Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post
Και ρε μουνιά, έγραψα κατεβατό τύπου "ένα ποστ είναι χίλιες λέξεις" που εξηγούσα τι με χάλασε στην ταινία, δεν είπα "νεοψαγμένοι ψευτοκουλτουριάρηδες σας γαμάω με το Ρετιρέ μου", το διάβασε κανείς σας;
Εγώ αυτό ακριβώς το κατεβατό διάβασα και γι αυτό έχω να πω ότι την περίμενες στη γωνία, γιατί ανακαλύπτεις εκατόν οχτώ μειον της ταινίας που σε άλλες συνθήκες μάλλον θα είχες προσπεράσει ή θα το έβλεπες τελείως αλλιώς φαντάζομαι.

Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post
έντιτ : Σχετικά με το ψυχαναγκαστικό του πράγματος, όσο ψυχαναγκαστικό είναι αυτό, άλλο τόσο (και παραπάνω! κέρδισα!) είναι και το να σου αρέσει η ταινία γιαυτούς τους λόγους. Δεν ξέρω πώς σκέφτεται καθένας εδώ μέσα συγκεκριμένα, αλλά κάθε άνθρωπος έχει γνωρίσει τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του τον τύπο που "ΠΡΕΠΕΙ να του αρέσει γιατί είναι αυτό κι αυτό". Όσο υπερβολικό κι αν ακούγεται, σίγουρα σε πολλούς θα άρεσε η ταινία πριν τη δουν ή έστω θα δυσκολεύονταν να μη τους αρέσει.
Αυτά γίνονται με κάνα ταρκοφσκι βασικά, του λάνθιμου πρέπει να του κάνεις και κριτική γιατί έχεις δει τριερ, χανεκε και τον βγάζεις δευτεράτζα.