δυό γερές. 2007, πλατεία εξαρχείων με φίλο, είχαμε βρεί εκείνη την κάβα στη σπ. τρικούπη που 'χει κλείσει τώρα με κάτι ωραία μεγάλα μπουκάλια ρετσίνες και τους δίναμε στ'αυτιά. δεν ήξερα τις αντοχές μου στο αλκόολ, έπινε κι ο άλλος και δεν ήθελα να φανώ φλώρος, τελοσπάντων όσο καθόμασταν εκεί πλάκα είχε δε καταλάβαινα διαφορά. έρχεται ένας τρίτος φίλος, αποφασίζουμε να ανέβουμε προς ντεκαντάνς (κι αυτό έκλεισε μετά :/) και πηγαίνω το μισό δρόμο από τοίχο σε τοίχο, τον άλλο μισό στα τέσσερα σα σωστό πλάσμα του θεού.
μπαίνουμε ντεκαντάνς, πάω να κατουρήσω, και καθώς στέκομαι κει και τριπάρω με τα κωλόχαρτα που ήταν παντού σα γιρλάντες (ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί) σκέφτομαι θέλω να ξεράσω. σκουπίζομαι, και αντί να κάνω το λογικό και να ξεράσω στη λεκάνη, ορμάω προς τα έξω, σκάω πάνω στην πόρτα, παραπατάω, την ανοίγω, πινγκ-πονγκ στους τοίχους ντεκαντάνς, βρίσκω την έξοδο, τρώω μια σαβούρα στο τελευταίο σκαλί και αρχίζω. οι άλλοι δυό να χουν βγεί στη σκαλίτσα από πάνω και κάτι λέγαν για παρηγοριά, ευτυχώς δε θυμάμαι τι. με χώνουν σε ταξί, πάμε προς το σπίτι του ενός, στο μεταξύ ξαναξερνάω, μισός στο ταξί μισός έξω, συφιλιάζεται ο ταξιτζής, ανεβαίνουμε σπίτι, μου λέει ο άλλος να πάω να κάνω κανά μπάνιο, πάω στη μπανιέρα, λέω α ωραία θα φρεσκαριστούμε τώρα, πάω να βγάλω μπλούζα, μπουρδουκλώνομαι, ξάπλα στην μπανιέρα, καλύτερο ύπνο δεν έχω κάνει. τελικά ξύπνησα στο κρεβάτι σε ένα άλλο δωμάτιο, καθαρός αλλά χωρίς ρούχα εκτός απ'το σώβρακο.
δεύτερη, μεσολογγίου με μια παρέα, κάποιος έχει φέρει ένα απσέντι 70ρι και το χουμε πάρει μισό μισό με μια φίλη. τελειώνει, και με διαβολικό συγχρονισμό σκάει ο κάλκη με ένα τζακ. εκείνη τη στιγμή φαινόταν καλή ιδέα να συνεχίσουμε το πιοτό, οπότε συνεχίζουμε έξω απ'το καφέ διπλό στην πλατεία. γίνονται μπάχαλα, χαμπάρι εμείς, σκάνε μπάτσοι στην πλατεία, δακρυγόνα, καλύτερο πράμα δεν υπάρχει για κάποιον κόκκαλο, με αρπάζει ο κάλκη, μπαίνουμε στο καφέ διπλό, μπαίνει και η μισή πλατεία, κάποιος σκάει μπαφίδι, το μυρίζω, ορμάω τουαλέτα, με κρατάει ο άλλος μη φύγω στον κάτω όροφο σε καμιά λάθος στροφή, σκύβω, ξερνάω λεκάνη, τραβάω καζανάκι, ο κάλκη μου λέει ρίξε λίγο νερό στη μάπα σου ρε μαλάκα. βουτάω χέρι στη λεκάνη και ρίχνω.
τίποτα δεν τέλειωσε όμως οπότε μετά ψάχναμε το μισογεμάτο τζακ στην πλατεία πάλι. =/