε κυκλοφορία πιάνουν μια τρίχα από τα αρχίδια του πρωταθλητη που έφαγε τον κόσμο με το ακυρωθέν του τοροσιδη.

Και ναι πέρυσι ήταν καλύτερα. Γιατί για κάθε λάθος δεν έβγαινε ο κοκαλης να λέει παπαριές. Επειδή εσύ το πας βέβαια στην ποιότητα της διαιτησίας, πες μου με το χέρι στην καρδιά ότι σας έπαιζαν ανάποδα οι διαιτητές πέρυσι να γελάσουμε όλοι μαζι. Εγώ έχω παραδεχτεί ότι είχαμε πολύ καλή αντιμετώπιση, τα σπόρια στο ΟΑΚΑ πάντα πέφτανε προς τα δω.
    Last edited by Odonian; 26-11-2010 at 00:23.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

Vic Ford Prefect's Avatar

0 στους 9 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Κοίτα, αν οι διαιτησίες είναι στα ίδια επίπεδα και καλύτερα από πέρυσι, καλώς γίνεται το πανηγύρι τότε. Επειδή γενικά όμως ακροβατείς μεταξύ οπαδισμού, μετριοπαθείας και συνωμοσιολογίας και κοινής λογικής κατά το δοκούν, να το λήξουμε εδώ πέρα, όχι τίποτε άλλο, γιατί σε λίγο θα πλακώσουν και όλοι οι υπόλοιποι να μας λένε για το ΠΟΚ που συζητάει για διαιτησία. Που έγινε και ο Δαλούκας διαιτητής και θα γελάσεις για περσινές αδικίες!

Εμένα δεν με ενοχλεί ο μαλάκας ο Καραγεωργίου που σκούζει σαν πουτάνα χωρίς λόγο, τέτοιος είναι και δείχνει το ποιόν του. Με ενοχλεί που αντί να επισημαίνεται το προφανές, ότι κανένα σπρώξιμο δεν έγινε, ούτε τώρα, ούτε με τον ΠΑΟΚ, δικαιότατες νίκες και οι δύο, και όμως κάποιοι τύποι warlordy, κάποιοι μούλοι της Νόβα, κάποιοι "αντικειμενικοί" της κωλάρας, λένε, λένε, λένε και όπως είπε και ο Γκέμπελς, κάτι θα μείνει. Και μένει.

Και για να το λήξω με την αποψάρα μου, αν ΔΕΝ έσκουζε ο Μαρινάκης, εγώ είμαι πεπεισμένος ότι θα είχαμε πολύ χειρότερες διαιτησίες. Θλιβερό, αλλά έτσι είναι.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

Quote Originally Posted by Ford Prefect View Post
    Και για να το λήξω με την αποψάρα μου, αν ΔΕΝ έσκουζε ο Μαρινάκης, εγώ είμαι πεπεισμένος ότι θα είχαμε πολύ χειρότερες διαιτησίες. Θλιβερό, αλλά έτσι είναι.
    όντως θλιβερό...
    Rock or Nothing

0 στους 7 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Ναι βρε, οπαδικά γυαλιά, πού μου μπήκαν τέτοιες ιδέες. Τώρα κοιτάω και τα πρωτοσέλιδα εντωμεταξύ, με τα παράπονα του Βγενό στον Πιλάβιο. Ρε για δες.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Senior Member warlord mkII's Avatar

warlord. καμμία σχέση με warlordy.
    Warriors rise from the grave
    Longships sailing The Wave
    Bloodshed on every shore
    Friction massing from war

Σωστή η διόρθωση! Σόρι αμπάουτ δατ. Το ποζέρι δεν είναι ο άλλος;
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

2 στους 2 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Ναι βρε, οπαδικά γυαλιά, πού μου μπήκαν τέτοιες ιδέες. Τώρα κοιτάω και τα πρωτοσέλιδα εντωμεταξύ, με τα παράπονα του Βγενό στον Πιλάβιο. Ρε για δες.
    Χαχ τίποτα δεν κατάλαβες ε. Αν ο μαρινακης πίστευε ότι τον στήνουν είχε 2 δρόμους αποδεκτούς για μένα. Ο πρώτος να μαζέψει στοιχεία και να πάει στον εισαγγελέα. Δυστυχώς ούτε ο Πατέρας είχε τα αρχίδια να κάνει κάτι τέτοιο, πιθανότατα επειδή και ο ΠΑΟ είχε λερωμένη τη φωλιά του επί παράγκας. Ο δεύτερος να βρει από που ξεκινάει η βρωμιά και να την καθαρίσει, εκμεταλλευόμενος και τη θεσμική του θέση (όπως επιχείρησε να κάνει ο Πατέρας). Αλλά η γνώμη μου είναι ότι κανείς στον γαυρο δεν πιστεύει ότι υπάρχει πράσινη παράγκα, ακόμα και ο σαββας δεν έχει τολμήσει να πει κάτι για τον Πιλάβιο και τους συν αυτώ (μέχρι "αφελής με καλές προθέσεις" έχει φτάσει).

Το ότι φωνάζει συνέχεια λοιπόν το αφεντικό σας και μάλιστα μόνο στα ματς που "αδικείται" ο γαυρος ή "ευνοείται" ο ΠΑΟ, δείχνει ότι φύσικα δεν τον ενδιαφέρει να καθαρίσει κάτι βρώμικο στο ποδόσφαιρο και το 50-50 που έχει αναφέρει πολλάκις. Το κακό δεν είναι αυτό (κανείς δεν αντέχει το 50-50 :ρ) αλλά το ότι οι θεσμικοί ψαρώνουν και του κάνουν τα χατήρια με αποτέλεσμα να ξεκινάνε και οι άλλοι παράγοντες τα ίδια. Από εκεί ξεκίνησε το αρχικό ποστ μου για το αν έπρεπε να αλλάξει ο επόπτης (το οποίο δεν απαντήθηκε φυσικά, αλλά αρχισες τα άσχετα για το αν είναι πέτσινο το πρωτάθλημα).

ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΑΟ - ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΤΗΣ ΛΙΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟ.

Είναι όμως σαφές ότι όταν οι καριέρες των διαιτητών ορίζονται από το ποιος ενοχλεί αυτούς που φωνάζουν περισσότερο, προφανώς αυτό θα τις κάνει χειρότερες. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς δεν το βλέπεις αυτό.

Όσο γι' αυτό που λες παραπάνω για τον Βγενόπουλο, αυτή είναι μια καλύτερη αντιμετώπιση του θέματος διαιτησία. Πας στο αφεντικό των διαιτητών και του λες ότι κάτι πρέπει να γίνει γιατί υπάρχει πρόβλημα. Δε ζητάς να καρατομηθούν διαιτητές με βάση ΜΟΝΟ το αν αδίκησαν την ομάδα σου ή βοήθησαν τον ανταγωνιστή σου. Οι πρόεδροι και οι μεγαλομέτοχοι πρέπει να μιλάνε με τον Πιλάβιο όχι με τους διαιτητές τους ίδιους.

ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΩ ΡΕ ΦΟΡΝΤ. ΟΤΙ Ο ΜΑΡΝΙΝΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟ ΓΚΡΙΝΙΑΣ, ΑΝΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗΣ - ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΑΦΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ (ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ).

Με ποιον τρόπο είναι επιχείρημά σου το ότι το έκανε και ο Βγενόπουλος;

Edit: Εντάξει δεν είναι και Κολίνα ο Δαλούκας, αλλά ακόμα σφυράει ο παμπο ε. http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=154643
    Last edited by Odonian; 26-11-2010 at 23:20.

0 στους 8 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Εσύ μπορεί να βλέπεις δύο δρόμους αποδεκτούς και να φαντάζεσαι ποιος έχει αρχίδια και φωλιές λερωμένες αλλά η απλή πραγματικότητα είναι ότι υπάρχει ένα ολόκληρο οικοδόμημα, το οποίο δεν λειτουργεί όπως θα θέλαμε να φανταστούμε αλλά με κλίκες, προστατευόμενους, συμπάθειες και δωροδοκίες. Σε αυτό το πράγμα, το οποίο εγώ ομολογώ ότι δεν γνωρίζω τις δαιδαλώδεις σχέσεις που υπάρχουν, ούτε διατείνω ότι ξέρω, το μόνο σίγουρο είναι ότι χρόνια τώρα οι ομάδες ασκούν πιέσεις ή υπόσχονται πραγματα. Από τον Κόκκαλη μέχρι τον Πατέρα που στα πρακτικά έλεγε ξεκάθαρα ότι μοίραζε φράγκα για να πάρει το πάνω χέρι και να εξουδετερώσει τον Σάββα. Και κάπως έτσι κάποιοι τύποι σαν τον Δαλούκα κυκλοφορούν με Καγιέν.

Λοιπόν, τα κόζα πέρυσι τα έιχατε εσείς και εμείς βλέπαμε σκατά διαιτησίες ακόμα και μέσα στο Καραϊσκάκη. Ο απλός τρόπος ήταν να ασκηθεί πίεση από τον Μαρινάκη. Χοντροκομμένο, θλιβερό και όλα αυτά, αλλά είχε πολύ περισσότερο νόημα από το να λέμε ευγενικά ότι θέλουμε 50-50, κανονικά μας γράψανε στα παπάρια τους, οπότε γύρισε το παραμύθι. Και αυτές οι βλακείες ότι δήθεν ο Βγενόπουλος ξεκίνησε την γκρίνια επειδή φώναζε ο Μαρινάκης είναι αφέλειες, και πέρυσι μια χαρά ασκούσε παρασκήνιο ο βάζελος και μια χαρά ανάποδα σφυρίγματα έπαιρνε (Καβάλα και κανείς δεν έκανε θέμα πλην των μαλακισμένων φυλλάδων μας. Πέρυσι που λες για τον Κόκκαλη, ο άνθρωπος ήταν ανύπαρκτος, εξού και ο χειρότερος Ολυμπιακός και οι χάλια διαιτησίες στο Καραϊσκάκη.

Αν θες να μου πεις ένα πιο ρεαλιστικό σενάριο για το πώς θα αλλάξει η διαιτησία το ακούω. Το να μου λες ωραιοφανείς αφέλειες για τα θεσμικά όργανα, τα ακούω βερεσέ, κάνουν ωραία και πολιτισμένη κουβέντα, αλλά είναι παπαριές εκτός πραγματικότητας. Ούτε επικροτώ τον Μαρινάκη και την αηδία του παρασκηνίου, αλλά από εκεί μέχρι να τα ρίξω όλα στον Μαρινάκη, λες και δεν ξέρουμε ότι είναι μαφία το θέμα της διαιτησίας απέχει πολύ.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Senior Member warlord mkII's Avatar

ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΘΡΛΟΥ ΠΕΡΣΥ ΛΟΙΠΟΝ
    Warriors rise from the grave
    Longships sailing The Wave
    Bloodshed on every shore
    Friction massing from war

Senior Member freak brother's Avatar

κανα λινκ για το ντερμπι.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

AWhatUp hater?! BlackiE's Avatar

Δεν κατεβήκαμε καν στο 1ο ημίχρονο ε. Μηδέν.

2 στους 3 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Τελικά πέρασε ότι ο γαυρος είχε κακές διαιτησίες πέρυσι. Πες πες, κάτι μένει.

0 στους 1 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Αν θες να μου πεις ένα πιο ρεαλιστικό σενάριο για το πώς θα αλλάξει η διαιτησία το ακούω. Το να μου λες ωραιοφανείς αφέλειες για τα θεσμικά όργανα, τα ακούω βερεσέ, κάνουν ωραία και πολιτισμένη κουβέντα, αλλά είναι παπαριές εκτός πραγματικότητας. Ούτε επικροτώ τον Μαρινάκη και την αηδία του παρασκηνίου, αλλά από εκεί μέχρι να τα ρίξω όλα στον Μαρινάκη, λες και δεν ξέρουμε ότι είναι μαφία το θέμα της διαιτησίας απέχει πολύ.
    Ο μαρινακης καλά κάνει, αυτό το παιχνίδι θέλει να παίξει. Το πρόβλημά μου είναι με το ότι οι της ΕΠΟ και της ΚΕΔ υποκύπτουν στις πιέσεις και τρώνε διαιτητές και αλλάζουν επόπτες. Οπότε και εμείς και όλοι οι άλλοι θα παίζουμε το ίδιο παιχνίδι, όσο έχει αποτέλεσμα. Πιο σαφές δε μπορώ να το κάνω.

Senior Member freak brother's Avatar

1 στους 1 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

κωλοφαρδη η αεκ !!! δεν μας χαλασε
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

AWhatUp hater?! BlackiE's Avatar

Μια χαρά δικαιότατο αποτέλεσμα. Έλεος με τα χαμένα μπέναλντι να πούμε, το οποίο ήταν μούφα νομίζω, αλλά ρε Οντόνιαν δεν έχεις βαρεθεί να γράφεις ΜΟΝΟ για τις διαιτησίες του Ολυμπιακού στο ER;