Quote Originally Posted by cybernaut View Post
δεν καταλαβα τπτ (για αλλη μια φορα)
ikonoklast ποιος ειπε πως πρεπει να διαβασεις ή να σχολιασεις ? λες πως σιγα μην το κανεις, κ μετα το κανεις !
Χαρακτηριζεις αγραμματους κ ταπεινους ποιους? τον τυπο που εγραψε το κειμενο δεν τον γνωριζω, απλα καποιοι σπευδουν να χαρακτηρισουν ακυρο, απο κατω ακριβως ο σολο καριερα : πηγη στοχος ! δηλαδη τι σημαινει αυτο ? αν ηταν του ριζοσπαστη θα ηταν εγκυροτερο, ετσι απλα ? αυτος που γουσταρω πολυ (Πλευρης) ειναι απιστευτα μορφωμενος, μιλαει με τρομερη ευφραδεια, εχει χιλιαδες εγκυκλοπαιδειες στο κεφαλι του, ειναι μεγας γνωστης της ιστοριας κ δεν μασαει τα λογια του σε κανενα θεμα.. μαλιστα φτανει να πει πως το μονο κομμα που σεβεται ειναι το ΚΚΕ,παρολο που ειναι αντιθετος, διοτι ειναι το μονο που στηριζεται σε ιδεολογια, ενω ολοι οι αλλοι ειναι ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ, κ σε αυτο συμφωνω πληρως.
εστεμπαν, σε διαβεβαιω πως τπτ δεν ειναι κοπυ πειστ, απλα ετσι μου βγαινει να γραφω στα φορα. αν δεν βγαινει νοημα, συγνωμη, δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου! Η Εβραια κατα τ αλλα ηταν γαμω τα παιδια κ πολυ αστεια. οπως οι περισοτεροι αβραιοι που εχω γνωρισει.
το 'θα σε βρουμε μεις' απλα αποδυκνυει του λογου το αληθες.. παιδακια .. αλλωστε ποτε δεν κρυφτηκα απο κανεναν, κ πολλοι εδω μεσα με γνωριζουν κ προσωπικα.., γουατεβερ.
peace !
Και μένα ο πατέρας πλεύρης είναι ο αγαπημένος μου φασίστας. Ευφράδεια, πάθος, ευφυία, θράσος, κάτασπρος σα το πανί και λεπτεπίλεπτος στις κινήσεις, ένας σωστός αξιωματούχος των ναζι. Θα έστελνε στο φούρνο μια πενταμελή οικογένεια εβραίων με την ίδια έκφραση με την οποία θα χάιδευε τα εγγονάκια του.

Στο θέμα μας, δε μπορώ να αποφασίσω αν τρολλάρεις γιατί μου είσαι και εξαιρετικά συμπαθής σα χρήστης. Είσαι φιλοναζι, φιλοχουντικός ή φιλοβασιλικός πχ;