Page 9 of 100 FirstFirst ... 78910111959 ... LastLast
Results 121 to 135 of 1491

Thread: Γυμναζεστε... (Άσκηση και Διατροφή από τους ειδικούς του ER)

Quote Originally Posted by Impure View Post
    Τι γνώμη έχετε για τα δημοτικά γυμναστήρια? Μου είπανε για Α. Λιόσια πως έχει προγράμματα πιλατες, αερομπικ με 10 € το μήνα. Ρώτησα και γω στο δικό μου δήμο και μου είπανε 18 το μήνα (ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ: ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ, ΑΕΡΟΒΙΚΗ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ, ΡΥΘΜΙΚΗ, AQUA AEROBIC, TAE KWON DO, ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ & ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΧΟΡΟΙ, ΜΠΑΛΛΕΤΟ, PILATES, YOGA, ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΙΝΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ).
    κρίνοντας μόνο απ'το δικό μας, είναι οκ αν θες να πηγαίνεις να κάνεις λίγη γυμναστική (βάρη) χωρίς πολλές απαιτήσεις. Λόγω τιμών πρέπει να έχεις υπόψη το συνωστισμό. Χαλάνε τα όργανα και βαριούνται να τα φτιάξουν. Ε και κάνουν απεργία κάθε τρεις και λίγο.
    Τα προγράμματα είναι επίσης οκ αν θες να τα κάνεις συμπληρωματικά με άλλη γυμναστική. Δύσκολα ένα δημοτικό γυμναστήριο θα έχει ειδικούς γιόγκα-πιλάτες, τουλάχιστον εδώ είναι κάτι χοντροκώληδες συμβασιούχοι, το επίπεδο είναι μέτριο προς κακό (σε σχέση με πραγματικό στούντιο γιόγκα, πιλάτες δεν έχω κάνει έξω) αλλά μια γεύση την παίρνεις. Δεν είναι τυχαίο που είναι τόσο ακριβά τα μαθήματα γιόγκα σε κανονικά στούντιο, φτύνεις αίμα χωρίς να το καταλάβεις. Στο γυμναστήριο με 45984 άτομα, ακόμα κι αν ο δάσκαλος ξέρει κάτι παραπάνω, δύσκολα μπορεί να ασχοληθεί μαζί σου.
    Βέβαια δήμος από δήμο διαφέρει. Του Γαλατσίου ας πούμε φαίνεται μια χαρά, πήγαινε ο πατέρας μου στο κολυμβητήριο και δεν είχε παράπονα. Δεν ξέρω κάτι παραπάνω.
    Όταν πλουτίσω θα γραφτώ κι εγώ κικμποξιν που το'χω άχτι κι όνειρο.

YOLO Chillin Villain's Avatar

Ηρεμήστε με το kickboxing εκτός και αν πάτε/θέλετε να πατε για γυμναστική και άντε και κανένα καλαμοκλωτσίδι.

Αν πάς kickboxing με σκοπό αυτοάμυνα ή να δέρνεις και δεν:
    A) Είσαι ήδη τραμπούκος/δεν πολυμασάς
    Β) Είσαι στο ιδανικό ύψος/κιλά
    Γ) Ξέρεις οτι γίνεται εύκολα counter σε σχέση με άλλες πολεμικές τέχνες.

Ετοιμάσου να :
    Α) Σε αγριέψει
    Β) Σου προσδώσει ψευδή αίσθηση αυτοπεποίθησης
    Γ) Λολμελανιές
    Δ) Και πλέον να τρώς φάπες απο δικιά σου μαλακία και ντράβαλο αλλα ως ένδοξος kickboxer.

TLDR; Καλή φάση αλλα είναι για λίγους και υστερεί σαν πολεμική τέχνη,ειδικά όταν δεν πληρούνται τα άνωθι^.

Για φίτνες και κανα κλωτσοαγκωνίδι ομως δεν'κακο.

inb4 shitstorm
    hang all hope from the nearest tree

Mazikeen Krux's Avatar

No guts, no glory. It's all downhill from here.

I'll bury you in your god's fucked garden

lcsgp FIXXXER's Avatar

Σιγα τα guts, το θεμα ειναι να το κανεις χωρις κρανος (inb4 και χωρις σελα)

ρεταλι BURNIN AMBITION's Avatar

Quote Originally Posted by Chillin Villain View Post
    Ηρεμήστε με το kickboxing εκτός και αν πάτε/θέλετε να πατε για γυμναστική και άντε και κανένα καλαμοκλωτσίδι.

Ετοιμάσου να :
    Α) Σε αγριέψει
    Γ) Λολμελανιές
    Δ) Και πλέον να τρώς φάπες απο δικιά σου μαλακία και ντράβαλο αλλα ως ένδοξος kickboxer.

TLDR; Καλή φάση αλλα είναι για λίγους και υστερεί σαν πολεμική τέχνη,ειδικά όταν δεν πληρούνται τα άνωθι^.

inb4 shitstorm
    siga to kickboxing

οντως τρελη μουφο εντυπωση οτι ξερεις αυτοαμυνες. η αληθεια ειναι οτι οποια τεχνη και να κανεις, η αυτοαμυνα δε βγαινει στο δρομο. πολυ δυσκοπλα. οπι μαλακιες που κανεις σε ιδανικες συνθηκες στο γυμναστηριο ουδεμια σχεση εχουν με το εξω
    επισης το κικ μποξιν ειναι τερμα μονοδιαστατο. εκτος και αν πεσεις σε παρα πολυ καλο προπονητη(που ειναι λιγοι)
    το μονο που μαθαινεις ειναι μια απ τσακι και μετα 2 γροθιες, και να κλεινεσαι. εντελως μουφα.αν μιλαμε οτι θες να μαθεις ε.
    απλα για να κουνιεσαι να χυνεις ιδρωτα κτλ καλα ειναι

δεν εχω να σου προτινω τι να κανεις ουτε θα κανω διαφημιση σε που κανω εγω. οτι και να ακολουθησεις, για να μαθεις θες πολλα χρονια και μερακι.

γνωμη μου ξεκινα για την καυλα σου , αν την εχεις και σιγα σιγα ολα θαρθουν. το σημαντικο ειναι να κουνιοεσαι και να σηκωθεις απο το καναπε

μπουχεσα
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.

Mazikeen Krux's Avatar

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Σιγα τα guts, το θεμα ειναι να το κανεις χωρις κρανος (inb4 και χωρις σελα)
    Χωρίς κράνος δεν παίζει. Οχι οτι παίζει χωρίς τα υπόλοιπα αλλά τεσπά. Ρώτα τον κουρδιστό που είδε τον αγκώνα μου να σου πει τι σημαίνει να κάνεις DH χωρίς προστατευτικά.
    I'll bury you in your god's fucked garden

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

Quote Originally Posted by Raven Lord View Post
    5 φορές τη βδομάδα, 7-8 χλμ τρέξιμο ή 20-30 χλμ ποδήλατο, μονόζυγο και βάρη. το τελευταίο δίμηνο ανέβασα το τρέξιμο στα 11-12 χλμ και έκοψα τα βάρη λόγω τραυματισμού.
    παλιότερα έπαιζα και μπάλλα, αλλά ήμουν/είμαι τσαπί και σταμάτησα μετά τη μόδα του 5χ5 (άκου να απαγορεύονται τα τάκλιν :shocked: ). μπάσκετ κλασσικά υπήρχαν περίοδοι που πήγαινα κάθε μέρα, αλλά τώρα αραίωσα. έκανα και μια πολεμική τέχνη για ένα φεγγάρι.
    παρολα αυτά, πάντως, είμαι λίγα κιλά πάνω από όσα θα ήθελα, ελέω ξιδιών κυρίως.
    χμμμ, αυτά ένα χρόνο πριν. περίπου στα ίδια + μπάλλα πρωτάθλημα 8x8. κιλά πάνω κάτω τα ίδια
    Rock or Nothing

Senior Member

Για πολεμικες τεχνες (περα απο την πλακα) αναλογα με σωματοτυπο καθενος.

Για μενα χρειαζεται grappling (πχ judo) κυριως και αντε να κανεις και λιγο πυγμαχια για να μαθεις να αντεχεις τις μαπες.
    Μεγαλο ζητημα ειναι
    ι) προπονητης
    ιι) χρονος και μερακι (αν μιλαμε για judo, για να πεις οτι κανεις κατι θες 4 προπονησεις βαρβατες τη βδομαδα, δυσκολο για εργαζομενο)

Για αυτοαμυνα, τρεξιμο η/και σκοποβολη!
    It happens sometimes. People just explode. Natural causes.
    Quote Originally Posted by enitharmon View Post
    Ρωχάμη, το debian είναι για ΓΥΝΑΙΚΕΣ;

THRASHER Razor's Avatar

Quote Originally Posted by Chillin Villain View Post

Ετοιμάσου να :
    Α) Σε αγριέψει
    Γ) Λολμελανιές

inb4 shitstorm
    συμφωνω οσο δεν παει, γι'αυτο δεν ψηθηκα ποτε να μαθω καποια πολεμικη τεχνη,δεν θα μπορουσα να βγω καν απο το σπιτι
    ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER

ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ

Chef Wannabe Clockwork Orange's Avatar
    Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
    Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ

Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!

Senior Member

επειδη σας βλεπω φιτ, παρτε και ενα σεμιναριο εξω απο το μαγευτικο Καρλοβασι, τουτο τον Αυγουστο.
    http://www.lotosyoga.gr/view_cat.php?cat_id=168

ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΟ SLUDGE GG*'s Avatar

ΚΟΚΚΑΛΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=NxsVERUpM6I

Forever Failure geologiko_karoto's Avatar

για πείτε λίγο για το βοηθητικό του Καυτατζογλείου
    τι μέρες και ώρες είναι ανοιχτό ;

Solidium HAVOC's Avatar

Αμα δεν βαφετε τα νυχια σας οπως ο Μιτσμανν μου, δε πα να κανετε γυμναστικες και να ειστε φετες
    Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.

μετά από ένα 3μηνο αποχής και μαζέματος κιλών(καλοζωισμένο) πήρα τούτο δω και δηλώνω σατισφαϊντ \μ/.

http://www.telemarketing.gr/default....tm=9400&ct=108

μην μου έρθει στο κεφάλι δεν ξέρω καμιά μέρΑ, αλλά οι 3 λαβές που έχει σπέρνουν.
    ΟΥ, τύμπανα πολέμου σαν ΖΟΥΛΟΥ

Tags for this Thread