Page 361 of 562 FirstFirst ... 261311351359360361362363371411461 ... LastLast
Results 5,401 to 5,415 of 8424

Thread: PC & Games Offtopic thread

Spider Jerusalem Deggial's Avatar

Quote Originally Posted by Once_Emperor View Post
    Btw, deggial η κίνηση και τα scripted events είναι τόσο "φυσικά" όσο φαίνονται στα videos η είναι συνδυασμός real time actions με cutscenes ενδιάμεσα?
    Πριν μιάμιση ώρα το ξεκίνησα, αλλά ως τώρα δεν είχε κανένα cut scene. Ό,τι συμβαίνει, συμβαίνει ενώ παίζεις.
    No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

loituma.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

Quote Originally Posted by Deggial View Post
    Άρχισα το Amnesia: Dark Descent, από τους δημιουργούς των Penumbra. Ως τώρα φαίνεται πάρα πολύ καλό και έχει γαμάτη ατμόσφαιρα. Σχετικό review: http://www.adventuregamers.com/article/id,1206
    Ντάξει, παιχνιδάρα. Έχω παίξει γύρω στις 9 ώρες κι έχει ακόμα. Δεν έχει καμιά ιδιαίτερη δυσκολία, αλλά α) είναι πολύ πιο ώριμο από τα Penumbra, β) είναι πιο τρομακτικό από Dark Corners of the Earth.

ΥΓ. Επίσης, μου θύμισε ότι έχει να βγει ταινία τόσο τρομακτική όσο το παιχνίδι αυτό τουλάχιστον καμιά 20ετία.
    No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.

μπήκα στη μέση Shrinebuilder's Avatar

Το πισί μου δε ξέρει ελληνικά!
    αλαμπουρνέζικα σε ελληνικούς subs (ντάξει, με αγγλικούς βλέπω συνήθως, γι'αυτό δε με απασχολούσε τόσο καιρό), αλαμπουρνέζικα και σε ένα .txt που μου στείλανε μόλις. στους browsers όλα νορμάλ.
    και σε word και τέτοια μπορώ να γράφω ελληνικά. (αλλά φαντάζομαι αν μου στείλει κάποιος ένα doc, αλαμπουρνέζικα θα βγάζει)
    τι κάνω?
    But I'm a creep, I'm a squirtle.

τὸν Τᾶφο τὸν Πανάγιο στὸ Ἰσραῆλ γαμάω
    καὶ στῶν Ῥαββίνων τὰ ὄστὰ χούνω καὶ κατουρνάω

Quote Originally Posted by Shrinebuilder View Post
    Το πισί μου δε ξέρει ελληνικά!
    αλαμπουρνέζικα σε ελληνικούς subs (ντάξει, με αγγλικούς βλέπω συνήθως, γι'αυτό δε με απασχολούσε τόσο καιρό), αλαμπουρνέζικα και σε ένα .txt που μου στείλανε μόλις. στους browsers όλα νορμάλ.
    και σε word και τέτοια μπορώ να γράφω ελληνικά. (αλλά φαντάζομαι αν μου στείλει κάποιος ένα doc, αλαμπουρνέζικα θα βγάζει)
    τι κάνω?
    Λοιπόν, η φάση με τα ελληνικά είναι ότι υπάρχουν τρια διαφορετικά διαδεδομένα encodings: το ISO-8859-7, το UTF-8 (Unicode) και windows-1253 (που πλέον σπάνια να το συναντήσεις). Αυτό που συμβαίνει είναι ο media player που χρησιμοποιείς:
    α) είτε δεν υποστηρίζει UTF-8
    β) είτε δεν αντιλαμβάνεται ότι είναι ISO-8859-7 και το θεωρεί ISO-8859-1 (λατινικά, το default ISO encoding), γιατί δεν υπάρχει τρόπος να ξεχωρίσει τα ISO μεταξύ τους αν δεν το ρυμίσεις εσύ συγκεκριμένα.

Δε ξέρω αν υπάρχει κανά προγραμματάκι αποκλειστικά για να αλλάζει εncodings, αλλά οι text editors που χρησιμοποιούμε για προγραμματισμό κάνουν και τέτοια κόλπα.

Στο jEdit, η διαδικασία έχει ως εξής:
    α. Ανοίγεις το αρχείο. Εάν δεν φαίνονται σωστά τα ελληνικά, επιλέγεις File->Reload with Encoding και διαλέγεις την κωδικοποίηση του (λογικά iso-8859-7 ή UTF-, έως ότου δείχνει πλέον ελληνικά.
    β. Στο Utilities->Buffer Options μπορείς να αλλάξεις το encoding.

Το πιο πιθανό είναι τα αρχεία να βρίσκονται ήδη σε iso-8859-7 και να πρέπει να τα μετατρέψεις σε UTF-8.

Εκτός αυτού, ο media player ίσως να έχει κάπου επιλογή για το encoding των υποτίτλων, στην οποία περίπτωση διαλέγεις το σωστό encoding.

Τα ίδια προφανώς ισχύουν και για .txt αρχεία. Το Word δε μπερδεύεται γιατί τα .doc το ενημερώνουν για το encoding, δυνατότητα που δεν υπάρχει σε απλό κείμενο.

Λοιπόν, η φάση με τα ελληνικά είναι ότι υπάρχουν τρια διαφορετικά διαδεδομένα encodings: το ISO-8859-7, το UTF-8 (Unicode) και windows-1253 (που πλέον σπάνια να το συναντήσεις). Αυτό που συμβαίνει είναι ο media player που χρησιμοποιείς:
    α) είτε δεν υποστηρίζει UTF-8
    β) είτε δεν αντιλαμβάνεται ότι είναι ISO-8859-7 και το θεωρεί ISO-8859-1 (λατινικά, το default ISO encoding), γιατί δεν υπάρχει τρόπος να ξεχωρίσει τα ISO μεταξύ τους αν δεν το ρυμίσεις εσύ συγκεκριμένα.

Δε ξέρω αν υπάρχει κανά προγραμματάκι αποκλειστικά για να αλλάζει εncodings, αλλά οι text editors που χρησιμοποιούμε για προγραμματισμό κάνουν και τέτοια κόλπα.

Στο jEdit, η διαδικασία έχει ως εξής:
    α. Ανοίγεις το αρχείο. Εάν δεν φαίνονται σωστά τα ελληνικά, επιλέγεις File->Reload with Encoding και διαλέγεις την κωδικοποίηση του (λογικά iso-8859-7 ή UTF-, έως ότου δείχνει πλέον ελληνικά.
    β. Στο Utilities->Buffer Options μπορείς να αλλάξεις το encoding.

Το πιο πιθανό είναι τα αρχεία να βρίσκονται ήδη σε iso-8859-7 και να πρέπει να τα μετατρέψεις σε UTF-8.

Εκτός αυτού, ο media player ίσως να έχει κάπου επιλογή για το encoding των υποτίτλων, στην οποία περίπτωση διαλέγεις το σωστό encoding.

Τα ίδια προφανώς ισχύουν και για .txt αρχεία. Το Word δε μπερδεύεται γιατί τα .doc το ενημερώνουν για το encoding, δυνατότητα που δεν υπάρχει σε απλό κείμενο.
    αχα, το έφτιαξα με το jedit, χίλια thanks!
    πρέπει να το κάνω για κάθε αρχείο τώρα ε? δε παίζει κάποιος τρόπος να βλέπω τα πάντα νορμαλ χωρίς διαδικασίες?

πρέπει να το κάνω για κάθε αρχείο τώρα ε? δε παίζει κάποιος τρόπος να βλέπω τα πάντα νορμαλ χωρίς διαδικασίες?
    Για πολλά προγράμματα, αρκεί να ρυθμίσεις τα ελληνικά ως την προεπιλογή για non-unicode character sets.

Στα Windows 7, αυτό γίνεται στο Control Panel->Clock, Language, and Region->Region and Language, Administrative tab, Language for non-Unicode programs.

Για πολλά προγράμματα, αρκεί να ρυθμίσεις τα ελληνικά ως την προεπιλογή για non-unicode character sets.

Στα Windows 7, αυτό γίνεται στο Control Panel->Clock, Language, and Region->Region and Language, Administrative tab, Language for non-Unicode programs.
    μάλλον αρκούσε μόνο αυτό, και το jedit δε χρειαζόταν καν.
    I'm in your debt, sir!

Λοιπόν, guitar pro 6. Δεν ανοίγει τα αρχεία όταν στο path υπάρχουν ελληνικά. Καμμια λύση;

cowboy bebop 12 stars circle your brow's Avatar

Οι φίλοι του what.cd να ξέρουν οτι μετά τις 2-3 μέρες που ήταν down, σήμερα δουλεύει ξανά. Έπαιξε μαλακία, πολυ συνοπτικά:
    There was a database crash on our main server that corrupted all of our data.

Το τελευταίο καλό backup είχε γίνει τον Ιούλιο ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων, οπότε τώρα για να δώσουν κίνητρο σε όλους να κάνουν πάλι τα πάντα upload έχουν δώσει freeleech τις πρώτες 6 ώρες κάθε νέου τόρρεντ που ανεβαίνει στο site.

Όσοι θέλετε να φτιάξετε ratio είναι μια καλή ευκαιρία λοιπόν
    Throughout the times of perplexity and illusion
    We've got some last Gods left, worth keeping
    That go by such names as Kindness and Honesty.

I want us to hold swords again
    As in the years of the old tales.
    But this time, to fight for Dignity and Solidarity.

Against the waves of darkness and death
    I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.

Senior Member

Άρχισε να μοιράζεις invites αδερφούλη.

Κρι Κρι jack the ripper's Avatar

χμ μετα απο απντειτ του χροουμ μου γαμιεται το youtube. τα βιντεος τα δειχνει κανονικα απλα οταν παω να κανω σερτς δε μου βγαζει ουσιαστικα αποτελεσματα (με αλλους browsers ολα οκ)

cowboy bebop 12 stars circle your brow's Avatar

Quote Originally Posted by Phoebus View Post
    Άρχισε να μοιράζεις invites αδερφούλη.
    δώσε μεηλ
    Throughout the times of perplexity and illusion
    We've got some last Gods left, worth keeping
    That go by such names as Kindness and Honesty.

I want us to hold swords again
    As in the years of the old tales.
    But this time, to fight for Dignity and Solidarity.

Against the waves of darkness and death
    I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.

Quote Originally Posted by jack the ripper View Post
    χμ μετα απο απντειτ του χροουμ μου γαμιεται το youtube. τα βιντεος τα δειχνει κανονικα απλα οταν παω να κανω σερτς δε μου βγαζει ουσιαστικα αποτελεσματα (με αλλους browsers ολα οκ)
    Εμένα μια χαρά τα βρίσκει ο γούγλης.