Ρε Ρωχαμη, δεν προσέθεσες τίποτα στα ηδη ειπωμενα.
Λούκι εγω δεν βλέπω, ουτε τρωω κουτοχορτο, δεν θα ψηφισω ποτε κανεναν απ αυτους , ούτε θα πάω σε καμιά συγκεντρωσή τους.
Φιλοι, γνωστοι μεχρι κ μερικοι συγγενείς, με εχουν ήδη 'κράξει' για μερικες απο τις 'προχωρημενες' αποψεις μου κ για το οτι επιμενω να βλεπω μερικα καλα στοιχεια απ όπου κ αν προέρχονται. Με την διαφορα πως αυτοι το κανουν απο αγαπη κ ενδιαφερον, κ εκει μπορεις να κανεις πολιτισμενη προφορικη κουβεντα, εξηγωντας συνεχως αν παρ-εξηγηθεις,
οχι οπως εδω που πρεπει να αποδεικνύεις συνεχως πως δεν εισαι ελεφαντας..

Anyway, το θεμα ειναι οτι όπως συμβαινει κ στις θρησκειες, θεωρώ πως ψηγματα αληθειας μπορεις να βρεις σε όλες τις πολιτικες ιδολογίες.
Με μπατσους εχω πλακωθει, στρατο εκανα 2 χρονια γιατι δεν σταματαγα να βρίζω τις μαλακισμένες αξίες κ αρχές του,
ειμαι εντελως πασιφιστης κ αντιμιλιταριστης κ τι να λεμε τωρα.. Δεν μπορω καν να επεκταθω πανω σε τετοια θεματα,
ούτε να περιαυτολογησω άλλο, απλά τα λεω αυτά διοτι αμα δεν με γνωριζει καποιος πολυ ευκολα μπορει να παρανοησει το γεγονος πως υποστηριζω εναν τυπο σαν τον Πλευρη.
Αλλά οχι πως αυτοματα σε βαζει σε μια κατηγορια το να διαβασεις/ακουσεις/συζητησεις με οποιον και ο,τι σου καυλωσει
κ να παρεις ο,τι γουσταρεις απο αυτα.

Αυτό που λεω ειναι πως ειναι η αλλη οψη του ιδιου νομισματος αποψεις οπως οι παρακάτω :
Δεν με νοιαζει το τυρι δεν με νοιαζει το ψωμι αρκει το παριζακι μου να ειναι ΜΑΤατζής
Θανατος στους Φασίστες
Πλέυρη θα σε βρούμε..
κλπ κλπ.

Εχουμε ο,τι μας αξιζει οποτε ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ κατι λαθος κανουμε