Είναι μια μαλακία και μισή. Όλα γύρω από το πανεπιστήμιο. Και οι φοιτητές που αντιγράφουν και προσπαθούν να το αιτιολογήσουν με ηλίθιους τρόπους είναι ηλίθιοι.

Και ναι. Σκατά στην εξεταστική. Και λευκές οι εξεταστικές και σαδιστικά μουνόπανα οι καθηγητές αφού μεγάλο μέρος αυτών την είδε έχω εξουσία και κόβω όποιον γουστάρω. Και διπλά σκατά στους κομματοποιημένους καθηγητές που περνάνε τα σκουπίδια χωρίς καν να παραβρεθούν στο χώρο που γίνεται η εξέταση του μαθήματος. Και όταν δεν είσαι σε μία παράταξη και πρέπει να παπαγαλίσεις 1000 σελίδες και να μην έχει περίοδο ο καθηγητής για να περάσεις το κωλομάθημα του ε ναι, σου γαμάει την ελευθερία. Και το κρίμα είναι ότι τις περισσότερες φορές, το κωλομάθημα του σου αρέσει απλά σε κάνει ο ίδιος ο καθηγητής να το μισήσεις γιατί δε ξέρει να το παραδώσει. Ή δε θέλει. Δε τον ενδιαφέρει ξέρωγω.

Μπήκα στο πανεπιστήμιο γιατί από τότε που γεννήθηκα υπήρχε μία τάση στο σπίτι να κάνουμε όλοι το "σωστό". Μέχρι το γυμνάσιο πχ πήγαινα και εκκλησία. fml.
Έτσι βάσει του "σωστού", μπήκα στο πανεπιστήμιο. Άμα ήξερα πόσοι μαλάκες ελιτιστές κομματόσκυλα μπάσταρδοι και ανοργασμικοί φασίστες κυκλοφορούν εκεί μέσα δε θα έκανα καν το κόπο. Θα τελείωνα το γυμνάσιο και θα πήγαινα σε μία τεχνική σχολή. Θα δούλευα σε κανα συνεργείο και κατά τις 4 το απόγευμα θα πήγαινα για καμιά μπύρα πριν πάω σπίτι να ξεβρωμίσω.

Το πτυχίο θέλω να μου το δώσουν στη φάση για τη ψυχή της μάνας.