Quote Originally Posted by Deggial View Post
Όλα αυτά για τους Εβραίους δεν ήταν για να δείξουμε πόσο γαμάτοι είναι και τι ψαγμένες φατσούλες έχουνε. Ήταν απάντηση στον έμμεσο ισχυρισμό του cybernaut για την έλλειψη έργου από τους Εβραίους.
φυσικα κ καμμια σχεση.. δεν ισχυριστηκα ποτε κατι τετοιο. εχω πει 6667 φορες πως το κολλημα μου ειναι ειναι στις ιδεες που αντιπροσωπευουν αυτες οι δυο κοσμοθεωριες, ο μεν θελει την γνωση θαμμενη κ για λιγους, δολοφονει την Υπατία την Αλεξανδρινή και καιει κ βαζανιζει, εξαπολυει σταυροφοριες κλπ, ο δε ελληνικος θελει την γνωση να ανηκει σε ολους, ακομα κ στους σωστους εβραιους, με συνεχη ερευνα κ ψαξιμο σε ολους τους τομεις. αλλα βαζετε ταμπελες 'φασιστας', 'αρχαιολατρης', αφου κ οι 'αλλοι' λενε τις ιδιες μαλακιες κ ο cybernaut τις ιδιες μαλακιες υποστηριζει.
Einai apla ενα κολλημα στις συγχρονες κοινωνιες που προφανως καποιους έβραιους' εξυπηρετει, παλαιοτερα (στα αρχαια χρονια δηλαδη) δεν υπηρχαν τετοιου ειδους ταμπελες κ οι ανθρωποι δεν μπαιναν αυτοματα μεσα σε μια ομαδα. Λαγαν απλα την αποψη τους χωρις να κατηγοριοποιουνται αυτοματως.
Σε προσωπικο επιπεδο ρε dragonlord -ενω δεν με γνωριζεις- κανεις λογικα αλματα κ φτανεις σε ακυρα συμπερασματα. Εχω υπερασπιστει μαυρο παιδι σε παλαιοτερες φασεις με αποτελεσμα να φαω κ γω ξυλο, κανω πολυ παρεα με δυο συγκεκριμενα παιδια που ειναι απο την Αλβανια, προσκυναω Rosa Luxenburg k Μαρξ και alla polla, sou φαινονται φασιστικα ολα αυτα?