Page 5 of 15 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 215

Thread: όσοι υποστηρίζετε ομάδες

Mazikeen Krux's Avatar

ερώτησις.

ubu και ikonoklast, τα έχετε ?

σφιχταγκαλιάζεστε τα κρύα κυριακάτικα βράδια μπροστά στο TV και ανάμεσα στα γλυκόλογα ψιθυρίζετε ο ένας στο αυτί του άλλου

-μα καλά πόσο πρόβατα αυτοί οι φανατικοί, δεν καταλαβαίνουν οτι είναι μπίζνα;
    -χρυσέ μου, οι μισοί από αυτούς είναι και μεταλλάδες.
    -oh dear...

ποιός χώνει, ποιόν ?
    I'll bury you in your god's fucked garden

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Quote Originally Posted by ubu View Post
    τέλος, να πω πως έχω πολύ περισσότερο σεβασμό για ένα "κομματικό μαντρόσκυλο" που εντάσσεται ενεργά σε μία οργάνωση επειδή πιστεύει στους πολιτικούς της στόχους από τον κάθε απολίτικο οπαδό/συνδεσμίτη/τάιλερντερντεν
    Δεν ασχολούμαι με το τόπικ σου γιατί όπως σου είπα είσαι αδερφή και δεν πρόκειται να καταλάβεις τι σημαίνει μπάλα ή έστω οπαδισμός, αλλά το τελευταίο ποστ ήταν η αποθέωση των στερεοτύπων. Από τη μία οι ουγκ οπαδοί που δε τους νοιάζει αν τους βιάζουν, αρκεί να κερδίζει ο ΜΠΑΟΚ, από την άλλη αυτοί που ασχολούνται με την πολιτική επειδή θέλουν να πετύχουν τους πολιτικούς τους στόχους, λες και αυτούς εννοούμε όταν λέμε "κομματόσκυλα".

Μέση κατάσταση δεν υπάρχει φαντάζομαι ε.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

Senior Member

αμνιζιακ, υπάρχει, δεν τα ισοπεδώνω όλα. αναφερόμουν συγκεκριμενα σε τύπους τύπου τάιλερ ντέρντεν, ο οποίος το 'πε μόνος του ο άνθρωπος. με το βάζελο ξεδίνω και τι να μας πείτε και εσείς τα μαντρωμένα κομματόσκυλα.

κρουξ, βαθύ και αστείρευτο χιούμορ, χαραμίζεσαι.
    See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.

bi-curious The Good Son's Avatar

Μιας και είμαι με ubu και ikonoxlats, συμπτωματικά ή όχι φαντάζομαι ότι και αυτοί όπως και εγώ δεν γουστάραμε την ώρα της γυμναστικής που θα παίζαμε μπάλα και μας διάλεγαν τελευταίους.

Έχω να ρωτήσω όμως το εξής, που είναι παρόμοιο με την ερώτηση του ubu. Το κύριο αντι-επιχείρημα είναι ότι "ρε φίλε γουστάρουμε μπάλα, μας άρεζε πάντα, γουστάρουμε ένα γκολ, γουστάραμε από πάντα την φάση" κλπ. Όλα αυτά για εμένα, είναι δεκτά και ως ένα σημείο μπορώ και προσωπικά να δεθώ με την φάση μιας ομάδας που κυνηγάει το γκολ, τον ανταγωνισμό κλπ.
    Δεν ξενερώνετε όμως με το γεγονός ότι οι ομάδες που γουστάρετε αποτελούνται από παίχτες που παίζουν για τα χρήματα, παίχτες που σε ένα χρόνο θα μπορούσαν να παίζουν στην ομάδα που βρίζετε επειδή "έτσι λέει το συμβόλαιο" ή επειδή τους δάνεισαν; Δεν ξενερώνετε που το κύριο μέλημα των ομάδων είναι το κέρδος; Δεν ξενερώνετε που ο κάθε πρόεδρος σας μπορεί να πουλήσει ένα ματς και είναι λογικό γιατί αν το κάνει και παίξει στοίχημα θα βγάλει τα κέρατά του; Αυτά είναι απλές απορίες που γεννιούνται στο μυαλό κάποιου που κοιτάει σαν εξωτερικός παρατηρητής την φάση και νομίζω είναι αρκετά λογικές. Νομίζω ότι κάποιος "παθιασμένος με τη μπάλα" θα ήταν πιο υγιές να δενόταν με μια ομάδα που οι παίχτες παίζουν για την φανέλα, που είναι δεμένη με την ομάδα, η οποία αντί για το κέρδος κοιτάει τα όποια οπαδικά σύνδρομα έχετε. Όπως φαντάζομαι λειτουργεί περίπου η φάση σε χαμηλότερες εθνικές επειδή ακριβώς δεν παίζει χρήμα. Και ναι, μια μεγάλη ομάδα όταν μπορεί να έχει κέρδος το βάζει πιο ψηλά από όλα και το γιατί είναι προφανές.

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

τέλος, να πω πως έχω πολύ περισσότερο σεβασμό για ένα "κομματικό μαντρόσκυλο" που εντάσσεται ενεργά σε μία οργάνωση επειδή πιστεύει στους πολιτικούς της στόχους
    αχχαχαχαχαχαχχαχαχα;χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    Rock or Nothing

Spammity Spam rat_poison's Avatar

Στις χαμηλότερες εθνικές κι αν γίνεται το μπουρδέλο με τα στησίματα. Ακριβώς ΕΠΕΙΔΗ δεν παίζει χρήμα (από αλλού)
    Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;

Senior Member MaX Payne's Avatar

χαζουλικες και παιδικες οι αποριες λες και αν σας εξηγησουμε θα καταλαβατε

και οι ομαδες δεν ξεκινησαν σαν επιχειρησεις να βγαλουμε κερδος οι προεδροι κλπ κλπ
    επειδη παγκοσμιως πουλαει το τοπι στην πορεια μπηκε το πολυ χρημα

ShamRock n' Roll Tyler_Durden's Avatar

αμνιζιακ, υπάρχει, δεν τα ισοπεδώνω όλα. αναφερόμουν συγκεκριμενα σε τύπους τύπου τάιλερ ντέρντεν, ο οποίος το 'πε μόνος του ο άνθρωπος. με το βάζελο ξεδίνω και τι να μας πείτε και εσείς τα μαντρωμένα κομματόσκυλα.

κρουξ, βαθύ και αστείρευτο χιούμορ, χαραμίζεσαι.

Ρε φίλε με ξέρεις; Το γεγονός οτι ο Παναθηναικός ας πούμε με κάνει να ξεχνιέμαι και μου αρέσει να βλέπω μπάλα, με κάνει ταυτόχρονα απολίτικο και κοινωνικά απαθή;
    Ή προκειμένου να αποδείξω οτι αυτό που θες να πεις για την μπάλα και όσους ασχολούνται, θα πρέπει ντε και καλά να δεχτώ την μαλακία που ξαμολάει ο κάθε καραγκιόζης, οτι το ποδόσφαιρο και οι οπαδοί του έχουν μεγαλύτερο κοινωνικό αντίκτυπο από τους καραγκιόζηδες που στηρίζουν άκριτα πυρσούς, ήλιους, σφυροδρέπανα ΚΑΙ ΕΠΗΡΡΕΑΖΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ με τις αποφάσεις τους;

Οι πρώτοι που εξισώνετε τα κομματόσκυλα με τους οπαδούς, και κατα συνέπεια τα κόμματα με τις ομάδες, είστε εσείς. Γιατί προφανώς είστε τόσο βλάκες που δεν καταλαβαίνετε οτι η επιλογή μιας ομάδας και η στήριξή της, είναι απλά μια προσωπική επιλογή για να ξεκαβλώνεις από τα σκατά της καθημερινότητάς σου, ενώ η επιλογή της στηριξης ενός κόμματος δεν μπορεί να γίνει με τέτοιους όρους γιατι το διακύβευμα είναι η καθημερινή ζωή μιας ολόκληρης κοινωνίας.
    Και σε ρωτάω αγαπητέ εξωγήινε, εσύ δεν έχεις μια ασχολία, δραστηριότητα, πρακτική κατανάλωσης κάτι ρε αδερφέ που να σε κάνει να παθιάζεσαι, και να σε κάνει να ξεχνιέσαι και να ξεφεύγεις από τους ρόλους της καθημερινότητας; ΑΝ έχεις, το περνάς από την ανάλυση οτι είναι προιόν μιας μπίζνας ή απλά συμμετέχεις σε αυτό προκειμένου να ξεδώσεις στιγμιαία;
    Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !

ρε παιδιά, τα πράγματα είναι πολύ απλά, γιατί το κουράζουμε? η μπάλλα αρέσει και να την παρακολουθείς και να παίζεις. όταν παίζεις σου προσφέρει σωματική άσκηση και ψυχαγωγία, όταν παρακολουθείς μόνο το 2ο. ως ψυχαγωγία είναι ΦΘΗΝΗ. με 2,5 ευρώ καφεδάκι παρακολουθω τον αγώνα της αγαπημένης μου ομάδας. άντε να δώσω και 10-15 ευρώ 1-2 φορές το μήνα να πάω γήπεδο. τι, λοιπόν, κάνει το ποδόσφαιρο κατάπτυστο σε σχέση με τις άλλες μορφές ψυχαγωγίας? οι 50-100 χούλιγκανς? τέτοιους έχουν και τα κόμματα/ιδεολογίες και κάποια μουσικά κινήματα. τα εκατομμύρια ευρώ που παίζονται? μήπως σε οποιαδήποτε ψυχαγωγική βιομηχανία δεν παίζονται εκατομμύρια? γιατί είμαι χειρότερος από αυτόν που σκάει 30-40 ευρώ να δει μια συναυλία ή και περισσότερα για να κλείσει τραπέζι στα μπουζούκια?
    προφανώς, όσοι ασχολούμαστε με το άθλημα γνωρίζουμε τα όρια της σοβαρότητας και της πλάκας. και κάποιοι από μας θέλουμε στις 2-3 ελεύθερες ώρες ανάμεσα στις δουλειές και τα γραφεία να πίνουμε τον καφέ μας και να ασχολούμαστε με κάτι ηλίθιο που θα μας απομακρύνει από το καθημερινό άγχος και τρέξιμο, όπως π.χ. ποιον προπονητή θα πάρει ο βάζελος. απλά το κάνουμε γιατί μας ΑΡΕΣΕΙ. τα οικονομικά/κοινωνικά κλπ επιχειρήματα είναι απόρροια του συστήματος που εφαρμόζεται και φυσικά όχι μόνο "προνόμοιο" του ποδοσφαίρου.
    Rock or Nothing

Junior Member

Ok, τωρα ξανακοίτα μια το τίτλο του θρέντ. Το θέμα δεν ειναι η παρακολούθηση ποδοσφαίρου, αλλα η στήριξη συγκεκριμένων ομαδών έναντι άλλων.

ok, τώρα ξαναδιάβασε όλο το thread και κάπου θα βρεις γραμμένο το ακόλουθο:
    Quote Originally Posted by Raven Lord View Post
    δεν ξέρω αν έχεις σκεφτεί την παρακάτω πιθανότητα:
    - μας αρέσει το ποδόσφαιρο (μπάσκετ, βόλει ... βάλε όποιο σπορ θες) ως θέαμα και άθλημα και το οπαδιλίκι συνεισφέρει στη μεγαλύτερη απόλαυση του θεάματος.
    Rock or Nothing

Junior Member

Quote Originally Posted by Mitsmann View Post
    ειναι κατι σαν "ζωντανος οργανισμος" που συμβαινει παρα τις ιδιες ας πουμε οδηγιες με απειροστους συνδυασμους, καταληγοντας πολλες φορες σε κατι που "δεν εχεις ξαναδει". Σαν να παιζει μια μπαντα που γουσταρεις ενα κομματι που σε καυλωνει με 1000 διαφορετικους (εστω και κατα λιγο) τροπους.
    Αυτό στη πραγματικότητα είναι πολύ ενδιαφέρον. Κάτι αντίστοιχο γίνεται και σε τέχνες όπου λειτουργούν ομαδικά, πχ τζάζ και θέατρο. Με αυτό το τρόπο όμως θα ήταν πολύ πιο σοβαρό να παρακολουθείς πολλές και διάφορες ομάδες για το πώς παίζουν αναμεταξύ τους οι παίκτες και εναντίων άλλων. Δε δικαιολογεί το να στηρίζεις μία ομάδα και να κράζεις όλες τις υπόλοιπες. Θα σκάσεις και θα μου πείς οτι απο τη φύση του είναι ανταγωνιστικό το άθλημα. Και θα σκάσω εγώ να σου πω γουστάρεις δηλαδή να γαμάς με κσένα αρχίδια? Να ζεις.. βικαριουσλυ?

Το είδα αυτό που είπες φίλε ρέιβενλορντ, το θέμα είναι οτι στο προηγούμενο σου ποστ επανέλαβες πράγματα που είναι άσχετα με το θέμα του θρέντ, και απο την άλλη όσο και να συνεισφέρει στη φάση, σίγουρα δεν είναι τόσο σημαντικό ώστε να ακυρώνει οτιδήποτε είπε ο ubu. Η και εγώ. Παραμένει ανοησία. Χαζό. Πως το λένε. Απο την άλλη, σκασίλα μου κιόλα, απλά να δεν έχετε διαφορα με τον φαν μεγκατσανελ.

γκεστάλ nothingman's Avatar

λολ, με ποια λογική αυτό;

έντιτ: αυτό του ρέιβεν για το οπαδιλίκι και την απόλαυση του θεάματος.
    ~
    "Why didn't it kill him?" she said.
    "Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
    ~

Senior Member warlord mkII's Avatar

υποστηριζω chivas
    Warriors rise from the grave
    Longships sailing The Wave
    Bloodshed on every shore
    Friction massing from war

Senior Member freak brother's Avatar

cleyton?
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry