φυσικα κ καμμια σχεση.. δεν ισχυριστηκα ποτε κατι τετοιο. εχω πει 6667 φορες πως το κολλημα μου ειναι ειναι στις ιδεες που αντιπροσωπευουν αυτες οι δυο κοσμοθεωριες, ο μεν θελει την γνωση θαμμενη κ για λιγους, δολοφονει την Υπατία την Αλεξανδρινή και καιει κ βαζανιζει, εξαπολυει σταυροφοριες κλπ, ο δε ελληνικος θελει την γνωση να ανηκει σε ολους, ακομα κ στους σωστους εβραιους, με συνεχη ερευνα κ ψαξιμο σε ολους τους τομεις. αλλα βαζετε ταμπελες 'φασιστας', 'αρχαιολατρης', αφου κ οι 'αλλοι' λενε τις ιδιες μαλακιες κ ο cybernaut τις ιδιες μαλακιες υποστηριζει.
Einai apla ενα κολλημα στις συγχρονες κοινωνιες που προφανως καποιους έβραιους' εξυπηρετει, παλαιοτερα (στα αρχαια χρονια δηλαδη) δεν υπηρχαν τετοιου ειδους ταμπελες κ οι ανθρωποι δεν μπαιναν αυτοματα μεσα σε μια ομαδα. Λαγαν απλα την αποψη τους χωρις να κατηγοριοποιουνται αυτοματως.
Σε προσωπικο επιπεδο ρε dragonlord -ενω δεν με γνωριζεις- κανεις λογικα αλματα κ φτανεις σε ακυρα συμπερασματα. Εχω υπερασπιστει μαυρο παιδι σε παλαιοτερες φασεις με αποτελεσμα να φαω κ γω ξυλο, κανω πολυ παρεα με δυο συγκεκριμενα παιδια που ειναι απο την Αλβανια, προσκυναω Rosa Luxenburg k Μαρξ και alla polla, sou φαινονται φασιστικα ολα αυτα?