Υπολόγιζα ότι θα ακούσω κάτι τέτοιο όταν σε ρώτησα και μπορώ να πω οτι σφαιρικά είμαι μαζί σου ή τελοσπάντων βαριέμαι να το συζητήσουμε για αρχή. Για αρχή θα ήθελα να ξέρω αυτό το πολύ συγκεκριμένο που ρώτησα. Στον αιώνα που πέρασε και αυτόν που διανύουμε τα πιο κοντινά καθεστώτα με το ιδεολογικό πλαίσιο το οποίο δηλώνεις ότι συμπαθείς: δηλαδή ας πούμε αυτό της ολιγαρχίας με την μορφή της πλατωνικής αριστοκρατίας ή όπως αλλιώς θέλεις να το πείς, είναι τα εξής: Οι βασιλευόμενες δημοκρατίες στην ευρώπη και αλλού, οι δικτατορίες του πρώτου μισού του αιώνα - για παράδειγμα η φρανκική ισπανία, η μεταξική ελλάδα, η μουσολινική ιταλία κλπ, ο εθνικοσοσιαλισμός του χιτλερ και οι δικτατορίες του δεύτερου μισού του αιώνα - για παράδειγμα η χούντα στην ελλάδα, οι χούντες στην λατινική αμερική, πινοσετ κλπ. Υπάρχει κάποιο από αυτά τα καθεστώτα που πιστεύεις ότι λειτούργησε καλά/καλύτερα από τον αστικό κοινοβουλευτισμό (αστική δημοκρατία) για την οποία μιλάει το άρθρο; Συμπαθείς κάποια τέτοια μορφή διακυβέρνησης;
Ο ίδιος ο πλεύρης δεν έκρυψε ποτέ ότι είναι εθνικοσοσιαλιστής, γι' αυτό και ίδρυσε το ναζιστικό κόμμα της 4ης αυγούστου, μετέπειτα πρώτη γραμμή. Δεν έκρυψε ποτέ επίσης ότι είναι και χουντικός και κατα δήλωση του είναι "τιμή του που έτυχε να συνεργαστεί με το καθεστώς της επταετίας". Να λειτουργήσει δηλαδή σα συνεργάτης της ΚΥΠ επι χούντας για να ξαποστείλει μια εκατοντάδα απάτριδων προδοτών στις γυάρους ή/και στα κάτεργα του ΕΑΤ/ΕΣΑ. Για την "ανοιχτή" κοσμοθεωρία σου περί των πραγμάτων νομίζω ο κύριος πλεύρης παραείναι στρατευμένος βρε παιδάκι μου. Για το σκουπίδι τον ψαριάνο δε μιλάω.