Quote Originally Posted by cybernaut View Post
Σε προσωπικο επιπεδο ρε dragonlord -ενω δεν με γνωριζεις- κανεις λογικα αλματα κ φτανεις σε ακυρα συμπερασματα. Εχω υπερασπιστει μαυρο παιδι σε παλαιοτερες φασεις με αποτελεσμα να φαω κ γω ξυλο, κανω πολυ παρεα με δυο συγκεκριμενα παιδια που ειναι απο την Αλβανια, προσκυναω Rosa Luxenburg k Μαρξ και alla polla, sou φαινονται φασιστικα ολα αυτα?
Ένα γεια τό'χαμε πει νομίζω στους μάστοντον κάποτε, αλλά δεν έχει σημασία. Σοβαρά δε στα λέω με κακία, είπα ήδη ότι το φασίστας ήταν υπερβολή ΑΛΛΑ ακόμα να μου απαντήσεις ΓΙΑΤΙ έχει σημασία για σένα αν μιλάμε την αρχαιότερη γλώσσα στον πλανήτη, αν ανακαλύψαμε την αμερική πρώτοι (κάποιος πρόγονός μας καλύτερα), αν οι αρχαίοι είχαν γουοκι τοκι και αιπαντ.
Και δε σου είπε κανείς ότι είσαι αρχίδι, αλλά μπαίνεις σε μαλακισμένα μονοπάτια σκέψης. Πάντως και ο χίτλερ χορτοφάγος ήταν! Και το ότι κάνεις παρέα με αλβανούς τη στιγμή που στο πίσω μέρος του μυαλού σου διαχωρίζεις τον εαυτό σου από αυτούς επειδή "μιλάς την αρχαιότερη γλώσσα του κόσμου" είναι μαλακία. Και όλοι έχουμε διάφορα τέτοια σκατά στο κεφάλι μας και πρώτος (ή δεύτερος, κάπου εκεί) από όλους εγώ, αλλά καταλαβαίνω ότι είναι σκατά και πρέπει να προσπαθήσω να μη σκέφτομαι έτσι. Εσύ προσπαθείς να τα εκλογικεύσεις και να τα νομιμοποιήσεις. Ε νομίζω ότι κάνεις μαλακία και θα χαζέψεις και ότι ναι, ο λιακόπουλος είναι εντελώς γραφικός και αν δεν το καταλαβαίνεις δεν μπορώ να στο εξηγήσω, είναι σα να προσπαθείς να αποδείξεις ότι τα μπλουζάκια I LOVE IERAPETRA είναι κιτς σε κάποιον που τα φοράει.