Α, εγώ είμαι με τους ναρίτες σε αυτό. Και όντως ρε ζωάκια το πρόβλημα σας είναι οτι μια πολιτική οργάνωση κάνει φεστιβάλ σε δημόσιο χώρο με είσοδο; Που συνήθως αν ζητήσεις να μπεις έτσι, μπαίνειςι; Δηλαδή ρε κλαψομούνες λύσαμε όλα τα θέματα με τους δημόσιους χώρους και τα εμετικά τσάμπα φεστιβάλ και την ξεφτίλα της μουσικής βιομηχανίας και των λαιβ εδώ και έξω και μας πειράζουνε οι ναρίτες;
"Δεν συζητάμε, γιατί είμαι ΟΞΥΘΥΜΟΣ."
نحن نحب فصل الربيع الجميل.
Το τι έχουμε λύσει και τι όχι τι σχέση έχει με την άποψή μας πάνω σ' ένα θέμα που έτυχε να συζητηθεί σ' ένα φόρουμ;
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
αυτό δεν ισχύει καν. Θα σου αμολήσουν γενικά κάναν με ξύλινη γλώσσα για να σου πρήξει τα παπάρια και θα σου μιλάει σαν τον Τσοβόλα(με το ίδιο ύφος εννοώ) με αποτέλεσμα σπάσιμο νεύρων επί κάνα μισάωρο ενώ έχει ξεκινήσει το λάηβ και πρέπει να βρεις τους δικούς σου. Εκεί του κολλάς το 6ευρω στο κούτελο και του λες με οργή και αγανάκτηση "πάρτα φίλος να τελειώνουμε" και το χαμόγελο του που γυαλίζει από τη λάμψη του 6ευρου γίνεται και δικό σου και σταματάνε τα βάσανα και τα δικά σου και τα δικά του και είστε φίλοι κι όλα οκέηξ. Απλά δεν έχεις να φας για δύο μέρες μετά ξέρω γω. Φτωχομπινέκο που μού 'θελες και τσάμπα.
Τόση ανάγκη πια για το λάιβ ώστε να πεινάς για κανά μήνα μετά?
Τα χετε μπερδέψει ρε παιδιά λίγο.
Ξεχωρίστε λίγο ΤΙ θέλετε να κρίνετε και μετά χώστε.
Σας την σπάει που θέλετε να δείτε μια μπάντα σε ένα φεστιβάλ που χει διοργανώσει ένας πολιτικός χώρος σε δημόσιο χώρο με αντίτιμο, που δεν θα την βλέπατε σε άλλη περίπτωση την ίδια μέρα στον ίδιο χώρο?
Σας την σπάει που ένας πολιτικός χώρος, όπως αυτός, βάζει υποχρεωτικό εισητήριο σε ένα δημόσιο χώρο?
Δηλαδή, πραγματικά, αν το θέμα είναι η πρώτη ερώτηση, στα ΑΡΧΙΔΙΑ ολωνώνε που δεν είχε λεφτά κάποιος να δεί την μπάντα που θέλει και δεν θέλει να πληρώσει.Λέει ήθελε να βρεί τους φίλους του και τον καθυστερούσε ο άλλος, ενώ ήξερε ότι παίζει εισητηριο. Σόρυ φίλος, την άλλη φορά να απαιτήσεις και κώλο.
Στο 2ο ο καθένας έχει την αποψάρα του, να την βάλει εκεί που πρέπει. Εκεί παίζει συζήτηση.
Το θέμα είναι ότι όντως υπάρχουν λειτουργικά έξοδα και πως μπορείς να κάνεις και το φεστιβάλ και να μην μπείς μέσα είναι ένα θέμα. Ο καθένας όπως το βλέπει. Για μένα, από την στιγμή που δεν είναι 4534523 ευρώ, είναι οκ. Καπιταλισμός μαλάκα μου. Ζούμε σε αυτόν, από άλλο πλανήτη ήρθαμε και θέλουμε και λάιβ και εκδηλώσεις και τζάμπα. Ναι, μέσα θα ήτανε γαμώ να τα χουμε όλα γιατί γενικά αριστερισμός και σουπαμουπες, αλλά δεν έχουν όλες οι ομάδες την δυνατότητα να το κάνουν αυτό. Ή τουλάχιστον οι επιλογές που κάνανε δεν το επέτρεψαν αυτό. Ο καθένας κρίνεται από τις επιλογές του, βεβαίως-βεβαίως.
Kill the wise one!
Όχι, για δύο μέρες μετά. Και όντως με ένα 6ευρο τρώω δύο μέρες. Ο λόγος που δε βγαίνω και για ποτό/μπύρα σε μαγαζιά πια. Δε διάβασα το υπόλοιπο ποστ σου, θα το διαβάσω τώρα.
εδιτ:
εντάξει φιλαράκι, οτινάναι μου λες. Πες το και στον εργάτη ή το μετανάστη με το μισθό πείνας στο τέλος του 12ώρου αυτό για το αντίτιμο και θα σού 'ρθει.
Last edited by House Of Low Culture; 14-06-2010 at 23:50.
Ρε συ, ξέρω τι σημαίνουν λεφτά, ξέρω τι σημαίνει να μην έχεις λεφτά και επίσης ξέρω ότι όταν δεν έχεις λεφτά, δεν πας να κάνεις κάτι που πρέπει να πληρώσεις. Δηλαδή οκ, άντε κάντο, αντε να πεις "γαμώ τους ναρίτες που δεν με αφήνουν να μπω τζάμπα να δω την μπάνταρα, γαμώ την αριστερά τους", αλλά σαν γκρίνια, όχι σαν ουσιαστική κριτική, αυτό λέω.
Kill the wise one!
Επίσης στο B-fest οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, παίξανε τσάμπα (μόνο έξοδα διαμονής/εισητήρια) επειδή γουστάρανε ή επειδή είναι ο χώρος τους.
"Δεν συζητάμε, γιατί είμαι ΟΞΥΘΥΜΟΣ."
نحن نحب فصل الربيع الجميل.
Ρε μη σκαλώνετε, αν δεν έπαιρνε λεφτά ο Μικρούτσικος θα είχε χαμηλότερη τιμή στις Αναιρέσεις.
λολ, εδώ που τα λέμε ότι τίμη γουστάρουν οι διοργανωτές των αναιρέσεων θα έχει στις αναιρέσεις. και αν γουστάρουν εισιτήριο με χαρακτήρα γενικότερης οικονομικής ενίσχυσης στην οργάνωση γούστο και καπέλο τους. και αν θέλουν να βγάλουν κέρδος αφού μια οργάνωση έχει και έξοδα πέραν των συναυλιών, όπως νοίκια, αφίσες, έντυπα, προκηρύξεις, πάλι γούστο και καπέλο τους. και αν αυτό κατά τη γνώμη σας είναι "πολιτικά λάθος" γιατί ζητάνε ενίσχυση από κόσμο στον οποίο θέλουν να απευθυνθούν, και πάλι γούστο και καπέλο τους να κάνουν αυτό το λάθος. ήμαρτον, βρήκατε ξαφνικά τους υπεραπατεώνες των πέντε ηπείρων που τρώνε τα λεφτά του κοσμάκη.
και η εφημερίδα του ΝΑΡ έχει 2 ευρώ ένω είναι 20 σελίδες, υποπτεύομαι ότι τα εξοδα για κάθε φύλλο είναι πολύ μικρότερα, κατά συνέπεια προφανώς έχει χαρακτήρα ενίσχυσης της οργάνωσης. αν δε γουστάρετε να ενισχύσετε μην αγοράσετε την εφημερίδα, μην πάτε στις αναιρέσεις, μη μας σπάτε τον πούτσο.
και πριν μου πει κανεις "εσείς δε λέγατε για λειτουργικά έξοδα;", όχι, δεν το 'πα εγώ. το θεωρώ αυτονόητο ότι τέτοιες διοργανώσεις ως ένα βαθμό γίνονται και για να βγει κέρδος για την οργάνωση. και αυτό φαντάζομαι δεν ισχύει μονό για τις αναιρέσεις, αλλά για κάθε τέτοιου τύπου φεστιβάλ.
See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.
Ναι σε όλα. Σπίτι σας κι όχι στο πάρκο μας. Και λιγότερη υποκρισία. Και χωρίς φράχτες με τσομπανόσκυλα. Τα 'παμε, επαναλαμβάνεστε, Τα ξανάπαμε, επαναληφθήκατε. Τι θέλετε, το βραβείο του δίκιου;
Last edited by rat_poison; 16-06-2010 at 10:01.
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;