Page 21 of 44 FirstFirst ... 11192021222331 ... LastLast
Results 301 to 315 of 650

Thread: Περί Δημοκρατίας

Spammity Spam rat_poison's Avatar

ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΙ!

Έντιτ: Κάτσε γιατί τώρα το είδα: ΕΜΕΝΑ είπες ΑΡΙΣΤΕΡΟ ρε;;;;;;
    Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;

σεξιστής cybernaut's Avatar

Quote Originally Posted by Deggial View Post
    Όλα αυτά για τους Εβραίους δεν ήταν για να δείξουμε πόσο γαμάτοι είναι και τι ψαγμένες φατσούλες έχουνε. Ήταν απάντηση στον έμμεσο ισχυρισμό του cybernaut για την έλλειψη έργου από τους Εβραίους.
    φυσικα κ καμμια σχεση.. δεν ισχυριστηκα ποτε κατι τετοιο. εχω πει 6667 φορες πως το κολλημα μου ειναι ειναι στις ιδεες που αντιπροσωπευουν αυτες οι δυο κοσμοθεωριες, ο μεν θελει την γνωση θαμμενη κ για λιγους, δολοφονει την Υπατία την Αλεξανδρινή και καιει κ βαζανιζει, εξαπολυει σταυροφοριες κλπ, ο δε ελληνικος θελει την γνωση να ανηκει σε ολους, ακομα κ στους σωστους εβραιους, με συνεχη ερευνα κ ψαξιμο σε ολους τους τομεις. αλλα βαζετε ταμπελες 'φασιστας', 'αρχαιολατρης', αφου κ οι 'αλλοι' λενε τις ιδιες μαλακιες κ ο cybernaut τις ιδιες μαλακιες υποστηριζει.
    Einai apla ενα κολλημα στις συγχρονες κοινωνιες που προφανως καποιους έβραιους' εξυπηρετει, παλαιοτερα (στα αρχαια χρονια δηλαδη) δεν υπηρχαν τετοιου ειδους ταμπελες κ οι ανθρωποι δεν μπαιναν αυτοματα μεσα σε μια ομαδα. Λαγαν απλα την αποψη τους χωρις να κατηγοριοποιουνται αυτοματως.
    Σε προσωπικο επιπεδο ρε dragonlord -ενω δεν με γνωριζεις- κανεις λογικα αλματα κ φτανεις σε ακυρα συμπερασματα. Εχω υπερασπιστει μαυρο παιδι σε παλαιοτερες φασεις με αποτελεσμα να φαω κ γω ξυλο, κανω πολυ παρεα με δυο συγκεκριμενα παιδια που ειναι απο την Αλβανια, προσκυναω Rosa Luxenburg k Μαρξ και alla polla, sou φαινονται φασιστικα ολα αυτα?
    "I am Ubik. Before the universe was, I am. I made the suns. I made the worlds. I created the lives and the places they inhabit; I move them here, I put them there. They go as I say, then do as I tell them. I am the word and my name is never spoken, the name which no one knows. I am called Ubik, but that is not my name. I am. I shall always be."

www.monolith.gr

Quote Originally Posted by cybernaut View Post
    Σε προσωπικο επιπεδο ρε dragonlord -ενω δεν με γνωριζεις- κανεις λογικα αλματα κ φτανεις σε ακυρα συμπερασματα. Εχω υπερασπιστει μαυρο παιδι σε παλαιοτερες φασεις με αποτελεσμα να φαω κ γω ξυλο, κανω πολυ παρεα με δυο συγκεκριμενα παιδια που ειναι απο την Αλβανια, προσκυναω Rosa Luxenburg k Μαρξ και alla polla, sou φαινονται φασιστικα ολα αυτα?
    Ένα γεια τό'χαμε πει νομίζω στους μάστοντον κάποτε, αλλά δεν έχει σημασία. Σοβαρά δε στα λέω με κακία, είπα ήδη ότι το φασίστας ήταν υπερβολή ΑΛΛΑ ακόμα να μου απαντήσεις ΓΙΑΤΙ έχει σημασία για σένα αν μιλάμε την αρχαιότερη γλώσσα στον πλανήτη, αν ανακαλύψαμε την αμερική πρώτοι (κάποιος πρόγονός μας καλύτερα), αν οι αρχαίοι είχαν γουοκι τοκι και αιπαντ.
    Και δε σου είπε κανείς ότι είσαι αρχίδι, αλλά μπαίνεις σε μαλακισμένα μονοπάτια σκέψης. Πάντως και ο χίτλερ χορτοφάγος ήταν! Και το ότι κάνεις παρέα με αλβανούς τη στιγμή που στο πίσω μέρος του μυαλού σου διαχωρίζεις τον εαυτό σου από αυτούς επειδή "μιλάς την αρχαιότερη γλώσσα του κόσμου" είναι μαλακία. Και όλοι έχουμε διάφορα τέτοια σκατά στο κεφάλι μας και πρώτος (ή δεύτερος, κάπου εκεί) από όλους εγώ, αλλά καταλαβαίνω ότι είναι σκατά και πρέπει να προσπαθήσω να μη σκέφτομαι έτσι. Εσύ προσπαθείς να τα εκλογικεύσεις και να τα νομιμοποιήσεις. Ε νομίζω ότι κάνεις μαλακία και θα χαζέψεις και ότι ναι, ο λιακόπουλος είναι εντελώς γραφικός και αν δεν το καταλαβαίνεις δεν μπορώ να στο εξηγήσω, είναι σα να προσπαθείς να αποδείξεις ότι τα μπλουζάκια I LOVE IERAPETRA είναι κιτς σε κάποιον που τα φοράει.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Spider Jerusalem Deggial's Avatar

Όλα αυτά για τους Εβραίους δεν ήταν για να δείξουμε πόσο γαμάτοι είναι και τι ψαγμένες φατσούλες έχουνε. Ήταν απάντηση στον έμμεσο ισχυρισμό του cybernaut για την έλλειψη έργου από τους Εβραίους.
    φυσικα κ καμμια σχεση.. δεν ισχυριστηκα ποτε κατι τετοιο. εχω πει 6667 φορες πως το κολλημα μου ειναι ειναι στις ιδεες που αντιπροσωπευουν αυτες οι δυο κοσμοθεωριες, ο μεν θελει την γνωση θαμμενη κ για λιγους, δολοφονει την Υπατία την Αλεξανδρινή και καιει κ βαζανιζει, εξαπολυει σταυροφοριες κλπ, ο δε ελληνικος θελει την γνωση να ανηκει σε ολους, ακομα κ στους σωστους εβραιους, με συνεχη ερευνα κ ψαξιμο σε ολους τους τομεις.
    Δύο κοσμοθεωρίες που δεν έχουν σχέση με κανέναν από τους δύο λαούς, για τους λόγους που έχουν εξηγηθεί εδώ και τόσες σελίδες. Εφόσον επιμένεις αφ' ενός σε μία ιστορική περιγραφή της αρχαίας Ελλάδας που στερείται επιστημονικής τεκμηρίωσης, κι αφ' ετέρου αποδίδεις στερεοτυπικά χαρακτηρισμούς σε έθνη, οι χαρακτηρισμοί αρχαιολάτρης και εθνικιστής είναι απολύτως δικαιολογημένοι.

Ειδικά ο πρώτος. Ως τώρα, έχεις αναφέρει:
    - ότι η σκέψη του ανθρώπου δεν εξελίχθηκε πέραν της αρχαίας ελληνικής εποχής (αποδίδοντας της χαρακτηριστικά που είναι νεωτερισμοί).
    - ότι είχαν ανώτερο ηθικό υπόβαθρο (προφανώς αγνωόντας τους σκλάβους, τα δικαιώματα των γυναικών, τους πολέμους, την οικονομική εξουσίας της αρχαίας Αθήνας, κλπ).
    - ότι πρέπει να επιστρέψουμε στην αρχαία ελληνική παιδεία (αγνωόντας ότι μόνο τα ανώτερα οικονομικά στρώματα είχαν πρόσβαση σε γνώση που ξεπερνούσε την γραφή, ανάγνωση και την τέχνη του πατέρα τους).
    - πως οι αρχαίοι Έλληνες εισήγαγαν την έννοια της επιστήμης (αγνωόντας την διαφορά με την σύγχρονη έννοια και την σύγχρονη επιστημονική μεθοδολογία και αγνωόντας την μελέτη του φυσικού κόσμου από Βαβυλώνιους και Αιγύπτιους).
    - την αρχαία ελληνική γλώσσα ως επίσημα αρχαιότερη (αγνωόντας ότι τα σανσκριτικά και τα κινέζικα είναι οι παλαιότερες και εν χρήση γλώσσες).
    - ότι ο Θησέας ανακάλυψε την Αμερική (αγνωόντας ότι πρόκειται για μυθικό πρόσωπο).
    No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.

Ράμπο του ΣΔΟΕ stam and the witches's Avatar

Οι Βίκινγκς ανακάλυψαν την Αμερική πρώτοι, FACT. Απλά δεν τους ένοιαξε όπως φαίνεται.

Senior Member

ο δε ελληνικος θελει την γνωση να ανηκει σε ολους, ακομα κ στους σωστους εβραιους, με συνεχη ερευνα κ ψαξιμο σε ολους τους τομεις.
    LOL.

Τόνισα το ενδιαφέρον του πράγματος.

Οι αρχαίοι Έλληνες, με πρωτεργάτη τον Ευκλείδη, κατέστρεψαν όλες τις επιστήμες ξεκινώντας με τα μαθηματικά, επέβαλαν την αξιωματική μέθοδο και τελικά οδήγησαν τον Cantor να πιστεύει πως υπάρχει πραγματικό άπειρο (που προέρχεται από το Θεό) και μαζί του τη σχολή Bourbaki, αυτά τα φασιστάκια της επιστήμης που συστηματικά πουλάνε την εικόνα πως οι επιστήμες είναι για λίγους και καλούς.

Μετά βέβαια ήρθε ο κύριος Turing με τη παρέα του (Kleene, Church, von Neumann) και τους γάμησαν τα κωλαράκια, επαναφέροντας τις ευρετικές μεθόδους στο προσκήνιο με τη χρήση υπολογιστών, θέτοντας τις βάσεις για την επίλυση προβλημάτων που και άπειρο χρόνο να είχαν (pardon my french) δε θα μπορούσαν ποτέ να το λύσουν οι φασίστες χωρίς υπολογιστές.

tl;dr

Οι αρχαίοι Έλληνες ρουφάνε το καβλί του Turing.

Senior Member

tl;dr
    εισαι computer freak!
    It happens sometimes. People just explode. Natural causes.
    Quote Originally Posted by enitharmon View Post
    Ρωχάμη, το debian είναι για ΓΥΝΑΙΚΕΣ;

Dragonlord, ναι ρε, θυμαμαι, κ μου εισαι κ πολυ συμπαθης, μιλάω για το αν γνωριζεις το ποιόν μου ωστε να με χαρακτηρισεις ετσι, οκ το πηρες πισω αλλα δεν τρεχει κ τπτ να με αποκαλεσεις οπως σου γουσταρει, λεξεις ειναι μονο στην τελικη κ απλα αντιπροσωπευουν τις εννοιες.
    Απο την μερια μου εχω δηλωσει πως δεν ανηκω πουθενα και δεν δηλωνω τιποτα. Ειμαι ο Ακης κ ειμαι καλα.
    Κανενας -ισμός δεν με αντιπροσωπευει πληρως.

Δύο κοσμοθεωρίες που δεν έχουν σχέση με κανέναν από τους δύο λαούς, για τους λόγους που έχουν εξηγηθεί εδώ και τόσες σελίδες. Εφόσον επιμένεις αφ' ενός σε μία ιστορική περιγραφή της αρχαίας Ελλάδας που στερείται επιστημονικής τεκμηρίωσης, κι αφ' ετέρου αποδίδεις στερεοτυπικά χαρακτηρισμούς σε έθνη, οι χαρακτηρισμοί αρχαιολάτρης και εθνικιστής είναι απολύτως δικαιολογημένοι.

Ειδικά ο πρώτος. Ως τώρα, έχεις αναφέρει:
    - ότι η σκέψη του ανθρώπου δεν εξελίχθηκε πέραν της αρχαίας ελληνικής εποχής
    Αυτο πιστευω, τι να κανουμε τωρα !
    - ότι είχαν ανώτερο ηθικό υπόβαθρο (προφανώς αγνωόντας τους σκλάβους, τα δικαιώματα των γυναικών, τους πολέμους, την οικονομική εξουσίας της αρχαίας Αθήνας, κλπ).
    Δεν αγνοω τιτποτα. ΟΛΑ αυτα υπαρχουν κ σημερα, σε μεγαλυτερο βαθμο μαλιστα, απλα με αλλο ονομα.. Επειδη ψηφιζουν οι γυναικες κατι εγινε (μεγαλο κακο κατ εμε αλλα αλλη κουβεντα αυτο). Νομιζεις πως δεν υπαρχουν σκλαβοι λοιπον σημερα ε, οικονομικη εξουσια κ τρομοκρατια δεν ασκει το αμερικα, ουτε πολεμοι γινονται (κ μαλιστα ανανδροι κ εντελως μαλκισμενοι με συγκεκριμενα συμφεροντα) Αν επιμενεις στο στρουθοκαμηλισμό σου, κανενα πρόβλημα με μενα.
    - ότι πρέπει να επιστρέψουμε στην αρχαία ελληνική παιδεία (αγνωόντας ότι μόνο τα ανώτερα οικονομικά στρώματα είχαν πρόσβαση σε γνώση που ξεπερνούσε την γραφή, ανάγνωση και την τέχνη του πατέρα τους).
    ισχυει οτι η απαντηση απο πανω.
    - πως οι αρχαίοι Έλληνες εισήγαγαν την έννοια της επιστήμης (αγνωόντας την διαφορά με την σύγχρονη έννοια και την σύγχρονη επιστημονική μεθοδολογία και αγνωόντας την μελέτη του φυσικού κόσμου από Βαβυλώνιους και Αιγύπτιους).
    εχω δει εκατομμυρια ντοκυμαντερ κ εχω διαβασει χιλιαδες βιβλια που λενε αυτο το πραμα, επιμενεις να κολλας στις λεξεις κ να παιζεις με αυτες.
    - την αρχαία ελληνική γλώσσα ως επίσημα αρχαιότερη (αγνωόντας ότι τα σανσκριτικά και τα κινέζικα είναι οι παλαιότερες και εν χρήση γλώσσες).
    Που θες να καταληξεις ? Δεν με νοιαζει να αποδειξω κατι, την αποψη μου λεω, αν δεν θες να ακολουθησεις, με γεια σου με χαρα σου .Τα κινεζικα τα ανεφερα, τα σανσκριτικα ειναι μεταγενεστερα, στην τελικη, πηγαινε μαθε κινεζικα κ μιλα αυτα αν τα ελληνικα δεν σου ειναι αρκετα. Το θεμα παλι ειναι πως η η ελληνικη γλωσσα ειναι ο ανωτερος κωδικας που εχει ευθευρεθει ποτε κ το ξερουν κ οι πετρες αλλα δεν κανει να το λεμε γιατι ειναι φασιστικο. Αυτο στην περιπτωση που εισαι ελληνας, αμα εισαι γαλλοιαπωνογερμανος εχεις το ελευθερο.
    - ότι ο Θησέας ανακάλυψε την Αμερική (αγνωόντας ότι πρόκειται για μυθικό πρόσωπο).
    Άντε παλι με την 'αγνοια'.. Γιατι δεν μπορεις να καταλαβεις πως εχω επιλεξει να πιστευω σε μερικα πραγματα, ετσι, χωρις να μου χρειαζονται επιστιμονικες αποδειξεις.. ειμαι κ μεγαλος οπαδος του φανταστικου. Όμως. τεραστιο θεμα κ αυτο, για μενα η ελληνικη μυθ-ιστορια ειναι κατι αναμεσα σε αυτες τις δυο εννοιες.. Πως να ειναι μυθικα προσωπα ο Ιασωνας ή ο Θησεας οταν υπαρχουν καταγραφες απο Πλουταρχο κ αλλους πολλους πως ο μεν πρωτος εκανε το πρωτο εξερευνητικο ταξιδι στην καταγεγραμμενη ιστορια,το ταξιδι των ταξιδιων, υπαρχουν πχ στην Γεωργια μεχρι σημερα εθιμα που εχουν τις ριζες τους στα βαθη των αιωνων, τιμουν αυτον, υπαρχουν πολεις που μιλανε ελλινικα, ολες οι τοποθεσιες που αναφερονται ειναι πραγματικες κλπ κλπ. Ο δε δευτερος ηταν ο ιδρυτης της εννοιας πολη-κρατος, ηταν αυτος που συννελαβε την ιδεα των κοινων νομων για ολους, το κοινο δικαστηριο, το κοινοφελες δικαιο, συνενωσε τους λαους της πειροχης που μεχρι τοτε κατεφευγαν στην βια για το παραμικρο.

Παιδια, ακουστε. Μπορειτε να με θεωρειτε φαντασιοπληκτο κ οτιδηποτε αλλο, οκ δικαιωμα μου και δικαιωμα σας, αλλα αντι να προσπαθησετε να read between the lines σε αυτα που λεω, και αντι να σας ενδιαφερει να προασπισουμε τον συμφερον της πατριδας μας, στην τελικη οχι για κανενα αλλο λογο αλλα επειδη εδω ζουμε, καθομαστε κ υπερασπιζομαστε εβραιους που σκοτωνουν πληρωματα ανθρωπιστικης βοηθειας κ πανυγηριζουν για αυτο και κινεζους που βαζουν τους μαυρους να τους κρατανε την ομπλρελα στην αφρικη κ τους πινουν το αιμα καθημερινα. Ε, ΓΤΠ !
    "I am Ubik. Before the universe was, I am. I made the suns. I made the worlds. I created the lives and the places they inhabit; I move them here, I put them there. They go as I say, then do as I tell them. I am the word and my name is never spoken, the name which no one knows. I am called Ubik, but that is not my name. I am. I shall always be."

www.monolith.gr

Senior Member

Ποια πατρίδα μας ρε μαλάκα... χαχαχαχα

Phoebus, το θέμα με το πραγματικό άπειρο όμως δεν έχει προεκτάσεις πέρα από τις...θεϊκές; Ούτε εμένα μου είναι εύκολο να το δεχτώ, αλλά θεωρείς πως είναι αμελητέο φιλοσοφικό σημείο;

Senior Member

Τώρα εσύ συγκρίνεις τον Ευκλείδη που γεννήθηκε το 323πχ. με τον Turing που γεννήθηκε το 1912μχ. Εντάξει, τότε επίσης οι αρχαίοι έλληνες ήταν πολύ μαλάκες γιατί φτιάχναν τριήρεις, ενώ οι αμερικανοί οι μάγκες φτιάχνουν αεροπλανοφόρα.
    Ίσως έχεις δίκιο σε αυτά που λες, αλλά τους αρχαίους έλληνες τους μνημονεύουμε μέχρι σήμερα γιατί ήταν πολύ μπροστά από την εποχή τους.

Senior Member

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Τώρα εσύ συγκρίνεις τον Ευκλείδη που γεννήθηκε το 323πχ. με τον Turing που γεννήθηκε το 1912μχ. Εντάξει, τότε επίσης οι αρχαίοι έλληνες ήταν πολύ μαλάκες γιατί φτιάχναν τριήρεις, ενώ οι αμερικανοί οι μάγκες φτιάχνουν αεροπλανοφόρα.
    Ίσως έχεις δίκιο σε αυτά που λες, αλλά τους αρχαίους έλληνες τους μνημονεύουμε μέχρι σήμερα γιατί ήταν πολύ μπροστά από την εποχή τους.
    Οτι ειπε!
    It happens sometimes. People just explode. Natural causes.
    Quote Originally Posted by enitharmon View Post
    Ρωχάμη, το debian είναι για ΓΥΝΑΙΚΕΣ;

All Is One.
    Eπιστημες, μαθηματικα, φιλοσοφια, ολες οι θεωριες. Κ η ιδια η εννοια του απειρου ειναι φιλοσοφια,μαθηματικα,φυσικη, ολα μαζι.
    Φοιβο εισαι εβραιος.+-

www.monolith.gr

Να σκεφτείτε όμως αν είναι "επίκαιροι" ή αν ήταν "μπροστά από την εποχή τους αλλά πίσω από σήμερα", να αποφασίστε, και να υποστηρίξετε την απόφασή σας με κάποια επιχειρήματα, αν αυτό είναι δυνατόν

Senior Member

Μίλησα ποτέ για φιλοσοφία;

Ωραία η φιλοσοφία αλλά δεν είναι επιστήμη.

Ξέρω ότι θα φάω άπειρες μούτζες αλλά έτσι είναι δυστυχώς