3 στους 3 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.
Μυγιάζεσαι γιατί δεν έγραψα πουθενά ότι έχετε καλύτερη διαιτησία από τους άλλους, μάλλον μοιρασμένα λάθη έχουν γίνει ως τώρα μαζί με μερικές πολύ κακές διαιτησίες, όπως πέρυσι άλλωστε. Για να μην σε πιάσει παράκρουση, φέτος έχουμε ως τώρα καλύτερες διαιτησίες από σας.
Αυτό που γράφω είναι ότι οι διαιτητές βρίσκονται υπό καθεστώς τρομοκρατίας από όλους τους παράγοντες, με μπροστάρη τον εκπρόσωπο της λίγκας μαρινακη, με αποτέλεσμα να μη σφυρίζουν αυτά που βλέπουν και μπορούν, αλλά ανάλογα με το χαρακτήρα του ο καθένας (από φόβο στον παράγοντα ή την έδρα, από διάθεση να δείξουν ότι δε μασάνε, από διάθεση να κάνουν πολιτική για να γίνουν διεθνείς κλπ), κάτι που και παλαιότερα ήταν πρόβλημα αλλά φέτος έχει παραγίνει. Το ξαναλέω γιατί είσαι γαυρος: Δεν είναι οι διαιτησίες καθεαυτές η ξεφτίλα, είχαμε και χειρότερες στο παρελθόν, αλλά το γενικότερο πανηγύρι γύρω τους ήταν πολύ μειωμένο πέρυσι και για την όξυνση αυτή ευθύνεται κυρίως ο μαρινακης και οι γύρω του (εφημερίδες κλπ).
Κακώς δεν σχολιάζεις τον Καρπετόπουλο, λέει αυτά που λέω καλύτερα από μένα στη συγκεκριμένη περίπτωση (ναι ξέρω, θα το προσέξω) και από τη στιγμή που τον κάνω quote είναι μέρος τον επιχειρημάτων μου. Ο μαρινακης κατάφερε να αλλάζει ο επόπτης σε ένα ματς που έκανε ένα λάθος σε οριακή φάση, να κόβεται ο Δαλούκας για τον ίδιο λόγο (ενώ σίγουρα δεν είναι ο χειρότερος διαιτητής που έχουμε) για εγκλήματα κατά της Ελλάδας, με αποτέλεσμα οι διαιτητές να μην κρίνονται αντικειμενικά, αλλά με το αν ενοχλουν τον μαρινακη. Ε μετά λογικό είναι να σκούζει ο αδαμιδης, να φωνάζει ο τσακιρης κλπ και τελικά να δημιουργείται ένα κλίμα που σίγουρα επηρεάζει τους διαιτητές και τους οπαδούς. Ειλικρινά άξιζε κανένα από τα παιχνίδια των δυο μεγάλων της Αθήνας αυτή τη φασαρία; Αμφιβάλλω.
Δε σε πιάνω τι εννοείς με το "Αλλά μόνο ο Ολυμπιακός το έκανε θέμα. Με τον Τέλη τις μεγάλες αδικίες που έγιναν είς βάρος του, ασχολείται το σύμπαν. Κλασικά. Επανήλθε η τάξις.". Φέτος το συνήθειο να ασχολείται κάποιος με τις μαλακισμένες λεπτομέριες των αγώνων του αντιπάλου το ξεκίνησε ο πρόεδρός σας στην πρώτη αγωνιστική. Δεν είδα κανέναν από τον ΠΑΟ να κάνει ανακοίνωση για το ματς με εργοτελη. Αν εννοείς τις πρασινες και τα ρέστα, αυτοί θα το κάνουν μια ζωή και σίγουρα ΔΕΝ είναι το "σύμπαν" που λες. Σε κυκλοφορία πιάνουν μια τρίχα από τα αρχίδια του πρωταθλητη που έφαγε τον κόσμο με το ακυρωθέν του τοροσιδη.
Και ναι πέρυσι ήταν καλύτερα. Γιατί για κάθε λάθος δεν έβγαινε ο κοκαλης να λέει παπαριές. Επειδή εσύ το πας βέβαια στην ποιότητα της διαιτησίας, πες μου με το χέρι στην καρδιά ότι σας έπαιζαν ανάποδα οι διαιτητές πέρυσι να γελάσουμε όλοι μαζι. Εγώ έχω παραδεχτεί ότι είχαμε πολύ καλή αντιμετώπιση, τα σπόρια στο ΟΑΚΑ πάντα πέφτανε προς τα δω.
Last edited by Odonian; 26-11-2010 at 00:23.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club