Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
Δεν το ξέρω πολύ καλά, ξέρω άτομα που ψωλάρουν και αντιγράφουν, ξέρω άτομα που κατέχουν πράγματα και αντιγράφουν γιατί δε προλαβαίνουν να καλύψουν εξουθενωτικούς ρυθμούς και ξέρω ότι σχεδόν όλοι θεωρούν ότι το πρόβλημα δεν έγκειται στο πώς θα εξεταστείς.
E, βέβαια, αν αντιγράφεις δεν το θεωρείς πρόβλημα. Γενικώς το θέμα του θρεντ είναι η αντιγραφή, εσύ θες να μας πεις εκατό φορές να το εμπεδώσουμε ότι δεν είναι πρόβλημα, σου είναι αδιάφορο. ΟΚ.

Πόσω δε μάλλον ότι το πρόβλημα θα λυθεί με κατασταλτικές μεθόδους στην επιτήρηση όπως πρότεινες σε άλλη κουβέντα σε άλλο θρεντ.
Ναι, επιμένω ότι το πρόβλημα της αντιγραφής θα λυθεί με σωστή επιτήρηση από τα σωστά άτομα. Δεν νομίζω να υποστήριζα στο άλλο θρεντ ότι το πρόβλημα του ελληνικού πανεπιστημίου θα λυθεί απαγορεύοντας τα κινητά και τις τσάντες στις εξετάσεις, αυτό εσύ το παραλληλίζεις κάπως στο μυαλό σου, έχεις ξεφύγει κάπως λέω εγώ από το θέμα.

Πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι, είναι πολύ έξυπνο σα σκέψη δε λέω, δε λειτούργησε ποτέ σε κανένα χάρτη επίσης.
Πονάει κεφάλι λοιπόν λέω εγώ και το θρεντ γενικά στο θέμα της ακατάσχετης αντιγραφής ως πάγια κατάσταση, όλοι το κάνουν ρε, μην κάνεις την πάπια τώρα, μεταξύ μας, κλπ, άρα η λύση είναι πονάει κεφάλι-->στ'αρχίδια μας, πονάει όλος ο οργανισμός, γάμα το κεφάλι. Ή πονάει το κεφάλι, άσε το χέρι να πονάει, ποιος το χέζει το χέρι. Το να κόψεις την αντιγραφή πώς ισοδυναμεί με κόψιμο του κεφαλιού, εγώ πάντως δεν το κατάλαβα.