Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 100

Thread: mai xaiskoul pleilist

Anti-Hero Reject's Avatar

1990-94,ατελείωτο λίωσιμο στο Mtv και βιντεοκλιπ το ενα πίσω απο το αλλο.όλο αυτο το μπρεηνγουοσινγκ ειχε συντομα αποτελέσματα.

Γυμνασιο
    Nirvana-nevermind
    The clash-london calling
    Red hot chilli peppers-blood,sugar,sex,magic
    The cure-boys dont cry(η μεγαλυτερη λατρεια δισκος τοτε)
    Soundgarden-superunknown
    Guns n roses-use your illusion
    dexys midnight runners
    madness
    michael jackson
    INXS

ενδιάμεσα
    Ναυτια
    Βανδαλουπ
    πισσα και πουπουλα
    (ολα λογω ραδιο ουτοπια)

Λύκειο...
    Dead Kennedys-fresh fruits
    Misfits-Walk among us
    Dri-άπαντα με πιο μεγαλη αγάπη το dealing with it
    Discharge-Never again/hear nothing
    Doom-war crimes
    Agnostic Front-Cause for alarm(μαλλον ο δισκος που αγαπησα περισσοτερο απο οτιδηποτε στο Λυκειο)
    Sod-speak english or die
    Cro mags-age of quarrel
    GBh-city baby attacked by rats
    Suicidal tendencies-s/t
    Possessed-7 churches
    Nuclear assault-game over
    Bathory-s/t

Επίσης ακόμα θυμάμαι το rollin Under στην Σωκράτους,δίπλα στο πατρικό μου...καθε βδομαδα εκει,να αγοραζω παμφθηνους δίσκους απο Dead Kennedys,Circle Jerks,Bad religion...και να προσπαθει να μου δωσει ο φουκαρας να ακουσω Wipers,Joy division,The Sound και εμενα να μην μου αρεσουν, "δεν ηταν αρκετα γρηγοροι"

ξαδερφος την μύηση.
    ρουχα?μπλουζες sod,dri,agnostic front,suicidal tendencies.σταρακια ή σταν σμιθ.τζην.

α ναι.όλο το σχολείο άκουγε Τechno ή Eurodance.παρόλο που εγω δεν άκουγα,μπορω να πω πως μου άρεσε η ολη φάση.είχαμε και εναν μοναχικο μανογουορα,αμε."ελληνικα" δεν άκουγε ΚΑΝΕΙΣ.τωρα στα σχολεια με το ζορι να βρεις κανεναν που να ακουει "ροκ".
    Last edited by Reject; 25-10-2010 at 18:37.
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

Vic Ford Prefect's Avatar

Quote Originally Posted by Rwxamhs View Post
    Να υποθεσω οτι σε μυησε μεγαλος αδερφος;
    Ε, προφανώς. Και ξάδερφος.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

raz smash Abruzzi's Avatar

ξεπερναμε δημοτικο (alice cooper,scorpions,bon jovi και σια) και γυμνασιο (οπου σχεδον μονοπωλησαν οι nirvana) και αφου μιλαμε για λυκειο δλδ 96-98 η φαση ηταν καπως ετσι...

(τα κομματια μου ηρθαν εντελως random στο κεφαλι,το πραγματικο playlist θελει server ολοκληρο)

part 1:
    nirvana - come as you are
    offspring - bad habbit
    soundgarden - black hole sun
    guns n roses - november rain
    τρυπες - αμνησια

στο part 2 αρχισαν τα hammers,οι βολτες στα δισκαδικα της ακαδημιας και τα live στο ροδον,οποτε:

grave digger - rebellion
    metallica - harvester of sorrow
    gamma ray - rebellion in dreamland
    death - flesh and the power it holds
    hammerfall - the dragon lies bleeding

μετα το λυκειο βεβαια ειδαμε τα home video των pantera και καταστραφηκε η ζωη μας.

p.s. ξαδερφος εκανε την αρχη (ζημια) και εδω

Ράμπο του ΣΔΟΕ stam and the witches's Avatar

Καταρχήν δεν πολυκατάλαβα ποτέ γιατί παράτησα τα Limp Bizkit, Korn και λοιπά βερμουδάτα, που ήταν σοβαρότατη και γκρουβάτη μουσική για παιδί γυμνασίου και ασχολήθηκα με το μέταλ. Κάπως στο μυαλό μου μού σκαγε ως πιο άγριο, πιο extreme, πιο σφιχτό δερμάτινο, καρφιά, καραφλοκοτσίδες, γυναικεία φωνητικά για τους ευαίσθητους, παραγωγές γαριδάκι, στίχοι επιπέδου Ιατρόπουλου κλπ. Το ταξίδι μου στο παραδοσιακό και mainstream μέταλ ευτυχώς κράτησε λίγο. Οι δίσκοι-τομή σε αυτή την περίοδο για μένα ήταν:

Dimmu Borgir - Puritanical Euphoric Misanthropia, όταν βγήκε, μετά από κριτική Metal Invader (η παρακμή σε τυπωμένο χαρτί). Ο δίσκος ήταν μαλακιάρα άρα δεν πιάνεται, highlight όμως η προσπάθεια να κρύψω το σατανικό box-set από τους γονείς μου γυρνώντας από το metropolis.
    Slipknot - Slipknot. Αυτό ακόμα πιστεύω ότι έχει κομμάτια που γαμάνε, το Sic το παίζαμε στο σχολείο λάιβ 4-5 χρόνια αργότερα με την ίδια λύσσα.
    Iced Earth - Horror Show, μετά από πύρινη γραμμή Rock City για κριτική στο Metal Hammer. Μου ψιλοάλλαξε τη ζωή ο δίσκος, τότε έγινα επίσημα κάγκουρας και αγάπησα το διπέταλο.
    Judas Priest - Τα πάντα. Δεν ξέρω γιατί, ακόμα τους θεωρώ αγαπημένη μπάντα, πρέπει να το κοιτάξω.
    Opeth - Blackwater Park, ο δίσκος της τριήμερης της 3ης γυμνασίου στη Λεπτοκαρυά Πιερίας.
    Άπειρα μεταλ cd διαφόρων ειδών, πολύ πεταμένο χρήμα γενικά. Κάπου 3η γυμνασίου μπήκαν στη ζωή μου οι The Haunted (και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα οι At The Gates) και εθίστηκα στη μαγεία του skunkbeat. Καπάκια σκάσαν οι Bolt Thrower, με διαφορά η αγαπημένη μου μεταλ μπάντα και ίσως και πιο συναισθηματικά σημαντική γενικά.
    2 δίσκοι προπομπός για ένα ταξίδι που ακόμα συνεχίζεται:
    Spiritual Beggars - Ad Astra
    Queens of the Stone Age - Songs for the Deaf

Μπαίνουμε λύκειο πλέον δυναμικά. Έχουμε ανακαλύψει και τη Relapse και γενικά η φάση είναι ψάξιμο.
    Nile - In Their Darkened Shrines
    Cryptopsy - None So Vile
    και τέτοια υπερμπρούταλ.

2 δίσκοι που άλλαξαν τα πάντα:
    Kyuss - Blues for the Red Sun
    Sisters - First and Last and Always
    και
    Isis - Oceanic
    Ved Buens Ende - Written In Waters
    Reverend Bizarre - In The Rectory Of The Bizarre Reverend
    W I T C H C R A F T - Witchcraft
    Jesu - Jesu
    Pelican - Australasia
    Earth - Hex
    SunnO))) - Black One
    Virus - Carheart

και λοιπά κοσμογονικά χισπστεριλίκια το μακρινό 2005-2006, που είχαμε την τύχη να είμαστε στην καλύτερη ηλικία για να ζήσουμε (πάντα μου φαινόταν χαζό να περάσεις μία ενηλικίωση με καταστάσεις εκτός τόπου και χρόνου).

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by stam and the witches View Post
    και δικός μου αγαπημένος από Σίστερς .... ίσως επειδή είμαι με τον Χάσεϊ φανατικά

Ράμπο του ΣΔΟΕ stam and the witches's Avatar

Ο δικός μου αγαπημένος είναι το Floodland, απλά το άλλο έτυχε να το ακούσω πρώτο Αν και γενικά είναι άλλη μουσική ο καθένας οπότε δεν τίθεται σύγκριση.

High on Life VirusXI's Avatar

καταρχήν η εποχή brandon & co ήταν η εποχή εκστασίεκστανό και λοιπής επικότητας, μαζί με γκανζ εν ρόουζες και νιρβάναζ. δημοτικό δηλαδή. αν τα συνδυάζω σωστά δλδ, γιατί η μνήμη δε τραβάει καλά.

γυμνάσιο: οι μεγάλες ανακαλύψεις και αλλαγές. άπειρες κακογραμμένες κασσέτες (σε tdk τα αγαπημένα, σε raks τα υπόλοιπα, original τα υπεραγαπημένα), βινύλλια όταν έπαιζαν λεφτά (πρώτο βινύλιο έβερ το ride the lightning). κάπου προς τα τέλη άρχισαν και τα σιντιά. επικές παραγγελίες αντικαταβολή από rock city και περίεργους τύπους στις αγγελίες του hammer (πχ ο μετέπειτα no remorse) και αναμονή σε αναμμένα κάρβουνα μέχρι να φτάσουν στα χέρια μας. η παρέα το έψαχνε αρκετά προς κάθε κατεύθυνση και η μεταλλική αλληλεγγύη μοίραζε τις γνώσεις απ'όλους σε όλους... οπότε εκτός από Maiden, Metallica, Paradise Lost, Skyclad, Slayer και πολλά τέτοια 'γνωστά' ακούγαμε πσαγμένες - για τα δεδομένα μας πάντα - θρασιές (sodom, kreator, hallows eve, dark angel, holy terror), ατμοσφαιρικούρες (δε θυμάμαι κάτι για highlight, tiamat;), χεβι&παουερμεταλλιές (manilla road, sanctuary, blind guardian). επίσης μυηθήκαμε στα 2 πρώτα Solitude Aeturnus και στους Candlemass αλλά και στους My Dying Bride. Τώρα που το σκέφτομαι, στη 3η γυμνασίου άλλαξε ο κόσμος όλος.
    Λύκειο όλα τα υπόλοιπα, αρκεί να χαν "metal" δίπλα.

Βαριέμαι ΠΟΛΥ σήμερα στη δουλειά.

■■

Αγκαλίτσας Dr.Gonzo's Avatar

Μικρή ιστορία από το 1995:
    Ο ξάδερφος Φρα έχει στην τσέπη χιλιάρικα (δύο;...) και λέει: Πάμε στο δισκάδικο στην πλατεία να αγοράσω γνήσια κασέτα.
    Σημείωση: Οι γονείς μας ακούγανε μόνο Ηπειρώτικα, Καζαντζίδη και μπάλα οπότε διαθέταμε μόνο ραδιοκασετόφωνα.
    Σκάμε στο δισκάδικο 2x2m και κοιτάμε τις κασέτες. Ο Φρα λέει: Θα πάρω το Σπαγκέτι Ίνσεκτς (Spaghetti Incident), μου είπε ο τάδες ότι αυτό είναι το καλό.
    Εγώ έχω εν τω μεταξύ κοζάρει το ...and Justice For All.
    Ξα, του λέω, αύτο έδω το άλμπουμ έχει μέσα το "One", που έχουμε δει στην τηλεόραση.
    *Για κάποιο λόγο, το MTV που τότε πιάναμε, είχε παίξει ουκ ολίγες φόρες το παραπάνω τραγούδι...
    Ο Φρα είναι σε πλέον σε δίλλημα, αλλά αφού τον ψήνω περίτεχνα, αγοράζει το Justice.
    Το ακούει λίγο, μου το δίνει, το ακούω λίγο (μου φαινόταν πολύ... δύσκολο...), την άλλη χρονιά το δανείζουμε για ένα έτος στον Ρεμάλη (fact) από τα Αγγλικά, και αρχίζω να το ξανακούω.
    Πήγαινα πλέον πρώτη Λυκείου και άρχισα να μακραίνω το μαλλί...

...the water had entered the avlaki....

Quote Originally Posted by VirusXI View Post
    Βαριέμαι ΠΟΛΥ σήμερα στη δουλειά.

Deafening, painstaking, BB King

Senior Member freak brother's Avatar

ακουγα

smash - offspring
    nirvana -nevermind
    metallica - kill em all
    τρυπες
    και το πρωτο μου cd ηταν το ride the lighting και δευτερο το deliver us των warlord

μετα ακουγα και παντερα που μου τους εμαθε ο

Spoiler

μετα αρχισα να ακουω και λιγο γκοθ και λιγο πανκ και λιγο χαντκορ και λιγο ντεθ μεταλ και πηγαινα χωρις ανασα και νταρκ σαν και ριμπαουντ και σε κατι καταληψεις στους αγιους αναργυρους να ακουσω ωχρα και σμερνα... και γενικα εγινα ο οτιναναι που ειμαι τωρα που ακουωα τα ιδια και λιγο στονερ και λιγο ποστ και αχταρμας.
    Last edited by freak brother; 27-10-2010 at 06:42.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Senior Member freak brother's Avatar

Quote Originally Posted by KoiliaSamprela View Post
    Quote Originally Posted by stam and the witches View Post
    και δικός μου αγαπημένος από Σίστερς .... ίσως επειδή είμαι με τον Χάσεϊ φανατικά

και μενα , μαριαν και τα ρεστα.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Practice What You Preach GuardianOfIvorytower's Avatar

Γυμνάσιο (91-94) τα υπερκλασικά Maiden, Manowar, Metallica, προς λύκειο επίσης κλασικούρες Priest, Sabbath, Accept, Megadeth, ε καταλαβαίνετε τη συνέχεια...
    My Mission will save the World.
    But I'm still chasing time.
    Vanity...definitely my favourite sin.

μπε το μαύρο πρόβατο Coroner's Avatar

Γυμνάσιο:

- MANOWAR, Metallica, Sepultura, Slayer, Septic Flesh, Nightfall, My Dying Bride, Candlemass, Anathema, Obituary, Morbid Angel, Guns 'n' Roses, Pantera, Tρύπες

Λύκειο:

- MANOWAR, Metallica, Maiden, Sepultura, Slayer, Death, Coroner, Dream Theater, Savatage, My Dying Bride, Candlemass, Septic Flesh, Morbid Angel, Psychotic Waltz, Megadeth, Helloween, Blind Guardian, Angra, Mekong Delta, Carcass, Emperor

και τα πάντα όλα ναουμ, αρκεί να ήταν ΜΟΝΟ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ heavy metal.
    Last edited by Coroner; 28-10-2010 at 12:25.
    ...when worms are granted wings, angels have to crawl...

Παπαράκο ξέχασες Paradise Lost που μου είχες γράψει κασσετούλα 1η λυκείου το Icon το υπερκόλλημα!
    ....went away with my fathers, to gather the fallen.
    To return with the wisdom of the kings....
    Let me dream. (Let the jewels gleam.)
    Let the fallen hear:
    "It never rains around here."
    The sand smothered on my chest....
    Was music choir...

ρεταλι BURNIN AMBITION's Avatar

thumamai dakru koromhlo pou oi maiden kanan thn teleutaia tous sunaulia sto donnington kai egw phgaina pentahmerh...skata

ennpoeotao balls to picasso, blind guardian imaginations running wild oti eixe vgei mexri tote
    grave digger to klassiko
    manowar mexri triumph nomizw eixe vgei, ola eidika sign of the hammer
    akouga p;olu attack, megalh mpantara
    lizzy borden discography
    bathory hammerheart twilight kai de return gia porwseis
    exodus periergws(den eimai thrasher)
    liwsimo me set the world on fire

rage kavles me missing link kai ta 2 epomena pwpwpw
    vouties apo ta vraxia sto mple limanaki kai tis marikes fwnazontas blackened is the end opote nai metallica prin ginoun aderfes
    maiden den anaferw einai autonohto oti ixera olous tous stixous apexw
    priest megalhj porwsi opws kai me candlemass ta apanta
    sigkinhsh me countdown to extinction
    kavles me non serviam kai thou art lord to prwto
    porwsi me vinulio pou anaferei "i brush my teeth in yellow spit" (opoios einai magas tha katalavei se poion terastio disko anaferomai)
    a kai ennoeitai savatage me polu klama pou sas malakas to 96 de tous eida giati den eixa fraga kathws phga maiden gamw to psitaki
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.

ρεταλι BURNIN AMBITION's Avatar

a kai opws eipe kai o apopanw pou pame xwris icon kai draconian times?
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.