Quote Originally Posted by LokiTricksterGod View Post
να, πιστεύω γενικά (αν και διαψεύδομαι μερικές φορές ευτυχώς) ότι άνθρωποι που χρησιμοποιούν λέξεις όπως ψευτοκουλτούρα και το παίζουμε ψαγμένοι και δηθενιά με τόση ευκολία και σε τέτοια ποσότητα πολύ σπάνια έχουν να αντιπροτείνουν κάτι που θεωρούν οι ίδιοι καλό στα ίδια επίπεδα. συνήθως συμβαίνει με ανθρώπους που δε γουστάρουν 'βαθιές'/'έξυπνες' ταινίες γενικώς, που και μόνο η αίσθηση ότι πάει να πεί κάτι 'ψαγμένο' αυτό που βλέπουν τους κάνει να τσιγκλάνε. σα τον καρατζαφέρη όταν μιλάει για ψευτοκομμουνιστές ένα πράγμα. δε ξέρω αν αυτό παίζει με σένα αλλά τέτοια εντύπωση δίνεις (και ίσως να παίζει, μια που συνήθως υπερασπίζεσαι τη χρυσή μετριότητα -χωρίς αρνητική φόρτιση αυτό- όπου σταθείς κι όπου βρεθείς στο ER). απλή περιέργεια λοιπόν, τίποτ'άλλο.
Καλά, αν είναι μόνο περιέργεια, πετάω στο τραπέζι το Persepolis, το οποίο αν και δεν είχε καμία απολύτως σχέση με τον Κυνόδοντα, το βρήκα "βαθύ/έξυπνο" (σιχαίνομαι αυτούς τους όρους και μόνο που τους λέω αλλά έτσι μιλάτε!).

Όταν λέω "βρήκα τον Κυνόδοντα σκατά" το λέω γιατί βρήκα τον Κυνόδοντα σκατά και όχι επειδή έχω στο μυαλό μου άλλες 4.000 ταινίες που είναι καλύτερες και πιο "βαθιές/έξυπνες". Δε βρήκα τίποτα το βαθύ/έξυπνο στον Κυνόδοντα οπότε απαυτή την άποψη ναι, και το Rambo III πιο βαθύ/έξυπνο είναι.

Αυτές οι ψυχαναλύσεις για τις ψευτοκουλτούρες κτλ σόρρυ αλλά με αφήνουν αδιάφορο οπότε δε θα συμμετέχω στην κουβέντα, η ταινία μου φάνηκε δήθεν επειδή μου έβγαλε δηθενιά, δεν ξέρω πόσο πιο απλά να το πω, μου έβγαλε δηθενιά χωρίς να χρειαστεί να κάνω συγκριτικό τεστ με κάποια μη δήθεν. Το "δε συμμετέχω στην κουβέντα" δε το λέω με ελιτίστικο τατς ή κάτι τέτοιο, απλά δε μπορώ με τίποτα να βρω κάποιο νόημα στο να ψάξω να βρω τι έφταιξε που δε μου άρεσε ο Κυνόδοντας, μου αρκεί το "δε μου άρεσε".

Ούτε καν θέλω να μου εξηγήσετε γιατί ΔΕΝ είναι δήθεν η ταινία, είμαι σίγουρος ότι θα έχετε σοβαρούς λόγους. Το πιστεύω. Αυτά.